5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Ia te uită!

Poliţia în direct (Showtime)
În rolurile principale:
Eddie Murphy , Robert De Niro
Regia: Tom Dey
Comedie – 2002

Mitch Preston (Robert De Niro), un detectiv care nu ştie de glumă, de la Los Angeles Police Department, este un om lipsit de răbdare şi de maniere. Tot ce vrea el este să fie lăsat să îşi facă treaba în acelaşi mod ca în ultimii 20 de ani.
Trey Sellars (Eddie Murphy) are cu totul altă poveste. În loc să fie poliţist, ar prefera să interpreteze un rol la televiziune. Actor frustrat, îşi petrece zilele arestând hoţi de buzunare şi nopţile îmbunătăţindu-şi interpretarea în faţa unei oglinzi, în aşteptarea momentului care îi va schimba viaţa.
Într-o noapte, Trey ia parte la o operaţiune sub acoperire, stricând fără să vrea marea şansă a lui Mitch de a captura o bandă de traficanţi de droguri. Câteva minute mai târziu, o echipă de la departamentul de ştiri al unei televiziuni dă buzna în toiul acţiunii, cu reflectoarele aprinse, stânjenind şi mai mult încercările disperate ale lui Mitch de a prinde suspecţii fugari.
Acţiunea lui Mitch îl aduce pe prima pagină a ziarelor de a doua zi, primind în acelaşi timp o mustrare de la şefi şi obţinând statutul de celebritate media. În plus, îl aduce şi în atenţia producătoarei Chase Renzi (Rene Russo), de la o puternică reţea de televiziune. Trey şi Mitch ajung vedetele celui mai de succes reality-show din istoria televiziunii. Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 7,3.

PRO TV
ORA 20.30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS