Ingrediente: ulei de măsline, 4 fileuri de piept de pui tăiat bucăţele, 200 g orez cu bob lung, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 păstârnac, 2 morcovi raşi, pătrunjel verde tocat, 1 linguriţă de cimbru uscat, 1 l de supă de pui, 250 g roşii tocate, 1 cutie ciuperci din conservă, 6 ardei roşii şi galbeni graşi, 1 ceapă, sare, piper, 1 ceaşcă vin roşu.
Mod de preparare: Pieptul de pui tăiat cubuleţe se pune 30 de minute în condimente. Tăiaţi ceapa mărunt şi căliţi-o în puţin ulei de măsline împreună cu morcovul ras. Adăugaţi pieptul tăiat cubuleţe şi amestecaţi bine. Lăsaţi să se pătrundă, apoi stingeţi cu vin roşu. Compoziţia se lasă să se răcească. Spălaţi orezul şi puneţi-l la fiert în alt vas, împreună cu supa. Adăugaţi pătrunjel şi păstârnac pentru gust. După 20 de minute, scoateţi pătrunjelul şi păstrânacul din orez, adăugaţi ciupercile tăiate mărunt. Adăugaţi cimbrul şi, la sfârşit, roşiile. Lăsaţi ingredientele să fiarbă încă zece minute. Potriviţi de sare şi piper.
Amestecaţi compoziţia de carne cu cea de orez. Curăţaţi ardeii de seminţe, tăiaţi-i pe jumătate, apoi umpleţi-i şi puneţi-i într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt. Acoperiţi tava cu folie de aluminiu şi coaceţi ardeii 25 de minute.
www.reteteculinare.ro
Ardei umplut la tavă
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei