19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Ia te uită!

007: Partea lui de consolare
(Quantum of Solace)
În rolurile principale:
Daniel Craig, Olga Kurylenko, Mathieu Amalric
Regia: Marc Forster
Acţiune – 2008

Fiind trădat de Vesper, femeia pe care o iubea, agentul 007 se luptă cu impulsul de a transforma misiunea sa cea mai recentă într-un ţel personal. Hotărâţi să afle adevărul, Bond şi M îl interoghează pe Mr. White, care mărturiseşte că organizaţia care a şantajat-o pe Vesper este mult mai complexă şi mai periculoasă decât şi-au imaginat.
Informaţiile rezultate din cercetarea criminalistă indică unele legături între un trădător al MI6 şi un cont bancar din Haiti, unde, printr-o greşeală întâmplătoare, Bond o cunoaşte pe frumoasa şi temerara Camille, o femeie care are propria sa vendetă. Camille îl conduce pe Bond direct la Dominic Greene, un afacerist fără scrupule şi un pion important în misterioasa organizaţie.
Plecând în misiunea care-l poartă prin Austria, Italia şi America de Sud, Bond descoperă faptul că Greene face parte dintr-o conspiraţie care vrea să preia controlul asupra celor mai importante resurse naturale ale lumii, încheind un pact cu exilatul General Medrano. Folosindu-se de acoliţii săi din organizaţie şi manipulând persoane cu influenţă din cadrul guvernului britanic şi al CIA, Greene promite că va răsturna regimul din Bolivia, dându-i generalului controlul asupra ţării în schimbul unui teren ce părea sterp, la prima vedere. Mişcându-se pe un teren minat, plin de trădări, crime şi dezinformări, Bond trebuie să se alieze cu vechi prieteni dacă vrea să câştige bătălia pentru adevăr. Pe măsură ce se apropie tot mai mult de identificarea celui responsabil de trădarea lui Vesper, agentul 007 trebuie să se menţină cu un pas înainte faţă de CIA, faţă de terorişti şi chiar faţă de M, pentru a dezvălui sinistrul plan al lui Greene şi pentru a stopa „Quantum“.  Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 7,9.

Antena 1
ora 22.30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS