17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi răsfăţat de partenerul de cuplu, îl simţiţi aproape şi vă puteţi baza pe el în orice situaţie. Vorbele lui sunt sincere, frumoase, apropiate de sufletul dumneavoastră şi nici nu trebuie să-i spuneţi că aveţi nevoie de ceva, că el deja vă ajută. Există o bună comunicare între voi, de la inimă la inimă, deci oferiţi-i şi dumneavoastră, cu aceeaşi generozitate, vorbe dulci şi semne de afecţiune. Îl va motiva, pentru că, aşa cum dumneavoastră aveţi nevoie de declaraţiile lui, şi el are nevoie de confirmări de dragoste.

Taur

Găsiţi singur soluţia pe care o tot căutaţi de ceva vreme, care restabileşte echilibrul firesc în afacerile sau activităţile începute. V-aţi simţit o perioadă dezechilibrat, nervos, nu ştiaţi dacă mergeţi pe calea cea bună, dar iată că răbdarea cu care aţi tratat situaţia s-a dovedit constructivă şi totul revine la normal. Nici nu vă vine să credeţi ce liniştit sunteţi acum, când vă daţi seama că rezolvarea era mai aproape şi mai simplă decât credeaţi! Aveaţi nevoie doar de puţină detaşare.

Gemeni

Ce zi norocoasă la orizont, ar fi culmea să nu profitaţi de auspiciile ei! Un eveniment neaşteptat vă face ziua mai frumoasă, iar emoţiile sunt mari, tocmai pentru că vine brusc, fără avertisment. Poate fi vorba de un moment excelent în familie, de vestea apariţiei unui copil sau de o declaraţie de dragoste neaşteptată ce vă face inima să bată mai tare. Simţiţi nevoia să sărbătoriţi acest succes împreună cu cei dragi.

Rac

Sunteţi nervos şi iritabil. Dacă aveţi de discutat unele probleme familiale spinoase, este mai bine să aşteptaţi o zi mai prielnică pentru a deschide subiectul. Este important să reuşiţi să vă controlaţi emoţiile. Relaţia afectivă devine mai intensă. Se poate ca partenerul dumneavoastră de viaţă să-şi manifeste posesivitatea. La serviciu este nerecomandat să vă arătaţi nerăbdător. Dacă grăbiţi lucrurile, se poate să vă confruntaţi cu neplăceri care ar putea fi evitate.

Leu

Este o zi excelentă pentru un schimb intens de emoţii, de vorbe frumoase, de declaraţii de prietenie şi dragoste. Sunteţi mai deschis sufleteşte şi reuşiţi să vă exprimaţi pe deplin sentimentele, dar şi cei cu care intraţi în contact vă răspund pe aceeaşi lungime de undă. Azi descoperiţi cine vă priveşte cu simpatie, cine ţine la dumneavoastră cu adevărat, dar şi cine are nevoie de prietenia dumneavoastră. De data aceasta, cel care oferă mai mult sunteţi dumneavoastră, fără să vă gândiţi nici o clipă la ceea ce primiţi de la celălalt.

Fecioară

Fiţi atent la informaţiile care vă ajung la ureche azi, pentru că intraţi în contact cu oameni care nu spun adevărul, pentru a scăpa mai repede de diverse situaţii dificile. Un coleg vă poate spune ceva în grabă, neglijent, ca apoi să fugă de răspundere şi aflaţi prea târziu că a minţit, de aceea nu e bine să vă luaţi după o singură sursă. Intuiţia vă atrage atenţia asupra minciunii şi veţi simţi nevoia să vă informaţi mai bine.

Balanţă

Aveţi o anume autoritate asupra colaboratorilor, de parcă dumneavoastră aţi deţine acum puterea deplină de a da ordine, de a impune reguli, de a aplica legea, de a sancţiona dacă s-a greşit, ca un judecător obiectiv. Ceea ce spuneţi e sfânt, iar ceilalţi trebuie să se supună, ca nişte subalterni cuminţi. Sunteţi mulţumit că aveţi această putere, dar nu o veţi folosi în interese egoiste, ci numai pentru a fi cinstit şi drept până la capăt. Nimeni nu poate stabili condiţii echitabile ca dumneavoastră, deci ceilalţi ar face bine să vă asculte!

Scorpion

Sunteţi implicat într-o competiţie aprinsă, la care participă concurenţi la fel de bine pregătiţi ca şi dumneavoastră. Deşi scoateţi la suprafaţă luptătorul agresiv din dumneavoastră, veţi descoperi că vă place lupta, că spiritul combativ poate fi folosit şi într-o direcţie constructivă, nu doar pentru a vă înlătura inamicii cu orice preţ sau pentru a face victime pe unde treceţi. Rezultatele acestei lupte nu se vor arăta imediat, ci cândva în perspectivă, ca o notă la un examen ce urmează să fie transmisă ulterior.

Săgetător

Succesul dumneavoastră se clădeşte pe eşecul altuia, dar nu ar trebui să vă intereseze acest aspect, pentru că asta este legea firii: unul urcă, altul coboară, unul râde, altul plânge, dar dumneavoastră sunteţi acum pe val! Nu priviţi înapoi, să vedeţi urmările luptei dumneavoastră pentru supremaţie, pentru că nu mai contează acum drumul parcurs. Uneori scopul scuză mijloacele şi acum trebuie doar să vă bucuraţi de marea reuşită. Cei care au pierdut n-au decât să lupte şi ei, luându-vă ca exemplu.

Capricorn

Cunoaşteţi astăzi pe cineva cu care comunicaţi excelent din prima clipă. Se simte o compatibilitate mentală foarte bună şi, dacă aveţi şi scopuri comune, din această comuniune de idei şi de afinităţi se poate naşte o reuşită de care să beneficiaţi amândoi. Vă simţiţi bine în societate, chiar şi printre necunoscuţi, luaţi legătura cu oameni cu care discutaţi uşor, care joacă un rol în rezolvarea problemelor dumneavoastră sau care vă pot deveni prieteni buni, mai devreme sau mai târziu.

Vărsător

Simţiţi că nu mai există aceeaşi armonie în grupul din care faceţi parte, că există un blocaj de comunicare între dumneavoastră şi ceilalţi membri ai acestui colectiv. Poate sunteţi vinovat de acest hop, deoarece sunteţi mai suspicios, mai tăcut şi nu reuşiţi să vă faceţi cunoscute gândurile. Când ceilalţi nu ştiu ce este cu dumneavoastră sau ce aveţi să le reproşaţi, de unde să se găsească şi soluţii pentru a restabili buna înţelegere de odinioară? Fiţi mai deschis şi vorbiţi-le amicilor dumneavoastră, ca să afle ce nu vă convine la ei.

Peşti

Vi s-au înecat corăbiile, sunteţi într-o pasă extrem de proastă, se vede pe chipul dumneavoastră că suferiţi. Ori aveţi probleme de sănătate sau la serviciu, ori vă simţiţi singur şi vă paşte depresia şi nici nu găsiţi de ce să vă agăţaţi pentru a vă ridica moralul. Nici cei din jur nu vă sunt de folos, ori pentru că numărul prietenilor adevăraţi se dovedeşte cam mic, ori pentru că vă retrageţi din miezul oricăror evenimente, pentru a avea mai multă linişte. Nu vă prieşte izolarea, deci ar fi mai bine pentru dumneavoastră să vă implicaţi în activităţi dinamice, care să vă ajute să uitaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS