17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi sunteţi pus în situaţia de a cheltui nişte bani pe care i-aţi economisit în alt scop. Relaţiile dumneavoastră se vor dezvolta surprinzător, datorită nivelului ridicat de angajament sentimental. Sunteţi nevoit să păstraţi un secret pe care vi-l împărtăşeşte un prieten apropiat şi asta nu vi se pare deloc uşor, însă e absolut necesar. Astăzi sunteţi mult mai în formă şi vă realizaţi sarcinile.

Taur
Astăzi vă va fi destul de greu să vă duceţi la îndeplinire sarcinile propuse. Aveţi tendinţa de a da înapoi în unele ipostaze. Încercaţi să puneţi în altă ordine obiectivele dumneavoastră, cu scopul de a amâna anumite acţiuni. Veţi intra în contact cu unele persoane, ce vin cu noi idei inspirate. În a doua jumătate a zilei nu ar fi rău să vă implicaţi îndeosebi în activităţi fizice. Aveţi nevoie de o perioadă de odihnă.

Gemeni
Puneţi accent astăzi în special pe nevoile dumneavoastră personale şi mai amânaţi pe mâine unele sarcini. Organizaţi-vă în perspectivă apelând la meditaţie şi eventual la unele ipoteze şi gânduri mai vechi. E posibil ca un lucru minor să vă ajute să faceţi bani astăzi. O atitudine disciplinată la locul de muncă va contribui la consolidarea poziţiei dumneavoastră. O alimentaţie sănătoasă ar fi benefică.

Rac
Un mod de gândire independent vă poate ajuta în vederea unor paşi esenţiali pe care sunteţi dispus să îi faceţi astăzi. Aveţi o oarecare senzaţie de teamă, ce riscă să se transforme în rezistenţă, în special din anumite puncte de vedere. Veţi avea ocazia să întâlniţi oameni noi prin intermediul unor grupuri de interese. Spre seară, vă lăsaţi inspirat de unele activităţi creative. Nu vă neglijaţi familia.
Leu
Astăzi veţi avea posibilitatea de a vedea lucrurile dintr-o poziţie obiectivă, dacă veţi renunţa să fiţi motivat doar de lupta pentru putere. Este esenţial să priviţi lucrurile dintr-o perspectivă realistă pentru a putea lua deciziile cele mai înţelepte cu privire la posibilitatea unei avansări. Evitaţi să munciţi mai mult decât v-aţi propus, întrucât riscaţi să ajungeţi într-un punct de epuizare.

Fecioară
Dacă le veţi permite astăzi celor cu care interactionaţi să se exprime în mod liber, veţi avea ocazia să aflaţi lucruri surprinzătoare. Sunteţi inspirat şi creativ astăzi şi asta vă ghidează spre o nouă întâlnire amoroasă spre seară. Aveţi tendinţa de a fi gelos, iar acest aspect vă induce o anume stare emoţională negativă. Nu vă grăbiţi să daţi vina pe ceilalţi pentru starea dumneavoastră de spirit. E posibil să aveţi mici probleme cu stomacul.

Balanţă
Începeţi ziua apelând la unele practici spirituale, cu scopul de a vă orienta şi de a găsi unele răspunsuri în interiorul dumneavoastră. Dacă trebuie să luaţi o decizie de natură personală, veţi ţine cont mai degrabă de ceea ce simţiţi decât de ceea ce gândiţi. Puteţi apela la sprijinul unui prieten de încredere dacă sunteţi constrâns să luaţi noi măsuri. Evitaţi să deveniţi impulsiv.

Scorpion
Sunteţi destul de romantic astăzi, iar acest lucru vă va inspira să puneţi mai mult accent pe viaţa de cuplu. În cazul în care hotărâţi să îi împărtăşiţi persoanei iubite temerile, precum şi speranţele dumneavoastră, veţi stabili o relaţie cu mult mai strânsă. Menţineţi-vă impresia de independenţă. Investiţiile pe care le faceţi acum vor rămâne destul de solide în perspectivă. Nu vă întristaţi dacă lucrurile nu merg cum vă doriţi.

Săgetător
Astăzi, mai mult ca oricând, simţiţi nevoia de independenţă şi acest lucru vă determină să vă retrageţi de la unele activităţi de grup. Veţi avea nevoie de ceva timp pentru a revizui tot ceea ce s-a întâmplat în ultima lună, pentru a vă putea stabili noi obiective pentru viitor. Sunteţi foarte calculat din punct de vedere financiar, iar din această cauză puteţi avea un mic conflict cu partenerul de viaţă.

Capricorn
Urmează o perioadă în care veţi consuma destulă energie în plan profesional şi sentimental. În curând, vă veţi confrunta cu necesitatea de a lua o decizie importantă; prin urmare, sunteţi hotărât să colectaţi informaţii vitale sau să recurgeţi la mici interogări. Ţineţi cont de unele modificări subtile din gândire, atunci când noi informaţii vă remodelează punctul de vedere. Veţi face progrese majore în sfera sentimentală.
 

Vărsător
Astăzi veţi avea o zi norocoasă, în care vi se vor întâmpla lucruri pe care vi le doreaţi şi care vor apărea mai repede decât vă aşteptaţi. Sunteţi la locul potrivit în momentul potrivit şi aveţi şansa de a intra în contact cu o persoană care vă deschide noi orizonturi. Dacă vă confruntaţi cu necesitatea de a lua o decizie dificilă, nu ezitaţi să ţineţi cont de percepţiile dumneavoastră. Urmăriţi-vă cu atenţie interesele.

 Peşti
Sunteţi plin de energie astăzi şi, drept urmare, veţi fi tentat să vă redecoraţi casa sau să vă alăturaţi unui grup social. Apelaţi la meditaţie pentru a înţelege mai clar anumite aspecte; e posibil ca, analizând evenimentele din trecut, să reuşiţi să vă creaţi o imagine clară a ceea ce va urma. Calculaţi-vă bine bugetul înainte de a ajuta pe cineva cu un împrumut. Munca în echipă vă poate aduce satisfacţii. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS