10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Weekendul acesta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi destul de bun. În principal, muncă, muncă şi iar muncă. Berbecii au rezultate mulţumitoare, iar lucrul acesta are şi partea lui bună: deşi vor avea multe de făcut, nu se vor simţi obosiţi. Relaţia de cuplu stă sub semnul liniştii şi al armoniei casnice, ceea ce iar e bine pentru că, oricât le-ar plăcea Berbecilor acţiunea, mai au şi ei nevoie de câte o pauză din când în când.

  Taur
E o perioadă în care Taurii trebuie să ia o serie de decizii importante: acum e momentul să se gândească foarte bine dacă vor să facă schimbări în carieră, în relaţia amoroasă, în stilul lor de viaţă, adică să ia nişte hotărâri radicale, care vor avea consecinţe pe termen lung. Vor fi invitaţi la un eveniment şi vor avea parte de o surpriză plăcută în dragoste.

  Gemeni
Gemenii ar trebui să-şi facă puţină ordine în viaţă. Ei se pricep foarte bine să elaboreze planuri măreţe, dar nu dau atenţie unor detalii care pot schimba totul. N-ar fi rău să-şi aducă aminte că nu este neapărat nevoie să întoarcă lumea cu susul în jos şi că uneori ajunge să facă nişte schimbări mai mici, dar bine gândite: de exemplu, să nu mai întârzie cu plata facturilor sau să se îmbrace mai îngrijit. În dragoste, vor solicita mai multă atenţie din partea partenerului, dar acest lucru nu se va întâmpla fără o mică ceartă.

  Rac
Racii îşi vor concentra energia asupra relaţiei amoroase. Sunt foarte romantici în această perioadă şi îşi copleşesc partenerii cu tot felul de atenţii. Pentru cei care au probleme în relaţia de cuplu, această atitudine se va dovedi salvatoare. Cei singuri au şanse mari să-şi găsească acum pe cineva. Situaţia financiară va fi mulţumitoare, aşa că vor avea toate condiţiile pentru a petrece un weekend plăcut şi romantic.

  Leu
Leii vor începe weekendul mai lent, fără prea multă energie şi chef de muncă. Doar partenerul de cuplu va avea puterea să le mai ridice moralul, cu mici surprize şi gesturi tandre. Nu e o perioadă favorabilă afacerilor, aşa că ar fi bine să se mulţumească o vreme cu ceea ce au şi să se concentreze mai mult asupra ideii de economisire. Partea bună a acestei încetiniri a motoarelor este că vor fi mult mai răbdători şi mai deschişi la discuţii.

  Fecioară
Fecioarele ţin cu dinţii de programul lor ultraorganizat, însă acest lucru nu va fi neapărat în avantajul lor: în zilele următoare vor apărea foarte multe ocazii de distracţie, care le vor solicita umorul şi spontaneitatea. Să profite la maximum, pentru că nu vor regreta. Nici pentru bani nu e cazul să-şi facă probleme, pentru că vor recupera nişte datorii. În domeniul sentimental, Fecioarele singure au şanse mari să întâlnească persoana la care visau.

  Balanţă
Pentru Balanţe se anunţă un weekend al aşteptărilor şi emoţiilor, mai ales în ceea ce priveşte banii. Acest lucru le va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur. Nu trebuie să se streseze atât de mult, pentru că, spre sfârşitul perioadei, vor primi sumele aşteptate. Balanţele trebuie să fie atente să nu se descarce pe ceilalţi, mai ales pe partenerul de cuplu, pentru că problemele financiare nu sunt din vina acestuia.

  Scorpion
Scorpionii vor fi visători şi plini de imaginaţie în zilele următoare şi vor încerca să rupă monotonia cu tot felul de mici nebunii. Vor pleca într-o excursie neplanificată, vor face o achiziţie extravagantă sau îşi vor schimba look-ul. Din acest motiv, vor fi nişte parteneri de conversaţie amuzanţi şi tonici, aşa că e o perioadă bună să iasă mai mult în lume şi să comunice. Valul de fantezie se va reflecta şi asupra domeniului sentimental şi vor fi plini de surprize plăcute.

  Săgetător
Pe Săgetători îi aşteaptă momente importante, care presupun pregătiri serioase. Vor fi gazdele unor evenimente sau vor primi responsabilităţi noi. Viaţa sentimentală va fi destul de monotonă, aşa că se vor putea concentra asupra unor lucruri serioase. Eforturile lor nu vor fi lipsite de roade şi ei simt acest lucru, aşa că nu se abat de la scopul propus. Vor primi şi o veste foarte bună de la cineva din familie.

  Capricorn
Capricornii tind să neglijeze unele probleme de sănătate, care se vor agrava dacă nu sunt tratate rapid. Cineva din familie îi va convinge să se ocupe şi de aceste lucruri. Un conflict profesional minor îi aşteaptă, dar vor ieşi cu fruntea sus din această confruntare. Finanţele vor fi la cote foarte bune şi le vor permite Capricornilor să facă nişte economii. Cei cu probleme în cuplu vor primi un avertisment serios sau chiar un ultimatum din partea partenerului.

  Vărsător
Vărsătorii vor fi uşor melancolici şi se vor simţi nemulţumiţi de ei înşişi. Acest lucru îi va împinge să caute confirmare din partea străinilor şi vor fi tentaţi să se arunce în flirturi care le pot periclita relaţia. Nu se vor alege cu nimic în afară de câteva discuţii neplăcute în cuplu. Ca să nu le pară rău mai târziu, ar fi bine să caute la partenerul de viaţă atenţia de care au nevoie.

  Peşti
Peştii vor primi o lovitură neaşteptată din partea cuiva de la serviciu. Poate fi vorba de nişte afirmaţii false sau chiar de atacuri directe. Cineva este invidios pe realizările lor şi încearcă să le pună beţe în roate. Cert e că Peştii se vor simţi trădaţi şi încolţiţi şi nu vor şti cum să riposteze. Vor găsi foarte mult sprijin în relaţia de cuplu: partenerul îi va consola şi chiar le va da sfaturi preţioase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU