15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCelibatul, sub semnul avantajului

Celibatul, sub semnul avantajului

Sunteţi celibatară şi vă simţiţi bine astfel? Nu este nimic rău în asta. În zilele noastre nu se mai poate vorbi despre o presiune socială puternică exercitată asupra femeilor necăsătorite.
Există însă o serie de întrebări pe care doamnele singure şi le pun uneori: „De ce nu am o relaţie stabilă?“, „Voi rămâne singură toată viaţa?“, „Sunt prea dificilă pentru a trăi alături de un bărbat?“ etc.
Dacă la aceste întrebări este destul de dificil să vă dăm un răspuns, vă putem oferi însă câteva motive care să vă facă să credeţi că a fi singur nu este un dezastru.

Aşteptaţi persoana potrivită

Unul dintre motivele pentru care sunteţi singură este cât se poate de întemeiat. Aşteptaţi să întâlniţi sufletul-pereche înainte de a vă avânta într-o relaţie serioasă. Este mai bine să aveţi răbdare până când vă găsiţi jumătatea decât să vă implicaţi într-o relaţie banală, care nu vă oferă satisfacţii. Numeroase persoane încep o relaţie cu primul venit doar din dorinţa de a nu fi singure. Pentru a nu vă trezi că viaţa dumneavoastră a luat o întorsură pe care nu o visaţi, cea mai bună soluţie este de a aştepta momentul în care veţi întâlni persoana ce corespunde pretenţiilor dumneavoastră.

Vă puteţi concentra asupra carierei

Gândiţi-vă la oportunitatea de a vă construi o carieră fără nici un fel de piedici. Veţi avea tot timpul necesar pentru a vă dedica profesiei, fără ca acest lucru să vă facă să vă simţiţi vinovată de faptul că nu acordaţi atenţie cuplului. Atunci când vă veţi cunoaşte jumătatea, veţi avea deja locul de muncă sau funcţia la care aţi visat şi veţi putea încetini fără nici un fel de probleme ritmul activităţii dumneavoastră.

Puteţi face ce vreţi

Atunci când nu sunteţi implicată într-o relaţie, puteţi să faceţi tot ceea ce vreţi, fără a fi nevoită să daţi socoteală nimănui. Puteţi ieşi la orice oră, puteţi cumpăra tot ceea ce doriţi, puteţi pleca în vacanţă cu amicii sau, pur şi simplu, să staţi fără să faceţi nimic. Aveţi libertatea de a vă ocupa de propriile pasiuni. Atunci când se naşte o relaţie, persoanele implicate sunt nevoite să renunţe la o parte din propriile plăceri şi pasiuni pentru a-şi dedica timpul partenerului.

Vă bucuraţi de linişte

Există momente în care nu doriţi altceva decât linişte şi calm. Nu sunteţi nevoită să suportaţi gălăgia pe care o face partenerul sau familia acestuia, nici vizitele neaşteptate, certurile sau sforăitul acestuia.

Fără compromisuri

Ca persoană celibatară, nu sunteţi obligată să faceţi nici un compromis. Nu veţi fi nevoită să faceţi nimic din ceea ce nu vă convine, nu veţi fi obligată să petreceţi sărbătorile sau alte evenimente importante din viaţa dumneavoastră în locurile preferate de partener şi nu veţi fi nevoită să renunţaţi la vacanţa la mare doar pentru că el nu suportă soarele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII