5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMuşchi de vită cu crustă de piper

Muşchi de vită cu crustă de piper

Ingrediente (pentru 6 porţii): o bucată de muşchi de vită de aproximativ 1,4 kg, o lingură de ulei de măsline, două linguri de piper mozaic măcinat, o lingură de muştar cu seminţe, două linguri de frunze proaspete de cimbru tocate, 300 ml de sos iute pentru grătar.
Mod de preparare: Pregătiţi grătarul. Legaţi bucata de muşchi de vită cu o sfoară, la distanţă de aproximativ 4 cm (pentru ca muşchiul să îşi menţină forma în timpul procesului de preparare). Într-o tigaie amestecaţi uleiul de măsline, piperul, muştarul, cimbrul şi un sfert din cantitatea de sos de grătar. Puneţi bucata de carne în tigaie şi întoarceţi-o de pe o parte pe alta până când este complet acoperită de mirodenii. Transferaţi carnea pe grătar, păstrând amestecul de ulei şi condimente. Lăsaţi muşchiul pe grătar, întorcându-l din când în când, timp de 5 minute sau până când se rumeneşte peste tot. Puneţi carnea înapoi în tigaie şi stropiţi-o cu amestecul de mirodenii. Lăsaţi muşchiul la foc mic timp de o oră în tigaia acoperită cu un capac. Scoateţi carnea, acoperiţi-o cu folie, lăsaţi-o să se răcească timp de 15 minute, apoi feliaţi muşchiul şi serviţi-l cu restul de sos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU