10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Apar ocazii interesante la locul de muncă. Dacă veţi profita de ele, vă veţi implica într-un proiect de proporţii. Staţi bine din punct de vedere financiar, însă puţină prudenţă din partea dumneavoastră nu ar strica deloc. Este o zi destul de tensionată în plan amoros, cu evenimente tumultuoase, care nu vă lasă să vă plictisiţi, dar nici nu vă fac fericit.

 
  Taur
Sunteţi mai liniştit şi mai împăcat, în plan sentimental, dobândind autonomie şi siguranţă. Puteţi lua decizii bune împreună cu persoana iubită, privind relaţia dumneavoastră. Afacerile riscante, care implică o sumă mare de bani, sunt nerecomandate astăzi. Nu ascultaţi ce vi se tot promite, pentru că oamenii din jur chiar nu merită încrederea dumneavoastră.

 
  Gemeni
Dacă aveţi unele datorii de plătit, astăzi s-ar putea să fiţi nevoit să scoateţi din buzunar întreaga sumă. Achitaţi-vă şi rezolvaţi situaţia financiară actuală, care nu este dintre cele mai bune. Pe de altă parte, astăzi sunteţi mai interesat de domeniile umaniste decât de lumea pragmatică a banului. Se poate chiar să activaţi în diverse organizaţii de binefacere.

 
  Rac
În relaţiile cu persoanele din jur, aveţi capacitatea de a intui ceea ce gândesc ele sau ceea ce intenţionează să facă. Partenerul de viaţă este cel mai câştigat, deoarece îi faceţi toate poftele. În schimb, evenimentele din viaţa profesională vă creează neînţelegeri, cel puţin pe moment. Va trebui să aveţi mai multă răbdare, pentru că graba duce la consecinţe nedorite.

  Leu
Aveţi o mulţime de lucruri de spus, însă ele nu sunt neapărat şi justificate. Dacă trebuie să purtaţi diverse discuţii cu prietenii sau cu persoane importante, de care depindeţi într-un fel, fiţi foarte atent la ceea ce spuneţi. În special pe plan profesional aveţi mari şanse de reuşită, de care trebuie să profitaţi. În viaţa sentimentală vă aflaţi pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită şi reuşiţi să o înţelegeţi mai bine ca înainte.

  Fecioară
Sunteţi dinamic, prietenos şi zâmbitor. De aceea, vă este foarte uşor să câştigaţi simpatia persoanelor din jurul dumneavoastră. Cu toate acestea, cel mai bine vă simţiţi în intimitatea casei dumneavoastră, unde aveţi parte de tot confortul. Din fericire, situaţia financiară este stabilă şi nu poate fi destabilizată decât dacă vă asumaţi riscuri inutile sau dacă risipiţi banii fără motiv.

  Balanţă
În plan profesional, trebuie să evitaţi să acţionaţi într-un mod agresiv. Dacă ştiţi să fiţi diplomat şi să vă stăpâniţi pornirile, aveţi şanse de realizări. Activitatea pe care o desfăşuraţi acum vă avantajează. În plan financiar, va fi nevoie să strângeţi cureaua. Puţini bani mai intră acum în cont.

 Scorpion
Dacă ştiţi să vă jucaţi cărţile, astăzi vă veţi face remarcat în plan profesional şi veţi avea parte de câteva avantaje, deloc de neglijat. În plan amoros, vă bucuraţi de momente de tandreţe alături de persoana iubită. Dacă sunteţi singur, aveţi o mulţime de întâlniri, care pot duce la cunoaşterea unei persoane cu totul deosebite.

 Săgetător
Lucrurile sunt destul de agitate în plan profesional. Este cazul să aşteptaţi să vedeţi ce se întâmplă, păstrând o atitudine echilibrată şi, mai ales, calmă. Din fericire, aveţi un moral puternic şi o energie fizică pe măsură. Trebuie, totuşi, să vă faceţi suficient timp pentru viaţa personală şi, în special, pentru relaţia de cuplu. Aceasta are de suferit din cauza programului dumneavoastră încărcat.

  Capricorn
Trăiţi cu impresia că în numele prieteniei vă puteţi permite să fiţi cât se poate de sincer şi să spuneţi ce gândiţi. Mare greşeală. Reacţiile celor apropiaţi vă vor surprinde neplăcut, deoarece nimeni nu vrea să audă despre sine lucruri stânjenitoare. În schimb, în plan profesional, sunteţi dibace, diplomat, prudent în tot ce faceţi. Aveţi ocazia să vă consolidaţi şi mai mult poziţia actuală.

  Vărsător
Astăzi nu vă înţelegeţi bine cu nimeni. Relaţia cu cei din familie este tensionată, în special din cauza atitudinii dumneavoastră critice. Şi cu prietenii riscaţi să vă purtaţi destul de urât, iar acţiunile impulsive vă aduc numai neplăceri. În viaţa de cuplu, încercaţi să faceţi planuri şi să aduceţi un strop de noutate. Schimbarea mediului obişnuit este benefică pentru cuplu.

  Peşti
Aveţi multă încredere în dumneavoastră şi reuşiţi să vă exprimaţi aşa cum doriţi. În plan profesional, este bine să vă concentraţi asupra proiectelor de lungă durată. Adunaţi informaţiile de care aveţi nevoie şi ţineţi legătura cu persoanele care vă pot sprijini în demersurile dumneavoastră. Este o zi bună pentru a vă pune la punct pe plan financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS