Ingrediente (pentru 6 porţii): o bucată de muşchi de vită de aproximativ 1,4 kg, o lingură de ulei de măsline, două linguri de piper mozaic măcinat, o lingură de muştar cu seminţe, două linguri de frunze proaspete de cimbru tocate, 300 ml de sos iute pentru grătar.
Mod de preparare: Pregătiţi grătarul. Legaţi bucata de muşchi de vită cu o sfoară, la distanţă de aproximativ 4 cm (pentru ca muşchiul să îşi menţină forma în timpul procesului de preparare). Într-o tigaie amestecaţi uleiul de măsline, piperul, muştarul, cimbrul şi un sfert din cantitatea de sos de grătar. Puneţi bucata de carne în tigaie şi întoarceţi-o de pe o parte pe alta până când este complet acoperită de mirodenii. Transferaţi carnea pe grătar, păstrând amestecul de ulei şi condimente. Lăsaţi muşchiul pe grătar, întorcându-l din când în când, timp de 5 minute sau până când se rumeneşte peste tot. Puneţi carnea înapoi în tigaie şi stropiţi-o cu amestecul de mirodenii. Lăsaţi muşchiul la foc mic timp de o oră în tigaia acoperită cu un capac. Scoateţi carnea, acoperiţi-o cu folie, lăsaţi-o să se răcească timp de 15 minute, apoi feliaţi muşchiul şi serviţi-l cu restul de sos.
Muşchi de vită cu crustă de piper
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei