10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRegină pentru o zi

Regină pentru o zi

Pentru toate reprezentantele sexului frumos, ziua în care îmbracă rochia de mireasă ar trebui să fie cea mai fericită din viaţa lor, mai ales că toţi ochii vor fi îndreptaţi asupra lor.

Nunta este o ocazie specială pentru orice femeie, fiecare visând la rochia albă vaporoasă încă din fragedă pruncie. Deşi moda se schimbă de la an la an, iar tendinţele se reînnoiesc de la sezon la sezon şi de la designer la designer, rochiile de mireasă păstrează ceva din aspectul delicat şi inocent din alte vremuri. Miresele care se respectă şi doresc să trezească admiraţia sunt mereu în pas cu moda şi cu siguranţă vor trece prin multe cabine de probă până vor găsi rochia mult visată. Deşi această misiune pare destul de uşoară şi plăcută, lucrurile nu stau deloc aşa. În unele cazuri, viitoarele mirese au o vagă idee cum vor să arate rochia mult visată, dar dacă după căutări asidue nu găsesc ceea ce îşi doresc, fie optează pentru o rochie care nu le satisface 100%, fie apelează la ajutorul unei croitorese foarte bune, capabilă să le creeze rochia dorită.


O rochie pentru fiecare

Pentru a uşura munca viitoarelor mirese, vă prezentăm cele mai noi tendinţe în materie de rochii ale marilor case de modă. Unul dintre stilurile propuse este cel inspirat din toaletele din „Pe aripile vântului“, recomandat mai ales domnişoarelor care vor să ascundă unele imperfecţiuni. În schimb, tinerele care vor să scoată în evidenţă talia de viespe, pot opta pentru rochiile inspirate de stilul anilor ‘50, cu trene bogate sau până la genunchi. De altfel, eleganţa şi rafinamentul acestor ani, la care se adaugă centura care scoate în evidenţă talia de invidiat, fac ca astfel de rochii să se numere printre preferatele viitoarelor mirese. În acest an, continuă să fie pe val rochiile stil sirenă, inspirate tot de fabuloşii ani ‘50 şi care au drept „muză“ superba rochie purtată de Audrey Hepburn în „My fair lady“.

Antichitate şi modernism

Din acest top al eleganţei nu pot lipsi rochiile de influenţă grecească, inspirate de legendele zeilor. Talia înaltă, materialele vaporoase, fără bretele sau cu o singură bretea, la care se adaugă o siluetă bine proporţionată, vor transforma orice mireasă într-o adevărată zeiţă. Domnişoarele nonconformiste pot opta pentru rochii mai puţin tradiţionale, cum ar fi modelele cu lungime medie. În combinaţie cu o pereche de pantofi trăsniţi, astfel de rochii asigură ţinutei o notă de veselie şi nonconformism. Altă tendinţă ce merită luată în considerare este asimetria, unde rochia are un umăr gol, scoţând în evidenţă frumuseţea umerilor şi a gâtului. Indiferent că aţi optat pentru o rochie tradiţională cu voal şi coroniţă, pentru o rochie modernă până la genunchi sau una de bal în stilul anilor ‘50, important este ca în această zi specială să vă simţiţi cea mai admirată femeie din lume.

Pantofii, un accesoriu de nelipsit

Nu doar alegerea rochiei se dovedeşte o misiune nu tocmai uşoară pentru viitoarele mirese, ci şi pantofii, care trebuie să se asorteze cu rochia, dar să fie şi comozi. În cazul în care nu sunteţi obişnuită cu încălţămintea înaltă, ar fi bine să alegeţi pantofi cu toc mediu sau chiar balerini, care să vă ajute să treceţi cu brio pentru o seară plină de dans şi agitaţie. Nici aspectul pantofilor nu trebuie neglijat. Aceştia trebuie să se asorteze cu rochia şi, în acelaşi timp, să se potrivească personalităţii miresei. Viitoarele doamne pot opta pentru pantofi normali, decupaţi, cu vârful rotund, ascuţit sau pătrat, simpli sau cu aplicaţii de material, fundiţe, dantelă sau pietricele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII