6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aveţi nevoie de confirmări înainte de a crede ce auziţi. Cereţi opinii din afară, oricât de diverse ar fi, iar dacă două par apropiate, înseamnă că adevărul gravitează în jurul respectivei idei şi merită luată în consideraţie. Nu vă bazaţi pe o singură soluţie, dar nici nu căutaţi nod în papură.

Taur

De dragul altora, sunteţi dispus să faceţi compromisuri şi să acceptaţi nişte condiţii defavorabile. Acceptaţi o idee, o părere, un sfat, chiar dacă nu este pe placul dumneavoastră, dar bucuria celor cărora le dedicaţi acest gest are şi un preţ de plătit, pe care credeţi că sunteţi în stare să-l acceptaţi.

Gemeni

Un coleg face o remarcă ce vă deranjează, dar nu merită să puneţi la suflet ceea ce spune, pentru că nu-şi dă seama că este răutăcios. Deoarece nu sunteţi genul de om care poartă pică răspundeţi pozitiv la tentativa lui de împăcare, dar vă rămâne un ghimpe în suflet.

Rac

Sunteţi foarte sensibil la remarcele celor din jur şi aţi putea avea reacţii nepotrivite în cazul în care vreun coleg vă va critica. Nu exageraţi cu riposta, pentru că dumneavoastră sunteţi capricios. Faceţi din ţânţar armăsar din cauza unor toane.

Leu

Vă aflaţi într-o companie selectă, unde vă simţiţi şi dumneavoastră mai special. Sunteţi primit cu braţele deschise într-un grup de manageri, într-un mediu de vedete, într-un spaţiu în care alţii doar ar visa să ajungă. Se pare că un vis vi se împlineşte.

Fecioară

Mult aşteptatul răspuns vine, deşi a întârziat mult. Consideraţi că este o echilibrare a unei probleme mai vechi, dar nu mai contează cât a durat, ci că aţi reuşit. Vestea mult dorită apare, evenimentul are loc, deci totul revine pe făgaşul firesc.

Balanţă

Sunteţi nemulţumit de felul în care colaboraţi cu un grup de colegi. Vă simţiţi exclus, aveţi impresia că nu ţin cont de opiniile celor din jur, dar nu găsiţi o modalitate de dialog pentru a vă integra în grup.

Scorpion

Energia vă este diminuată astăzi pentru că starea fizică lasă de dorit din cauza unei probleme de sănătate sau pentru că nu aveţi nici un stimulent. Aşteptaţi soluţii, dar această pasivitate nu vă ajută. Adunaţi-vă forţele şi treceţi la muncă!

Săgetător

Sunteţi mândru de rezultatele muncii la care v-aţi adus contribuţia. Poate nu aţi ajuns încă la rezultatul final al acestei acţiuni, dar consideraţi că acest succes parţial este o confirmare a faptului că vă veţi atinge visul. Munciţi cu spor, convins că reuşita e de partea dumneavoastră.

Capricorn

Un vis frumos se naşte în mintea dumneavoastră. Credeţi atât de mult în şansa de materializare a acestuia, ca şi cum ar fi doar o chestiune de zile până veţi ajunge acolo. Aveţi toate mijloacele de a vă vedea visul împlinit, deci gândiţi pozitiv!

Vărsător

Banii vă inspiră acel sentiment de stabilitate de care aveaţi nevoie după o perioadă de stres. Aţi muncit mult, v-aţi implicat într-o activitate care v-a solicitat la maximum, dar măcar acum puteţi număra roadele eforturilor dumneavoastră. Dacă tot aveţi bani, vă gândiţi cum să-i investiţi.

Peşti

Dacă aveaţi în plan o deplasare pentru astăzi, este posibil să apară ceva neprevăzut care să vă strice planurile. Ar fi bine să amânaţi deplasarea pentru altădată. Dacă veţi fi nevoit să plecaţi la drum, veţi fi implicat în tot felul de situaţii neplăcute, ce vă strică toată plăcerea excursiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS