7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă puteţi trezi cu situaţii conflictuale în cămin, posibil cu o rudă mai în vârstă. Alternativ, s-ar putea să vă vedeţi strâmtorat, din cauza unor cheltuieli gospodăreşti excesive. O mutare sau un schimb de locuinţă în această perioadă n-ar fi deloc un lucru indicat.
 

  Taur
Dacă persoana iubită este răbdătoare, s-ar putea să începeţi să vă gândiţi la legiferarea relaţiei. Oricum ar sta lucrurile, nu mai puteţi fugi de responsabilităţi. Astăzi se manifestă o nevoie de comunicare sporită în relaţia sentimentală.

 
  Gemeni
Dacă vă ţineţi tare pe poziţii şi nu vă lăsaţi descurajat nici de eventuala limitare a scopului unui proiect personal pe care vi l-aţi propus, veţi cuceri, în timp, prestigiu. Nu vă lăsaţi influenţat de părerea unor aşa-zişi prieteni.

 
  Rac
Aveţi un proiect profesional pe care-l vedeaţi înfăptuindu-se cât aţi bate din palme şi fără mari bătăi de cap. Totuşi, astăzi vă puteţi aştepta ca acesta să devină ţinta unor critici şi să vă ceară mult mai mult de lucru decât aţi presupus iniţial.

  Leu
Astăzi veţi avea probleme cu persoana iubită, care începe să se dovedească exigentă, chiar severă. Poate că aţi mizat prea mult pe toleranţa acesteia şi acum vine nota de plată. Înarmaţi-vă cu multă răbdare şi alegeţi comunicarea pentru rezolvarea problemelor.
 

  Fecioară
Oamenii din jur se simt atraşi de dumneavoastră, dar nu toate capitolele sunt la fel de bune.
Ghinionul vă provoacă întârzieri, pe care le veţi învinge doar cu multă răbdare. În această zi ar fi bine să nu călătoriţi sau, dacă nu aveţi încotro, să nu conduceţi.
 

  Balanţă
Senzaţia pe care o aveţi astăzi este de „trezire la realitate“. Este nevoie de maturizare, care poate deveni extrem de frustrantă, dacă nu veţi lua în serios obligaţiile care vă revin acum, cărora precis li se vor adăuga şi altele, mai grele.

 Scorpion
Această zi, în loc să vă aducă triumful primăverii în suflet, vă va aduce tensiuni sociale şi veţi întâlni numai agresivitate şi intoleranţă. Pentru a face faţă dificultăţilor, trebuie să fiţi, în primul rând, onest cu dumneavoastră.

 Săgetător
Partenerul dumneavoastră va dori să petreceţi mai mult timp împreună. Dacă nu sunteţi într-o relaţie de cuplu, s-ar putea să fiţi atras de o persoană nepotrivită. Iar acest lucru se întâmplă pentru simplul motiv că pare neajutorată şi inocentă. Aparenţele înşală.
 

  Capricorn
În prima parte a zilei, orice situaţie vă este favorabilă, dar apoi terenul este minat şi echilibrul dumneavoastră financiar devine fragil. Evitaţi cheltuielile mari şi investiţiile. În dragoste, cu o stare psihică bună, nu aţi avea de ce să vă faceţi griji privitor la acest capitol.
 

  Vărsător
Începeţi să luaţi în serios o relaţie, e drept, bazată pe dragoste, dar în cadrul căreia v-aţi permis, până în prezent, o libertate aproape fără margini. S-ar putea să vă treziţi lăsat baltă tocmai când aţi început să vă dumiriţi cât de mult înseamnă această relaţie pentru dumneavoastră.

  Peşti
În general, starea de sănătate este bună, dar vă puteţi aştepta la unele probleme, mai ales în a doua parte a zilei. În planul financiar, este bine să evitaţi orice risc. Cea mai mare greşeală ar fi să încercaţi să supralicitaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS