36.5 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

În cuplu, este bine ca partenerii să nu privească lucrurile din acelaşi punct, pentru că ar putea scăpa din vedere detaliile. Dacă partenerul e orbit de amor, romantic şi îndrăgostit, fiţi dumneavoastră cel raţional care îşi păstrează luciditatea!

Taur

Sunteţi nervos şi, dacă nu reuşiţi să vă păstraţi calmul în situaţii tensionate, aţi putea pierde mult! Imaginea dumneavoastră are de suferit dacă, în loc să vă folosiţi energia debordantă în acţiuni constructive, vă certaţi cu toată lumea. Poate sunteţi invidios pe succesul altuia şi, ca să nu arătaţi că vă pasă, îl bârfiţi, îl denigraţi, chiar dacă nu o faceţi pe un ton agresiv, ci uşor cinic.

Gemeni

Abia aşteptaţi un eveniment care se apropie cu paşi repezi şi simţiţi că adrenalina creşte cu fiecare oră care se apropie de acel moment. Îl consideraţi foarte important, o reuşită ce va deschide calea spre alte etape şi mai bune din viaţa dumneavoastră şi primiţi auspiciile favorabile ale acestui eveniment cu maximă bucurie.

Rac

Se dă o luptă împotriva minciunii, în care sunteţi direct implicat. Cel care calcă astăzi strâmb, care încearcă să încalce legea, care caută să ajungă la un scop evitând căile cinstite, va plăti destul de scump, deoarece mâna legii e gata să înşface vinovatul. Dacă dumneavoastră sunteţi cel tentat să faceţi astăzi o cât de mică infracţiune, ar fi bine să vă abţineţi pentru că v-ar putea costa prea mult riscul.

Leu

Faceţi echipă cu cineva drag – un prieten, un frate, un copil – şi există un schimb excelent de energii şi emoţii între voi. Ceea ce propuneţi este acceptat de celălalt fără prea multe argumente logice, doar pe bază de „feeling“, iar ceea ce simte el este folosit în avantajul acţiunii voastre comune. Vă bazaţi mult pe intuiţia tovarăşului de acţiune, pentru că vă completaţi reciproc foarte bine.

Fecioară

Apare soluţia pentru ceea ce vă preocupă, de unde nu vă aşteptaţi. Nu vă opriţi să căutaţi cheia problemelor dumneavoastră, nici măcar atunci când aveţi impresia că aţi găsit-o pe cea optimă, pentru că pot apărea, din cele mai surprinzătoare direcţii, idei mult mai bune care merită valorificate. Astăzi şansa vi se oferă pe tavă. Totul e să profitaţi de ea fără să staţi pe gânduri şi să cântăriţi mult!

Balanţă

Colaborările la distanţă merg de minune, deci, dacă sunteţi în căutarea unui partener de afaceri, a unui job mai bun sau a unui prieten de nădejde, nu căutaţi în preajma dumneavoastră, ci undeva la depărtare de casă. Lucrurile bune nu se petrec alături de dumneavoastră, în mediul intim, ci în societate, chiar şi printre persoane complet necunoscute.

Scorpion

Oricât de nervos aţi fi, oricât de agresiv v-ar fi tonul, doar partenerul de viaţă vă va ajuta să vă calmaţi. El înţelege prin ce treceţi, vă cunoaşte deja foarte bine şi ştie că reacţionaţi impulsiv în situaţii-limită, de aceea va avea răbdare cu dumneavoastră în astfel de momente.

Săgetător

Aveţi în preajmă multe persoane cu autoritate, care nu ştiu să-şi impună punctul de vedere decât cu un ton ridicat. Deşi nici dumneavoastră nu sunteţi mai prejos, de data aceasta acceptaţi rolul de subaltern şi îi lăsaţi pe aceştia să-şi exprime autoritatea şi să dea ordine în toate direcţiile, acceptându-le supremaţia.

Capricorn

Visaţi ceva frumos, care sunteţi sigur că se va împlini într-o zi, dar aveţi alături tovarăşi care se îndoiesc de planurile dumneavoastră, le critică şi fac tot posibilul să vă taie elanul din drumul către ceea ce v-aţi propus. Ţineţi cont de părerile lor doar dacă sunt obiective.

Vărsător

Atmosfera din jurul dumneavoastră nu e prea plăcută. Se simt unele tensiuni planând în anturaj, pentru că există o persoană care oboseşte pe toată lumea cu problemele lui.

Sunt fleacuri, nici nu ar merita să le daţi atenţie, pentru că şi le poate rezolva şi singur, dar exagerează gravitatea lor, doar pentru că vrea să fie compătimit de ceilalţi.

Peşti

Colegii dumneavoastră se agită şi se chinuiesc cu sarcinile pe care şi le-au asumat, însă îi priviţi de sus, cu o detaşare copilărească.

Parcă n-aţi avea nici o grijă, nu pentru că aţi trata lucrurile superficial, ci pentru că le rezolvaţi mai uşor sau poate deja sunt un capitol încheiat şi de aceea vă permiteţi această relaxare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS