5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin20 de ani de succese marca Dolce & Gabbana

20 de ani de succese marca Dolce & Gabbana

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de succese, Stefano Gabbana şi Domenico Dolce, fondatorii casei de modă Dolce & Gabbana, au acceptat să dezvăluie pentru CNN secretele reuşitei lor.

În urmă cu o lună, Stefano Gabbana şi Domenico Dolce au organizat o recepţie de gală la Palazzo Marino, din Milano, unde au fost invitate cele mai cunoscute figuri din showbizz, care de-a lungul timpului au purtat creaţiile celebrilor stilişti. Printre cei 800 de invitaţi prezenţi la recepţie, s-au numărat  Monica Bellucci şi Matthew McConaughey, care, de altfel, este acum imaginea celebrei case de modă. În plus, cu aceeaşi ocazie, a fost inaugurată şi o expoziţie cu imagini de la prezentările de modă, precum şi cu piese de colecţie şi fotografii cu vedetele care au fost de-a lungul timpului imaginea casei de modă. „Suntem mândri că suntem milanezi şi că suntem italieni. Mulţumim pentru faptul că ne-aţi oferit ocazia să realizăm un vis care acum 20 de ani părea imposibil“, au declarat cei doi designeri.

Iubirea, secretul reuşitei

Pentru a marca aşa cum se cuvine 20 de ani de succese în lumea modei,  Stefano Gabbana şi Domenico Dolce au acordat un interviu postului CNN, oferind detalii despre începuturile carierei lor. „Dacă nu am fi ţinut atât de mult unul la celălalt, Dolce & Gabbana nu ar fi existat“, au spus siguri pe ei cei doi stilişti italieni. De-a lungul timpului, D&G au asigurat ţinuta vestimentară pentru vedete de renume, precum Naomi Campbell, Kylie, Madonna, Monica Bellucci, Christina Aguilera, Isabella Rossellini, iar lista poate continua. De altfel, cei doi stilişti sunt foarte exigenţi atunci când îşi aleg clienţii. „Poate nu-mi place persoana, nu-mi place artistul sau, pur şi simplu, nu-mi place melodia“, a explicat Gabbana. Printre clienţii săi preferaţi se numără Kylie Minogue, Lenny Kravitz, Sting sau George Michael.

Istoria unui imperiu

Domenico Dolce provine dintr-o familie de croitori din Sicilia. Încă de la şapte ani, Dolce ştia cum trebuie croită fără cusur o jachetă. Partenerul său, Stefano Gabbana, s-a născut în 1962, la Milano, unde a studiat designul vestimentar. De altfel, Milano este şi oraşul unde s-au întâlnit cei doi, în 1980. Pe atunci lucrau împreună ca asistenţi, la un atelier de modă. Deşi mulţi specialişti nu au crezut prea mult în colaborarea lor, Dolce & Gabbana au sedus rapid publicul cu produse moderne şi de calitate. Colecţia lor de debut, din 1985, a făcut furori pe catwalk, un an mai târziu ei devenind celebri şi pe plan internaţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS