20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Priviţi cu o uşoară invidie la succesul altuia şi vă gândiţi că vi s-ar fi cuvenit dumneavoastră. Consideraţi că vi s-a luat norocul de sub nas, pentru că nu aţi ştiut să profitaţi de această ocazie, pe care altcineva a pus mâna imediat. Suferiţi din cauză că nu aţi reuşit să obţineţi acel drept şi îl priviţi cu un dram de răutate pe cel care se bucură de ceea ce ar fi trebuit să fie al dumneavoastră. Este o lecţie bună, iar altă dată nu mai staţi pe gânduri când vi se oferă o şansă!

Taur

Jucaţi un rol important în rezolvarea problemei unui prieten, care apelează la dumneavoastră pentru că vă consideră un sfătuitor cu experienţă. Sunteţi mulţumit că îi puteţi împărtăşi ceva din cunoştinţele dumneavoastră şi sunteţi mândru că vă ascultă şi vă urmează îndrumările. Aţi trecut cândva prin aceeaşi situaţie şi ştiţi perfect ce este de făcut, de aceea nu vă veţi lăsa prietenul să piardă vremea căutând soluţii, ci îi oferiţi sprijinul în rezolvarea acestei probleme.

Gemeni

Intraţi atât de uşor în legătură cu cei din jur, chiar şi cu necunoscuţii, deoarece găsiţi subiecte comune de discuţie în orice împrejurare. Vă adaptaţi imediat stilul de comunicare în funcţie de mediu, de interlocutori, de statutul lor social, vorbind direct pe limba celui din faţa dumneavoastră. Vă bucuraţi de o oarecare popularitate pe oriunde treceţi, pentru că discutaţi uşor, aveţi un zâmbet permanent şi reuşiţi să legaţi prietenii fără a face eforturi.

Rac

Oricât aţi încerca să duceţi astăzi la capăt un plan început demult, simţiţi că avântul vă este oprit. Ori vi se pun beţe în roate din toate părţile, de cei care nu sunt de acord cu dumneavoastră, ori timpul este cel care se opune îndeplinirii misiunii dumneavoastră, pentru că nu e momentul potrivit încheierii acestei etape. Daţi piept cu o amânare care vă face să lăsaţi finalul acestei acţiuni pe altădată.

Leu

Vă cam jucaţi cu regulile şi aveţi impresia că vi se permite orice, dar nu e chiar aşa. Dacă faceţi vreo greşeală în această distracţie cu legile scrise sau nescrise, veţi fi sancţionat şi nu veţi putea ieşi din încurcătură cu o glumă sau cu un zâmbet. Chiar dacă aveţi senzaţia că vă bucuraţi de libertate deplină într-o anumită împrejurare, veţi descoperi că toate au o limită, pe care trebuie să o respectaţi.

Fecioară

Puneţi în prim-plan viaţa de familie şi nu vă preocupă nimic altceva decât ultimele evenimente legate de fraţi, de părinţi, de verişori, luând legătura cu aceştia pentru a vă pune la curent cu noutăţile. Poate aveţi ocazia să faceţi o vizită la rude, unde veţi fi primit cu multă bucurie şi unde veţi descoperi cât de dor v-a fost de cei dragi. Atmosfera din cămin este destinsă, aerisită, amuzantă, iar dialogul dintre copii şi părinţi merge excelent.

Balanţă

Vă e dor de cineva drag, care nu poate fi lângă dumneavoastră acum, şi căutaţi pretexte să îi daţi telefon sau chiar să urcaţi în tren să ajungeţi la el cât mai repede. Dacă nu vă permiteţi o călătorie, veţi găsi diverse modalităţi de comunicare, dar cu cât staţi mai mult de vorbă, cu atât simţiţi mai mult nevoia de a vă revedea prietenul. Dorul poate fi legat de o despărţire, amintindu-vă cu regret de vremurile când eraţi lângă cel care astăzi vă lipseşte.

Scorpion

Discutaţi despre legile bunei înţelegeri şi aduceţi dovezi despre cât de fidel puteţi fi, cât de serios vă implicaţi într-o relaţie şi cât de loial sunteţi atunci când ţineţi la cineva. Chiar dacă celălalt nu are deplină încredere în mărturiile dumneavoastră se va convinge, până la urmă, că sunt adevărate. Nu vă place să vi se pună sentimentele la îndoială, de aceea puteţi deveni foarte dur dacă la loialitate vi se răspunde cu infidelitate, iar la sinceritate – cu minciună.

Săgetător

Este o zi atât de stresantă, încât nu veţi putea să vă concentraţi la nimic. Sunteţi solicitat în prea multe părţi, nu duceţi la capăt o activitate că deja aţi fost chemat de altcineva. Toate aceste solicitări nu sunt prielnice unor rezultate de care să fiţi mândru. Nu veţi da randament dacă sunteţi mereu întrerupt şi chemat în altă parte, deci este o zi cu activităţi fragmentate şi cu rezultate minore, lucru care vă irită.

Capricorn

Vă întoarceţi acasă nervos, obosit şi dezamăgit pentru că unele lucruri nu au mers bine la serviciu. Aici vă aşteaptă o atmosferă destinsă, luminoasă, iar bucuria cu care vă vor primi cei dragi se va dovedi cel mai bun medicament după o zi stresantă. Uitaţi de supărări când vedeţi copiii cum vă înconjoară cu veselie şi cu chef de distracţie. Nu mai contează ceea ce v-a măcinat toată ziua dacă partenerul vă îmbrăţişează tandru.

Vărsător

Toată ziua sunteţi pe drumuri, intraţi în contact cu persoane diferite şi, de fiecare dată, va trebui să vă adaptaţi modul de a relaţiona în funcţie de caracterul, vârsta şi dispoziţia celuilalt. Nu reuşiţi însă să discutaţi paşnic cu oricine, pentru că vor apărea animozităţi care vă vor face să ridicaţi tonul. Dacă dumneavoastră reuşiţi să ţineţi sub control aceste atitudini uşor agresive, nu la fel de diplomat va fi şi interlocutorul dumneavoastră, care va răbufni şi îşi va elibera nervii pe dumneavoastră.

Peşti

Succesul acestei zile depinde doar de dumneavoastră, de capacitatea de a vă implica în direcţii noi, de a propune idei inovatoare, deci ieşiţi din umbră şi arătaţi lumii ce puteţi sau ce vreţi! Este o şansă de afirmare, ochii tuturor se vor îndrepta spre dumneavoastră şi vă veţi simţi cel mai important om pentru o zi. Aveţi ceva special care vă scoate în evidenţă, deci, indiferent care v-ar fi visul, azi este momentul cel mai bun pentru a face ceva concret ca să-l atingeţi. Totul e să porniţi acum pe drumul care duce spre ceea ce vreţi să obţineţi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU