14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Dragostea şi prietenia se confundă uneori, de aceea nu veţi putea spune clar dacă gesturile de afecţiune ale unui prieten faţă de dumneavoastră înseamnă mai mult decât ar trebui. V-aţi putea simţi atras de un prieten, gata să vă îndrăgostiţi, deşi v-aţi impus să nu puneţi niciodată în balanţă cele două sentimente.

Taur

Este o zi în care întâlniţi oameni tineri, puşi pe glume, iar pentru că sunteţi şi dumneavoastră într-o pasă foarte bună, nu aveţi chef de nimic serios. Parcă intraţi deja în weekend, cu gândul doar la lucrurile frumoase ale vieţii. Dacă primiţi o invitaţie la o cafea, nu veţi sta pe gânduri, ci veţi accepta orice activitate neprogramată şi care vă inspiră relaxare.

Gemeni

Nu aveţi chef de călătorii astăzi, de aceea veţi refuza orice propunere care are la bază o deplasare cât de mică. Sunteţi mai sedentar decât de obicei sau doar obosit şi tot ce vă doriţi este să fiţi lăsat în pace. Ar fi de preferat să amânaţi deplasările pe altă dată.

Rac

Oricât aţi munci, tot nu vă veţi mulţumi şefii, aşa că nu faceţi exces de zel. Calmaţi-vă şi nu vă daţi peste cap doar pentru a le face lor pe plac, pentru că oricum nu vor aprecia munca dumneavoastră la justa valoare. Dimpotrivă, dacă vă văd atât de implicat şi de sârguincios, vă vor arunca pe umeri alte sarcini şi mai dificile.

Leu

Sunteţi plin de energie şi trebuie să începeţi neapărat ceva astăzi, ca să puteţi valorifica la maximum acest bagaj imens de bună dispoziţie. La pasiunea pe care o depuneţi în ceea ce faceţi, veţi ajunge la rezultate excelente foarte repede, iar dacă ele se calculează şi în bani, cu atât mai mare vă e dorinţa de muncă.

Fecioară

Sunteţi apăsat de griji de demult, de care nu aţi reuşit să vă eliberaţi. Probabil aţi avut cândva un moment dificil din care, în loc să învăţaţi ceva pentru viitor, ca să nu repetaţi situaţia, nu aţi luat cu dumneavoastră decât regretul şi starea proastă pe care v-a inspirat-o atunci.

Balanţă

Vă pregătiţi în detaliu o strategie de durată, prin care veţi obţine un drept care vi se cuvine. Chiar dacă acum drumul e blocat către ceea ce vreţi să obţineţi, adunaţi informaţii şi dovezi în favoarea dumneavoastră. Sunteţi convins că nimeni nu va putea contesta reuşita dumneavoastră finală atât timp cât veţi urma calea corectă.

Scorpion

Nu puteţi fi sincer chiar cu toată lumea, uneori sunteţi nevoit să puneţi masca pe figură, ca să nu vă dezvăluiţi adevăratele gânduri sau intenţii. Minciuna are şi ea un rost, iar dumneavoastră vă pricepeţi să manipulaţi oamenii astfel încât să daţi impresia că tot ceea ce spuneţi este realitate pură.

Săgetător

Comunicarea cu lumea, chiar şi cu persoanele cele mai apropiate, este foarte dificilă, pentru că nici dumneavoastră, nici ceilalţi nu găsesc cuvintele potrivite, atitudinea optimă pentru a vă face înteleşi. Parcă fiecare respinge punctul celuilalt de vedere.

Capricorn

Din cauza lipsei banilor trebuie să amânaţi unele planuri. Momentan, chiar dacă aveţi ceva bani în buzunar, nu sunt la un nivel considerabil, care să vă ajute să vă concretizaţi un vis costisitor. Trebuie să mai puneţi un ban deoparte, de aceea începeţi să vă gândiţi serios să faceţi economii.

Vărsător

Ceea ce ar fi trebuit să fie o colaborare reciproc avantajoasă va deveni pentru dumneavoastră un motiv de enervare. Prietenul care are nevoie de dumneavoastră devine atât de insistent, încât nu îl puteţi refuza, dar veţi regreta ca v-aţi abandonat treburile doar pentru a-i fi lui alături. Nici nu ştie să vă mulţumească pentru ceea ce faceţi pentru el!

Peşti

Dragostea este cel mai minunat dar pe care îl puteţi primi în această zi. Cei dragi sunt alături de dumneavoastră, vă susţin, vă apreciază şi, când îi aveţi cu adevărat alături, vă simţiţi capabil de orice. Azi, lumea reuşeşte să vadă în dumneavoastră omul care sunteţi cu adevărat, ceea ce vă bucură şi vă determină să aveţi şi dumneavoastră o impresie mai bună despre propria persoană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS