Ingrediente (pentru 4 porţii): 2 roşii (de preferat fără seminţe) tocate mărunt, un ardei iute (fără seminţe) tocat mărunt, un sfert de cană de frunze de coriandru tocate, o lingură de ulei de măsline, sos Tabasco (opţional), 4 lipii subţiri, 8 ouă, 60 ml de smântână groasă, sare şi piper.
Mod de preparare: Pentru sos, amestecaţi roşiile, ardeiul iute şi jumătate din cantitatea de coriandru cu două linguriţe de ulei, iar dacă doriţi adăugaţi şi sosul Tabasco şi asezonaţi cu sare şi piper după gust. Încălziţi lipiile în cuptor sau în cuptorul cu microunde. Bateţi ouăle cu smântâna şi restul de coriandru şi asezonaţi după gust. Încălziţi restul uleiului într-o tigaie la foc mediu, turnaţi ouăle şi prăjiţi-le, întorcându-le din când în când cu ajutorul unei spatule de lemn, până când sunt aproape prăjite. Luaţi tigaia de pe foc. Împărţiţi omleta în mod egal şi puneţi câte o parte pe fiecare lipie, întindeţi sos pe fiecare dintre ele şi împăturiţi-le la capete, ca să nu se desfacă. Serviţi lipiile la micul dejun, împreună cu restul de sos.
Taco pentru micul dejun
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei