12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Weekendul Berbecilor va fi dedicat aspectelor sentimentale ale vieţii: familia, relaţia de cuplu, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă, în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. Să fie atenţi la o persoană de sex feminin: cineva nu le vrea binele, se pot aştepta să audă tot felul de bârfe despre ei. În dragoste, se întrevede posibilitatea unei întâlniri foarte plăcute duminică.

  Taur
Pentru Tauri, zilele următoare se învârt în jurul banilor şi nu prea le mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile lor de acum nu vor da rezultate pe termen lung. Să se ferească de câştigurile prea uşoare, pentru că se vor trezi păcăliţi. În cuplu, partenerul se va plânge de lipsa de atenţie şi vor exista câteva discuţii neplăcute, care vor afecta serios moralul Taurilor.

  Gemeni
Relaţiile personale ale Gemenilor trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Vina nu este numai a partenerului, ci şi a lor. Trebuie să acorde mai multă atenţie comunicării, dacă vor să păstreze persoana iubită. Vor avea parte duminică de vizita unor prieteni care le vor pregăti o surpriză plăcută.

  Rac
Se pare că viaţa socială a Racilor este, în continuare, foarte activă: vor avea multe ocazii să se distreze şi să fie în centrul atenţiei, vor primi invitaţii la diverse evenimente şi vor cunoaşte multă lume nouă. E posibil să primească nişte veşti bune de la o persoană dragă pe care nu au mai văzut-o de mult. În privinţa relaţiei de cuplu, ar fi timpul să se gândească dacă vor să facă un pas înainte.

  Leu
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine ca Leii să se adune şi să facă acele mutări pe care le-au tot amânat. Pot fi lucruri legate de relaţia de cuplu, de casă, de profesia, sau, pur şi simplu, de evoluţia lor intelectuală şi spirituală. Să nu mai amâne nimic, vor găsi timp şi energie să le facă pe toate. Deciziile luate în această perioadă vor avea consecinţe pe termen lung, în special în ceea ce priveşte dragostea.

  Fecioară
Pe Fecioare le aşteaptă un weekend plin de emoţii, mai ales în privinţa carierei. Pot să urce foarte mult sau să li se refuze o şansă la care sperau. Pot să întoarcă lucrurile în favoarea lor dacă nu intră în conflict cu nimeni de la serviciu. Atitudinea lor în faţa eşecului sau a succesului e foarte importantă, pentru că le va influenţa nişte decizii viitoare. Se vor bucura de sprijinul unor persoane influente, dar acest lucru nu le garantează succesul.

  Balanţă
În zilele următoare, Balanţele vor avea parte de mici surprize care le vor ridica moralul. Cadouri, telefoane, invitaţii, cuvinte de încurajare, lucruri care le vor demonstra că sunt apreciate şi iubite de cei din jur. Toate astea le vor spori buna dispoziţie şi le vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei apropiaţi. Dragostea nu le va ocoli nici ea şi, pentru Balanţele singure, poate apărea la orizont persoana aşteptată.

  Scorpion
Scorpionii vor fi prinşi cu multe probleme de familie. Pot fi evenimente, tranzacţii, chestiuni de sănătate sau conflicte care trebuie aplanate. Vor fi la înălţime şi vor demonstra că se poate pune bază pe ei. Există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe o decizie pripită. Să aibă grijă, pentru că, de această dată, nu vor scăpa cu faţa curată. Dragostea cunoaşte o perioadă de răcire şi vor avea răgazul să reflecteze serios asupra viitorului relaţiei.

  Săgetător
Săgetătorii vor avea un weekend mai prost, în special sub aspect sentimental. Vor fi cuprinşi de tot felul de îndoieli în privinţa viitorului relaţiei, vor privi totul în negru şi, din păcate, partenerul nu va şti cum să le schimbe starea de spirit. Totuşi, la mijlocul perioadei, lucrurile se vor schimba în bine, pentru că vor afla informaţii noi care le vor îndepărta temerile. Ar fi bine să-şi îndrepte o parte din energie spre muncă, pentru că realizările în acest domeniu le vor da mai multă încredere în ei înşişi.

  Capricorn
Capricornii au şanse mari să câştige mulţi bani în această perioadă şi toate energiile lor se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Se vor bucura de sfaturile unor persoane competente şi curând vor avea buzunarele pline. Să nu uite să acorde atenţie şi partenerului de cuplu, care s-ar putea simţi neglijat. Un prieten le va cere ajutorul într-o problemă de familie. Vor primi un dar interesant duminică.

  Vărsător
În aceste zile, Vărsătorii îşi vor face tot felul de planuri şi calcule care, din păcate, au foarte puţine şanse să iasă aşa cum şi-ar dori ei, mai ales sub aspect sentimental. Nu e vorba de vreun ghinion care îi urmăreşte, ci mai mult de grabă şi superficialitate. Le va fi greu să accepte că se pot înşela şi nu se va putea discuta cu ei. Mai bine să aştepte puţin înainte de a lua o hotărâre radicală şi să asculte şi de sfaturile prietenilor.

  Peşti
În perioada următoare, Peştii vor simţi că nu pot sta locului şi vor căuta tot felul de motive să iasă din casă. Revederea cu un amic vechi le va face bine, dar vor afla şi nişte veşti mai puţin plăcute. Câteva surprize plăcute, făcute de cei dragi, le vor însenina weekend. Trebuie totuşi să acorde puţină atenţie şi carierei, pentru că cineva încearcă să le-o ia înainte. Dragostea mai are de aşteptat pentru Peştii singuri, încă nu vor întâlni ceva serios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS