21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Cu ajutorul unui grup mai larg de persoane, vă puteţi împlini un vis pentru care munciţi de multă vreme. Chiar dacă nu se şi materializează, aveţi garanţia că veţi ajunge la un final excelent în perspectivă. Cel mai probabil, e un plan care va ajunge la rezultate bune la anul. Încurajările celor din jur, sfaturile pe care vi le oferă cu inima deschisă au un efect benefic asupra moralului şi sunteţi gata de orice.

  Taur
Nu prea sunteţi în apele dumneavoastră, nu pentru că aţi avea probleme personale, ci pentru că sunteţi influenţat de necazurile altora. Nu puneţi la suflet ceea ce nu vă priveşte pentru că nu e în avantajul dumneavoastră să vă sacrificaţi pentru alţii. Unii simt nevoia să se plângă permanent, să-şi verse tot amarul asupra altora şi vă găsesc tocmai pe dumneavoastră. Fugiţi de astfel de oameni, pentru că nu aveţi timp sau dispoziţie de poveşti triste, care vă pot afecta.

  Gemeni
Acolo unde vă simţeaţi mai nesigur, apare acum o soluţie sau o confirmare care alungă incertitudinea din sufletul dumneavoastră. Dacă eraţi în aşteptarea unui răspuns sau speraţi ca o problemă să se rezolve mai repede, iată că apare o soluţionare a situaţiei, ceea ce vă readuce pe teren solid şi risipeşte frica nejustificată. E o lecţie bună să aveţi răbdare şi să nu mai puneţi la suflet orice obstacol, pentru că toate se rezolvă mai devreme sau mai târziu.

  Rac
Situaţia financiară cunoaşte o creştere semnificativă datorită unei afaceri la care aţi avut şi dumneavoastră o contribuţie. Nu sunteţi singurul câştigător de aici şi, pentru că aţi muncit cot la cot alături de alţii, trebuie să împărţiţi roadele cu ei, dar ceea ce vă revine sună promiţător. Sunteţi nevoit să participaţi la o acţiune comună, care implică acumularea unei sume mari de bani din mai multe surse.

  Leu
Aveţi o relaţie bună cu cei din jur. Primiţi un răspuns oficial, care vine în cel mai bun moment pentru a vă linişti şi a restabili echilibrul firesc. Poate avea şi o componentă financiară, ca şi cum aţi intra în posesia unei sume de bani cu tentă oficială: un credit bancar, o mărire de salariu sau o indemnizaţie socială. Dacă aşteptaţi o aprobare sau o decizie profesională, aveţi toate şansele să o primiţi.

  Fecioară
Nu vă hazardaţi în decizii pripite pentru că sunteţi tentat să alegeţi căi facile, care nu duc acolo unde doriţi. Dacă vă lăsaţi furat de superficialitate, de joacă sau de distracţie de moment, nu veţi avea parte de rezultate de care să fiţi mulţumit pentru că nu veţi lăsa o impresie tocmai bună. Dacă cineva vă constrânge să daţi un verdict, la primul impuls, nu iese nimic durabil!

  Balanţă
Când alte planuri nu aduc nimic interesant în program, măcar sunteţi mulţumit de ceea ce se petrece în viaţa dumneavoastră sentimentală. Chiar dacă nu e perioada celor mai tandre momente sau înfocate declaraţii de dragoste, descoperiţi o reală bucurie în a fi alături de persoana iubită în cele mai fireşti împrejurări. Faceţi totul împreună, iar sarcinile cotidiene comune vă leagă şi mai mult. Apreciaţi clipele petrecute împreună.

  Scorpion
Relaţia sentimentală în care sunteţi implicat de ceva vreme a ajuns pe un teren mai stabil, care inspiră încredere pe termen lung. Aţi depăşit faza flăcărilor şi a tandreţurilor de început, şi discutaţi deja despre un drum comun împreună. Privindu-l pe cel drag, aveţi senzaţia că-l cunoaşteţi dintotdeauna şi că vă puteţi baza pe el, că puteţi construi ceva solid împreună. Declaraţiile de dragoste care se spun acum între voi sună a angajament.

  Săgetător
Norocul este de partea dumneavoastră, mai ales în plan sentimental. Trăiţi evenimente deosebite alături de persoana iubită sau, dacă nu aveţi încă pe cineva alături, poate apărea o ocazie de bun augur, de unde nici nu vă aşteptaţi. Comunicaţi mai mult cu sexul opus, arătaţi lumii cine sunteţi şi ce reprezentaţi, pentru că numai aşa vă puteţi remarca în ochii unui eventual pretendent. Discutaţi cu partenerul despre planuri de viitor care se vor împlini cu siguranţă!

  Capricorn
Aveţi ac de cojocul unor rivali care şi-au propus să vă scoată din sărite cu orice preţ. Nimeni nu se poate pune cu dumneavoastră pentru că aveţi argumentele cele mai puternice, dar, mai ales, aveţi o răbdare de fier, pe care reuşiţi să o puneţi în valoare chiar şi în cele mai tensionate momente. Nimeni nu vă poate enerva acum, pentru că sunteţi conştient că succesul depinde în primul rând de felul în care vă păstraţi calmul. Nu le daţi deci satisfacţie celor care vă irită.

  Vărsător
Parcă toate stau pe loc şi ce poate fi mai frustrant pentru o persoană cu planuri mari decât să aştepte? Nu sunteţi numai dumneavoastră vinovat de aceste piedici, e un întreg concurs de împrejurări care vă taie avântul, deci trebuie să daţi dovadă de toleranţă ca să depăşiţi acest hop.

  Peşti
Călătoriile sunt motiv de enervare, la tot pasul apar situaţii neprevăzute care vă scot din sărite. Deplasările pe distanţe scurte conţin şi ele diverse aspecte nelalocul lor, suficient cât să vă întoarceţi acasă obosit. Conflictele se nasc oriunde, dar, mai ales, în trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS