17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi extrem de sensibil şi îi priviţi cu suspiciune pe toţi, mai ales pe cei apropiaţi sufletului dumneavoastră. Vă apasă griji greu de exprimat în cuvinte, îndoiala nu vă lasă să vă manifestaţi în voie şi, orice aţi face sau aţi spune, vă impuneţi autocenzura. Vă este teamă şi de umbra dumneavoastră, nu numai de oamenii din jur, pe care îi priviţi ca pe cei mai aprigi inamici.

Taur

Dacă vreţi puţină noutate în viaţa de cuplu, trebuie să veniţi dumneavoastră cu idei incitante, cu care să-l atrageţi şi pe cel drag. Dacă aşteptaţi o minune, nu se va întâmpla nimic care să anime viaţa în doi. Orice fel de invitaţie, de propunere, de idee va fi acceptată cu plăcere de partener, dar el aşteaptă să aveţi dumneavoastră iniţiativa.

Gemeni

Nu veniturile actuale vă preocupă, ci ceea ce urmează să vă intre în cont sau nişte câştiguri îndepărtate, la care, deocamdată, doar visaţi. Pe de altă parte, investiţiile pe care le decideţi acum îşi vor arăta roadele sau urmările abia peste câteva luni, poate chiar la anul, deci fiţi atent în ce băgaţi banii.

Rac

Atmosfera este foarte destinsă în anturajul dumneavoastră, de parcă aţi participa la o petrecere, la o aniversare sau sărbătoriţi alături de un grup o reuşită comună. Dacă aţi ajuns la capătul unui proiect profesional, veţi simţi nevoia să împărţiţi bucuria cu cei din echipa cu care aţi lucrat. Şi acasă vă bucuraţi de o atmosferă veselă, copiii fiind în centrul atenţiei cu surprize care vă aduc zâmbetul pe buze.

Leu

O relaţie care mergea foarte bine până acum – cu un coleg, un prieten, cu persoana iubită – începe să scârţâie şi nu reuşiţi să mai găsiţi un subiect de discuţie. Tensiunea poate depăşi orice limite şi se poate ajunge la certuri şi despărţiri. Singurul lucru bun din conflictele acestei zile este că vor putea fi uşor aplanate, pentru că la originea lor nu se află chestiuni importante, ci doar diferenţe de gusturi.

Fecioară

Aveţi un fler excelent de afacerist şi ştiţi exact unde şi când să investiţi banii, astfel încât să le daţi valoare. Aţi putea prezenta un proiect profitabil în faţa unui investitor, care se arată dispus să se asocieze cu dumneavoastră pentru punerea în aplicare a ideii. Dacă nu aveţi banii pentru a începe această afacere, merită să bateţi palma cu cel care are resurse.

Balanţă

Relaţionaţi greu cu persoanele care au o anumită funcţie sau poziţie în societate, de parcă aţi fi intimidat de rangul lor sau doar de ifosele pe care şi le dau. Nu veţi reuşi să vă apropiaţi de oamenii care se dau importanţi sau care nu ştiu altceva decât să dea ordine, ca şi cum ei ar fi conducătorii lumii. Nu puneţi la suflet îngâmfarea lor.

Scorpion

Sunteţi atât de neatent cu rezervele de bani, încât ajungeţi să băgaţi mâna până la cot într-un cont de economii doar pentru a cumpăra un lucru inutil. Dacă nu vă trage cineva de mânecă să vă opriţi de la astfel de achiziţii copilăreşti, vă veţi trezi mai târziu lefter. Rezistaţi ispitei de a cumpăra ceva la primul impuls!

Săgetător

Un final de drum vă ia prin surprindere şi riscaţi să alunecaţi spre depresie, spre o criză de nervi greu de controlat. Aţi sperat altceva de la drumul pe care mergeaţi. Acum, când vă treziţi în faţa finalului iminent, în loc să analizaţi unde aţi greşit, disperaţi.

Capricorn

Un prieten de departe ar avea nevoie de dumneavoastră, deci vă dă un telefon pentru a vă cere un sfat, un împrumut sau vă cheamă de urgenţă la el, pentru a-i fi alături. Dacă e cineva important pentru sufletul dumneavoastră, veţi lăsa orice treabă deoparte pentru a merge acolo unde se află, conştient fiind cât de important este, în momentele dificile, să ai pe cineva drag alături.

Vărsător

Toată bucuria dumneavoastră păleşte în faţa unui eveniment ce vă aduce cu picioarele pe pământ. Poate v-aţi bucurat înainte de vreme, poate succesul dumneavoastră se clădeşte pe eşecul altuia, de aceea motivele de satisfacţie sunt mult diminuate de un detaliu aparent nesemnificativ. Dacă sunteţi un pic egoist, veţi şti să treceţi peste acest lucru şi să consideraţi că orice succes se plăteşte.

Peşti

Aveţi mult de lucru, dar nu reuşiţi să cooperaţi cu colegii. Se simte un aer de competiţie în jurul dumneavoastră ori pentru că alţii fac tot posibilul să vă oprească din avânt, invidioşi pe randamentul dumneavoastră, ori pentru că participaţi la o confruntare de forţe în care trebuie să demonstraţi că sunteţi cel mai bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS