10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi emoţionat de un eveniment la care participaţi alături de un grup mai larg de persoane. E o bucurie comună, toţi aţi contribuit la această reuşită, deci e normal să sărbătoriţi împreună. Dacă, totuşi, dumneavoastră nu aţi avut un rol important în această realizare, veţi privi cu un pic de invidie bucuria celor din jur, regretând că nu aţi profitat şi dumneavoastră de ocazie atunci când aţi fost solicitat să participaţi.

  Taur
Nu staţi în banca dumneavoastră cuminte, pentru că azi apare o şansă excepţională de afirmare. Lumea ar putea auzi de dumneavoastră la un nivel mai înalt, faima vi se extinde şi imaginea dumneavoastră de profesionist serios şi sârguincios ar putea fi apreciată de cine trebuie. Dacă vă căutaţi un loc de muncă, extindeţi căutările dincolo de graniţele oraşului în care locuiţi, chiar dacă ar necesita navetă sau chiar o schimbare de domiciliu. Se pare că merită sacrificiul, fiind un job şi un salariu care vă vor satisface din toate punctele de vedere.

  Gemeni
Banul vă inspiră putere şi îl veţi folosi în avantaj propriu pentru a vă asigura succesul sau evoluţia în plan profesional. Nu contează cum utilizaţi banii de care dispuneţi, de vreme ce scopul este progresul. Că au rolul de a îndulci tonul unui funcţionar sau de a vă netezi urcuşul spre o funcţie mai înaltă, scopul scuză mijloacele şi veţi apela la binecunoscutele metode balcanice pentru a ajunge unde doriţi.  

  Rac
Sunteţi împrăştiat, încât riscaţi să cheltuiţi la primul impuls şi ultimul bănuţ pe care-l mai aveţi în buzunar. Neglijenţa vă poate costa
 cam mult, pentru că puteţi uita pe undeva vreun bun personal de valoare sau îl pierdeţi, cu riscul de a nu-l mai recupera niciodată. Doar un noroc chior v-ar putea scoate din încurcătură, dar nu e recomandabil să vă bazaţi pe noroc când umblaţi cu bani sau obiecte la care ţineţi.
 
  Leu
Aveţi un rol-cheie în rezolvarea unei dispute. Unii chiar vă aşteaptă cu interes intervenţia pentru că au încredere în judecata dumneavoastră şi sunt siguri că verdictul pe care îl oferiţi e just şi salvator. Staţi şi cântăriţi bine lucrurile, nu vă grăbiţi să daţi un răspuns rapid, pentru că e o situaţie destul de complicată şi cu multe variante de interpretare. Atâta timp cât nu cunoaşteţi toate detaliile şi părerile celor implicaţi, nu veţi putea extrage o concluzie corectă, deci cereţi timpul necesar ca să cântăriţi lucrurile aşa cum se cuvine.

  Fecioară
V-aţi chinuit o vreme să duceţi la îndeplinire o sarcină dificilă care nu părea să mai ajungă la vreun rezultat dar, culmea, azi toate condiţiile sunt favorabile unui succes rapid, ca prin minune! Practic, rezolvaţi totul într-o zi, deşi totul a durat săptămâni întregi înainte. Aveţi o idee genială de moment, care restabileşte echilibrul firesc, şi sunteţi foarte mulţumit de roadele la care aţi ajuns. De unde se vede că merită uneori să vă bazaţi şi pe noroc, chiar dacă sunteţi genul de om care e convins că nu are aşa ceva în bagaj!

  Balanţă
Mai bine vă abţineţi să daţi replica unui rival care vă provoacă în permanenţă, ştiind că doar de atât aveţi nevoie pentru a răbufni. Prefaceţi-vă că nu înţelegeţi aluziile sale răutăcioase, staţi departe de scandal şi lăsaţi să treacă norul de furtună de deasupra dumneavoastră, pentru că puteţi avea reacţii regretabile, care pot face mult rău. Nu-i cântaţi în strună, ignoraţi-i jignirile sau împunsăturile, pentru că nu are intenţii bune.

 Scorpion
Sunteţi cam agresiv în comunicare şi daţi replici tăioase celor din jur, chiar dacă nici ceilalţi nu sunt mai amabili şi mai atenţi la ceea ce spun. Dacă şi dumneavoastră lăsaţi cuvintele să curgă la întâmplare, dacă şi ceilalţi vă răspund în doi peri, e normal să apară neînţelegeri riscante. Tensiunea poate creşte atât de mult, încât e nevoie doar de o scânteie pentru a arunca în aer butoiul cu pulbere.

 Săgetător
Aţi ajuns la rezultatele unei acţiuni pentru care aţi muncit mult. A durat ceva vreme, nu a fost o evoluţie rapidă şi nici facilă, dar acum se întrevăd deja rezultatele concrete de care sunteţi mândru. Construcţia  dumneavoastră a ajuns la un nivel stabil, durabil, şi nimic nu va mai schimba mersul evenimentelor, pentru că aţi depus toate eforturile să îi daţi un curs ascendent sigur şi bine fundamentat.

  Capricorn
Este o zi pe placul  dumneavoastră, lucrurile evoluează lent, dar sigur într-o direcţie promiţătoare. Nu sunteţi genul de om care vrea rezultate imediate, sunteţi poate cel mai conştient de importanţa unui ritm constant pe termen lung, de aceea vă adunaţi forţele şi vă înarmaţi cu răbdare, pentru a porni la drum. Dacă aţi atrage alături şi un colaborator care să vă semene, dispus să depună aceleaşi eforturi îndelungate şi serioase, rezultatele v-ar satisface pe amândoi.

  Vărsător
Nu vă grăbiţi să daţi primul răspuns care vă vine în minte, pentru că veţi regreta impulsivitatea de moment. E nevoie de un demers serios şi aprofundat care să ducă la o concluzie bine documentată, ca atare, luaţi-vă timpul necesar pentru studiu, pentru analiză şi pentru a lua o decizie clară. Dacă vă grăbiţi să alegeţi prima variantă care vă atrage, peste câteva zile veţi descoperi că ar mai fi existat şi alta, mult mai bună, care ar fi avut rezultate mult mai durabile.

  Peşti
Nu vă lăsaţi păcălit de argumente superficiale sau de promisiuni frumoase, care nu se vor îndeplini niciodată. Cel care încearcă să vi se bage azi pe sub piele cu linguşeli nu are intenţii serioase, ci caută doar să vă atragă în cursă. Fiţi atent la minciunile ascunse în spatele unor glume sau la gesturile de culise ambalate în semne de prietenie, pentru că sunt false!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU