20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinLimbajul trupului, sub lupa doamnelor

Limbajul trupului, sub lupa doamnelor

Stăpânirea artei de a descifra limbajul trupului este cea mai bună metodă prin care o femeie poate afla adevăratele intenţii ale unui bărbat, fără să fie nevoie să poarte cu el o discuţie pe această temă.

În momentul în care o femeie vede un bărbat care îi este pe plac, este inevitabil ca în mintea ei să nu răsară tot felul de întrebări, îndoieli şi presupuneri cu privire la posibilele intenţii ale acestuia. Cum cititul gândurilor nu este un lucru fezabil, vă puteţi baza pe intuiţie. Însă, cum şi aceasta mai dă greş din când în când, rămâne să găsiţi altă soluţie, care să funcţioneze şi care să vă scoată rapid şi eficient din dilema existenţială „Oare mă doreşte tipul acesta sau nu? Merită să încerc sau nu?“. Vestea bună, doamnelor şi domnişoarelor, este că, dacă învăţaţi să descifraţi limbajul corporal al bărbaţilor, veţi afla rapid şi chiar fără efort răspunsurile la îndoielile care vă frământă şi veţi şti dacă bărbatul care v-a atras atenţia merită sau nu efortul. Iată câteva sfaturi pentru a interpreta ceea ce vă transmite limbajul corporal al unui bărbat, chiar dacă acesta nu rosteşte nici un cuvânt.

Vă priveşte de mai mult de două ori

Dacă aţi ieşit în oraş cu prietenele şi observaţi că un bărbat interesant se uită la dumneavoastră o dată sau de două ori, este posibil ca el doar să analizeze „peisajul“ pentru a-şi face o idee despre persoanele prezente. Dacă însă îl surprindeţi privindu-vă de mai multe ori, chiar insistent, atunci este absolut sigur că este interesat. Potrivit scriitoarei Janine Driver, autoare a bestseller-ului intitulat „You Say More Than You Think“ (Transmiţi mai multe decât crezi), chiar dacă bărbatul respectiv nu vă abordează, dacă totuşi vă priveşte de mai mult decât de două ori, atunci puteţi fi sigură că vă place.
„Deci, dacă respectivul vă este pe plac, îl puteţi aborda cu încredere. Dacă nu ştiţi ce să îi spuneţi, puteţi sparge gheaţa spunându-i că aţi făcut un pariu cu prietenele, iar el este singurul care va poate lămuri. Nu contează prea mult despre ce e vorba în pariu, important este că veţi avea un punct de plecare pentru discuţie“, a explicat Janine Driver.

Intră în spaţiul dumneavoastră personal

Nu este vorba aici de o invazie, ci doar de o apropiere fizică. Atunci când un bărbat este interesat de o femeie, va încerca să ajungă în spaţiul personal al acesteia. Prin urmare, îşi va apropia cât mai mult posibil faţa de chipul dumneavoastră. Care ar fi distanţa ce ar corespunde acestei apropieri? Potrivit scriitoarei, o apropiere care se doreşte a fi primul pas spre intimitate presupune ca distanţa dintre cele două persoane să fie mai mică de o jumătate de metru. Dacă vi se pare că bărbatul respectiv s-a apropiat de dumneavoastră mai mult decât s-ar apropia oricine altcineva atunci când vă vorbeşte, atunci e bine să vă gândiţi că există un motiv special pentru acest gest.

Vorbeşte încet şi rar

Potrivit lui Greg Hartley, autor al cărţii intitulate „Date Decoder“ („Decodor pentru întâlnirile amoroase“), atunci când simţim o anumită atracţie faţă de altă persoană, în mod inconştient vor vorbi mai încet şi mai rar decât în mod obişnuit. Prin urmare, dacă bărbatul care v-a abordat (sau pe care l-aţi abordat dumneavoastră) vorbeşte ca şi când şi-ar dori să îi sorbiţi fiecare cuvânt, exact aceasta este intenţia lui. În plus, dorinţa lui în acel moment este ca şi dumneavoastră să fiţi la fel de interesată şi să îi sorbiţi cuvintele.

Vă atinge

Un semn evident şi de netăgăduit că un bărbat este interesat de dumneavoastră este faptul că găseşte pretexte pentru a vă atinge. Cel mai important semn este atingerea umărului. „Este o atingere cu mai multe conotaţii sexuale decât v-aţi imagina. Potrivit psihologilor, în momentul în care un bărbat pune mâna pe umărul unei femei, în subconştient el îşi imaginează că mâna este pe sân, nu pe umăr“, a avertizat Janine Driver.

Are pupilele dilatate

Şi în cazul bărbaţilor, şi în cel al femeilor, dilatarea pupilelor este un semn care trădează atracţia faţă de altă persoană.
„Se petrec anumite transformări fizice, care nu sunt însă foarte evidente sau vizibile. De exemplu, pupilele se dilată, pleoapele devin mai grele, sângele se pune în mişcare, chipul se îmbujorează şi chiar buzele devin mai pline“, a explicat Greg Hartley. De aceea, observaţi cu atenţie dacă bărbatul cu care vorbiţi pare să aibă o strălucire specială: dacă aşa este, sigur vă place. În cazul în care nu prea aveţi încredere în acest semn, mai există unul care nu dă greş niciodată. Dacă vedeţi că se îmbujorează când spuneţi ceva, atunci puteţi fi sigură că este atras de dumneavoastră.

Atenţie la poziţia abdomenului!

Janine Driver spune că, în general, atunci când ne aflăm într-un grup de persoane, avem tendinţa inconştientă de a ne îndrepta abdomenul spre persoanele care ne plac şi în care avem încredere. Acesta este un aspect important, de care trebuie să ţineţi seama atunci când vă aflaţi în situaţia în care un bărbat care vă place se află în compania mai multor persoane, printre care vă aflaţi şi dumneavoastră. Poziţia abdomenului său îi trădează intenţiile, iar astfel vă puteţi da seama de cine este interesat. Linia pe care se află abdomenul arată care este punctul său de interes şi este posibil ca persoana de care este interesat să nu fie aceeaşi cu persoana cu care vorbeşte cel mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII