13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinŢinute în pas cu moda

Ţinute în pas cu moda

Cizmele peste genunchi, piesele vestimentare din piele, umerii supradimensionaţi sau fustele şi pantalonii cu talie înaltă sunt piesele de vestimentaţie care fac moda în sezonul rece.

Sunteţi lipsită de idei în faţa şifonierului, atunci când trebuie să vă alegeţi ţinuta pentru a doua zi. Designerii vă fac câteva sugestii. Dacă vreţi să vă aliniaţi tendinţelor de peste hotare trebuie să ştiţi că se încearcă o revenire la moda anilor ’80. Aşa se face că cizmele peste genunchi, piesele vestimentare din piele, umerii supradimensionaţi sau fustele şi pantalonii cu talie înal-tă revin.
Dacă mai aveţi prin garderoba dumneavoastră o fustă dreaptă din piele este timpul să o purtaţi, la fel cum puteţi alege şi o vestă pe care s-o asortaţi ţinutei, şi ea la modă în acest sezon.
Se poartă, de asemenea, fustele tip creion, din piele, asortate cu pulovere cu cure. Pantalonii de piele strâmţi şi jachetele de piele merg cel mai bine cu texturi contrastante (tricoturi, catifele, dantele) pentru un efect tactil interesant, aşa că puteţi alege din rafturile magazinelor astfel de piese vestimentare.
O alegere inspirată pentru o ţinută pe care s-o purtaţi în timpul liber se poate compune dintr-o pereche de pantaloni cu imprimeu, de altfel, una dintre cele mai tari piese ale sezonului rece. Aveţi însă grijă cum asortaţi celelalte piese. Cel mai simplu este să purtaţi aceşti pantaloni cu un pulover lung. Pentru a obţine efect de rochie puteţi pune un top.
Atunci când vine vorba de alegerea unei ţinute pentru serviciu puteţi opta pentru o rochie până la genunchi, care are fie guler răsucit, fie o curea lată.
Altă noutate a sezonului rece e vesta, indiferent de material, de la blană la tricot. Cele de blană adaugă vitalitate oricărei ţinute, fie ea casual sau de ocazie.
Bineînţeles nu puteau lipsi cizmele peste genunchi. Cel mai potrivit este să combinaţi cizmele de acest gen cu o pereche de blugi skinny, cu o fustă/rochie mini sau cu un pulover mulat.

Moda de pe podium

Sugestiile sunt cu mult mai diversificate atunci când aruncaţi o privire spre podiumul prezentărilor de modă internaţionale. Nina Ricci aduce în lumina reflectoarelor fustele cu talie înaltă, cămăşile cu epoleţi sau mănuşile lungi, asortate la o rochie de seară. Marc Jacobs preferă trench-urile cu imprimeu de leopard şi pantalonii scurţi din piele. Regăsim, de asemenea, în colecţiile unor designeri renumiţi vestimentaţia tip uniformă. „Eley Kishimoto merge pe ideea de elegant, Y-3 ne propune vestimentaţia tip jocheu, Tommy Hilfinger ne trimite în armata americană, prin modelul rangerilor, Kenzo şi-a imaginat femeia-soldat, iar Givenchy şi Galliano au reinterpretat uniforma gardienilor Majestăţii Sale“, menţionează site-ul ele.ro.
Caschetele moi, genţile sac, bluza cu revere army, puloverele ofiţerilor, toate negre sau bleumarin, sunt propunerile făcute de Luella şi Chloe.

Un accesoriu şic şi călduros

Nu trebuie să uitaţi de eşarfe. Bumbac, caşmir, lână, mătase, tricotaj, monocolore, în carouri sau cu motive geometrice, aceste accesorii vă vor asigura confortul necesar. Moale şi călduroasă, eşarfa vă va înveseli ţinuta şi, de ce nu, poate chiar şi ziua mohorâtă de toamnă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS