10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Astăzi primiţi o veste care vă scoate din rutină. Ar trebui să fie noutăţi interesante, care să vă binedispună. În plan financiar, situaţia lasă de dorit. În cazul în care v-aţi făcut planuri de călătorie, se poate ca acestea să necesite sume de bani mai mari decât există acum în contul dumneavoastră. Stilul dumneavoastră direct, de a spune lucrurilor pe nume, activează uneori o reacţie de respingere din partea celor din jur. Un pic de diplomaţie nu strică niciodată.

  Taur
Astăzi este bine să fiţi foarte atent cum vă purtaţi cu partenerul de viaţă. Există posibilitatea să izbucnească nişte conflicte. Se poate ca astăzi să se întâmple ceva benefic în plan profesional, care să vă îmbunătăţească poziţia sau situaţia actuală. În cazul în care aveţi planuri în domeniul imobiliar, veţi face alegeri bune. Veţi avea parte de o zi foarte încărcată şi tensionată, dar spre seară lucrurile se vor mai linişti, datorită persoanei iubite şi calmului său caracteristic.

  Gemeni
Acasă aveţi parte de linişte, însă puteţi strica totul printr-o atitudine nepotrivită. Sunteţi nemulţumit din cauza unor prieteni şi tare aţi vrea să vă descotorosiţi de ei, însă nu sunteţi pregătit pentru un aşa gest drastic. În loc să vă consumaţi atât, fără să găsiţi nici o soluţie, mai bine vă îndepărtaţi de situaţie şi căutaţi să faceţi lucruri care vă plac şi care vă relaxează. Un strop de romantism nu ar strica în viaţa dumneavoastră.

  Rac
Cu toate că încercaţi să puneţi bani deoparte, nu prea reuşiţi. Se poate ca multe dintre cheltuieli să le faceţi pentru persoana iubită. Dumneavoastră ştiţi cel mai bine dacă acest lucru este bun sau nu. În privinţa alimentaţiei, ar fi bine să faceţi unele schimbări, alegând produse mai uşoare şi mai sănătoase. Vă frustrează faptul că lumea vă găseşte mereu când are nevoie de ajutorul dumneavoastră, dar altfel puţini îşi amintesc să mai dea câte un semn de viaţă.

  Leu
Dezvoltând relaţiile cu persoanele din jur aveţi posibilitatea să vă arătaţi calităţile la nivel intelectual, moral şi afectiv. În viaţa amoroasă, aveţi parte de momente de intimitate. Deşi, în general, sunteţi mai mult carnal, acum savuraţi din plin clipele de împlinire la nivel spiritual. În plan financiar însă, situaţia este mult mai complicată, aşa că nu ar fi rău să vă gândiţi serios să faceţi economii pentru „zile negre“.

  Fecioară
Astăzi sunteţi destul de vulnerabil, mai ales în familie. Orice cuvânt sau gest poate să vă facă să suferiţi. De aceea, aveţi nevoie de susţinerea şi căldura celor dragi. În cazul în care aţi avut dificultăţi în viaţa amoroasă, acum lucrurile încep să se clarifice. Aveţi mai multă grijă de bani şi răriţi ieşirile în oraş. Credibilitatea este o calitate a oamenilor foarte importantă pentru dumneavoastră, iar cine vă înşală încrederea greu mai găseşte cale de întoarcere.

  Balanţă
Este bine să vă stăpâniţi spiritul critic astăzi, pentru că altfel veţi avea de pierdut. Încercaţi să construiţi relaţii utile. În plan financiar, este bine să vă gândiţi înainte de a lua decizii. Aţi putea, dacă ştiţi să vă jucaţi cărţile, să câştigaţi sume de bani care să vă îmbunătăţească situaţia financiară. Vă simţiţi dezamăgit de foarte multe persoane apropiate şi sentimentele negative continuă să vă macine. Încercaţi să vă concentraţi energia într-o direcţie mai constructivă.

 Scorpion
Unele probleme familiale ar trebui rezolvate cât mai curând. Doar aşa veţi putea avea linişte şi vă puteţi vedea de treburile personale obişnuite. În relaţiile cu restul lumii, se poate să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Însă, dacă nu vă exprimaţi clar şi dacă sunteţi prea vehement, reacţiile vor fi diferite de ceea ce vă imaginaţi. Astăzi parcă sunteţi într-o altă dimensiune, iar tot ce se petrece în jur vă apare ca într-un vis.

 Săgetător
Petreceţi momente foarte frumoase în compania persoanelor dragi. O simplă întâlnire cu prietenii sau cu vechi colegi vă aduce multă bucurie. Dacă aţi avut probleme cu banii, acum situaţia se îmbunătăţeşte simţitor. Este bine totuşi să nu vă faceţi încă planuri pentru cheltuieli, deoarece lucrurile se pot schimba rapid. Încercaţi să faceţi abstracţie de gurile rele.

  Capricorn
În cazul în care voiaţi să purtaţi o discuţie cu cei din familie, acum este momentul cel mai potrivit. Totuşi, nu uitaţi să trataţi pe fiecare în parte în funcţie de personalitatea sa. Cu înţelegere şi blândeţe vă veţi face auzit. Există posibilitatea unor mici accidente în casă, de aceea este recomandat să fiţi prudent. Partenerul de viaţă are unele aşteptări în ceea ce vă priveşte şi nu toate vă sunt pe plac. O bună prietenă vă va binedispune.

  Vărsător
În viaţa sentimentală aveţi mare nevoie de stabilitate. Dacă aţi găsit o persoană care să vă accepte cu bune şi cu rele, nu înseamnă că puteţi să vă faceţi de cap, schimbându-vă mereu starea de spirit. Puteţi strica o relaţie frumoasă din cauza unor capricii de moment. Dacă sunteţi nemulţumit de situaţia dumneavoastră financiară, va trebui să mai aşteptaţi o perioadă. Veţi găsi o alternativă la modul obişnuit de a vă petrece sfârşitul de săptămână.
 
  Peşti
Prietenii apreciază generozitatea dumneavoastră şi solidaritatea de care daţi dovadă. În relaţia de cuplu, vă confruntaţi cu unele probleme. Dacă sunteţi singur, aveţi multe opţiuni, de aceea ar fi bine să alegeţi cu atenţie. În plan financiar, este un moment bun pentru a face calcule şi planuri, însă nu pentru a trece la acţiune. Astăzi sunteţi greu de urmărit. Vă agitaţi, faceţi mai multe lucruri deodată, vorbiţi fără sens, râdeţi din orice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS