14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Berbecii se vor bucura de o perioadă amoroasă foarte bine aspectată, mai ales în cazul celor care au relaţii stabile. Au nevoie de multă dragoste şi susţinere pentru că vor avea nişte probleme financiare şi conflicte la serviciu. Nu e nimic de nerezolvat, dar vor fi nevoiţi să acorde multă atenţie acestor probleme, iar soluţionarea lor va dura destul de multă vreme.

  Taur
În sfârşit, Taurii nu vor mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Poate pentru că proasta dispoziţie le va dispărea şi nu vor mai căuta astfel de motive. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase. Această schimbare de dispoziţie va fi legată de o veste bună în privinţa banilor. Cei singuri vor fi din nou puşi pe flirt, însă celor cuplaţi li se va pretinde să repare nişte greşeli mai vechi. Ar fi bine să cedeze dacă vor să-şi păstreze relaţia.

  Gemeni
Profesia îi va preocupa foarte mult pe Gemeni chiar şi în acest weekend, nu atât din punct de vedere al activităţii în sine, ci privită ca sursă de venit. Sunt, în continuare, cu gândul la tot felul de metode de a-şi spori finanţele. Vor încerca să obţină o promovare sau chiar vor aplica pentru un job mai bine plătit. Vestea bună e că e foarte posibil să le reuşească: vor avea nişte ocazii de care trebuie să profite. Cei cuplaţi trebuie să fie atenţi să nu-şi neglijeze partenerul. Există riscul unor stări conflictuale serioase.

  Rac
Weekendul e plin de dragoste pentru multe semne zodiacale, iar Racii nu fac excepţie. Se pot îndrăgosti fulgerător, aşa cum fac ei de obicei, dar cu mai multe şanse de stabilitate şi chiar oficializare. Un incident neplăcut le-ar putea destabiliza temporar finanţele, dar gândul la iubire îi va face să minimalizeze tot ceea ce ţine de domenii mai prozaice.

  Leu
Leii vor avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros. Acestea se leagă mult de relaţiile cu celelalte semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător). Asta nu înseamnă neapărat că surprizele vor veni direct de la aceste semne, dar pot, de exemplu, primi un sfat bun de la un prieten din semn de foc, care îi va încuraja să acţioneze. Dragostea se va face simţită sub forma unor tachinări, a unor conversaţii care îi vor stimula şi le vor incita imaginaţia. Tot de dragoste se va lega şi proiectul unei călătorii (şi poate chiar materializarea rapidă a acestuia).

  Fecioară
Fecioarele vor avea ocazia să se gândească serios la viitorul lor afectiv şi familial. E posibil ca, pentru cele cuplate, să apară semne care să le pună pe gânduri în ceea ce priveşte viitorul relaţiei lor, iar celibatarii se vor gândi să renunţe la singurătate pe baza unei posibilităţi concrete de a fi cu cineva. În viaţa socială, se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri care se pot transforma în adevărate duşmănii. E recomandat ca Fecioarele să fie foarte atente la felul în care sunt interpretate vorbele şi acţiunile lor.

  Balanţă
Balanţele tocmai ies dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi de emoţii. Acum vor fi dispuse să se ocupe şi de ele, la toate nivelurile, vor fi mai vesele şi mai răbdătoare. Nişte probleme de sănătate neglijate de ceva vreme le vor solicita atenţia, dar nu e vorba de nimic grav. Vor primi o propunere legată de relaţiile sentimentale (poate chiar o cerere în căsătorie), care le va încânta şi le va da de gândit. Cu banii nu se poate spune că vor sta grozav, dar nici nu se vor stresa din cauza lor.

  Scorpion
Pasionalii Scorpioni au toate şansele să întâlnească, în sfârşit, iubirea. Acest lucru îi va face mai emotivi, mai timizi şi mai stresaţi în privinţa imaginii lor. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire la fel ca în filme, iar cei cuplaţi (şi mulţumiţi de relaţia lor) îşi vor redescoperi partenerul, iar sentimentele lor şi-ar putea recăpăta intensitatea de la început. Vor avea parte în continuare de discuţii şi gânduri neplăcute, legate de subiectul banilor, dar acestea nu se vor concretiza în lipsuri financiare reale.

  Săgetător

Pentru Săgetători, dragostea va fi în prim-plan. Vor evalua şi vor socoti, vor trage linie şi vor aduna, se vor gândi la ceea ce au de câştigat sau de pierdut într-o relaţie. Pentru cei cuplaţi, acest lucru va avea loc, cel mai probabil, fără ca partenerul să-şi dea seama. Pe cei singuri aceste meditaţii îi vor ajuta să decidă ce vor face. La muncă, vor avea numeroase ocazii de a se remarca, nu trebuie decât să profite. În privinţa banilor, ar fi bine să evite să facă datorii, chiar şi mărunte, în această perioadă.

  Capricorn
Pe Capricorni îi poate aştepta o răsturnare majoră de situaţie în tot ceea ce înseamnă venituri şi statut social. Cel mai probabil e ca această răsturnare să apară sub forma unei propuneri, a unei oferte sau recomandări a cuiva din anturaj. Cu toată natura lor flexibilă, cei vizaţi vor fi destul de ezitanţi şi vor cântări foarte atent situaţia, deoarece schimbarea ar fi, într-adevăr, una de proporţii. Cei cuplaţi se vor bucura de susţinerea şi atenţia partenerului în această problemă, iar cei singuri ar putea vedea în această şansă şi posibilitatea de a se apropia de cineva.

  Vărsător
Pentru Vărsători, weekendul va fi unul al acţiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu vor fi stresaţi şi vor avea mai mult timp să se ocupe de ei şi de cei dragi. Au în continuare noroc la bani şi, ceea ce e şi mai bine, nu va trebui să facă mare lucru ca să-i obţină. În dragoste, cei cuplaţi sunt ameninţaţi de prezenţa unor persoane răuvoitoare în anturajul lor, aşa că li se recomandă discreţie şi loialitate faţă de partener. Cei singuri au ocazia unui flirt interesant, care se poate transforma în ceva mai serios decât îşi imaginează ei acum.

  Peşti
Peştii pot efectua călătorii aşteptate şi amânate de multă vreme. Aceste călătorii vor fi, în principal, legate de bani, afaceri şi acţiuni oficiale şi au toate şanşele să se finalizeze aşa cum doresc ei. Totuşi, acestea vor fi punctate negativ de unele emoţii legate de un proiect important şi de câteva discuţii mai grave cu un superior. În privinţa banilor, vor şi lua, vor şi împărţi în jur, însă balanţa va înclina în avantajul lor.În dragoste, se preconizează o revenire a pasiunii, pentru cei cuplaţi, însă cei singuri trebuie să se ferească de tentaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS