15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinO iarnă cu accente nonconformiste

O iarnă cu accente nonconformiste

Vestele de blană, jacheta aviator, turbanele care pot înlocui cu succes pălăriile sau fesurile, mănuşile lungi sau scurte sunt câteva dintre vedetele sezonului rece, pe care ar trebui să le includeţi în garderoba dumneavoastră.

Vesta de blană naturală sau artificială, în culori naturale, şi-a câştigat renumele de cea mai îndrăgită piesă de vestimentaţie a iernii. Purtată cu o pereche de jeanşi, cu fuste scurte, rochii scurte, colanţi sau pantaloni scurţi, vesta nu numai că vă conferă confortul necesar, dar imprimă ţinutei un aer aparte. Puteţi încerca să o purtaţi şi cu fuste sau rochii lungi, bucurându-vă în acest fel de un efect hippy.
De altfel, designerii propun o adevărată sărbătoare a blănurilor, cel mai bun exemplu fiind Chanel, pentru al cărui show Karl Lagerfeld a adus un bloc de gheaţă care imita un aisberg, în jurul căruia au defilat manechinele îmbrăcate complet în blană, şi Burberry, care a renunţat la clasicul trenci în favoarea cojocelelor din acelaşi material.
De asemenea, în sezonul rece vă puteţi lăsa învăluite de cele mai moi şi elegante mantouri, eventual decorate cu blană naturală sau artificială.
Şi pentru că temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute, designerii au reinventat gulerele înalte, atât de sexy şi de practice. Vă puteţi îmbrăca gâtul cu gulerele polo care, purtate împreună cu diverse bluze, sacouri sau bijuterii extravagante, creează premisele unor ţinute de impact, la fel cum puteţi alege gulerele răsfrânte, pe care designerii le-au folosit în cadrul vestimentaţiei tip aviator.

Între eleganţă feminină şi aerul sofisticat

Fustele cu talie înaltă, paltoanele din lână, rochiile cu volum şi accesoriile în perfectă concordanţă cu acest stil elegant nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei.
Printre piesele preferate s-ar putea strecura şi jacheta aviator. Cu gulere XXL şi catarame, jacheta şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al prezentărilor de modă graţie creatorilor Burberry, Giles, DKNY, Philip Lim şi Julien MacDonald. Această piesă se poate adapta aproape oricărei ţinute, indiferent că este vorba de o rochie elegantă sau de o pereche de jeanşi skinny. Pentru a completa ţinuta puteţi alege cizme înalte sau botine cu catarame decorative.
Dacă vreţi să aveţi un aer sofisticat, puteţi opta pentru o pălărie la care să asortaţi o pereche de mănuşi. Puteţi alege fie unele lungi, prezente încă din sezonul trecut, pentru a accentua nota de eleganţă, dar la fel de bine puteţi purta mănuşi scurte tricotate, din piele sau cu blăniţă. Specialiştii în domeniul modei le recomandă pe cele în nuanţe de bej şi gri. Nu uitaţi de animal print, dar la fel de bine puteţi alege şi culori în nuanţe vibrante ca roşu, albastru metalizat sau turcoaz.
Pentru doamnele şi mai nonconformiste, designerii vă propun turbanul. Deşi, în aparenţă, e o piesă pretenţioasă, acesta poate deveni un element care dă un farmec inegalabil unei ţinute. Îl puteţi purta chiar şi cu jeanşi, botine cu toc înalt şi un palton cambrat, ori, de ce nu, cu o capă sau o vestă din blană. Recomandate sunt cele în nuanţe de gri, negru sau bleumarin, care pot fi mai uşor adaptate ţinutelor dumneavoastră.
La fel de bine, turbanul poate completa o ţinută casual, dacă îi accesorizaţi şi o broşă cu camee sau cu pietre strălucitoare şi îl purtaţi cu o rochie elegantă, nu foarte subţire şi neapărat cu mânecă trei sferturi sau lungă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU