24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Un vis frumos se naşte acum în mintea dumneavoastră şi aveţi toate calităţile să-l materializaţi foarte repede. Cu un dram de noroc şi cu multă ambiţie, puteţi atinge scopul mult dorit pentru că este o şansă excelentă pentru dumneavoastră. Dacă visul ar fi o promovare, aţi putea primi vestea că şefii au pus ochii pe dumneavoastră şi vă vor propune o funcţie importantă.

Taur

Efectuaţi un demers juridic care durează prea mult şi nu ajungeţi la nici un verdict. Amânările devin frustrante, vă simţiţi blocat într-o situaţie din care aveţi numai de pierdut. Poate suferiţi de mania persecuţiei, având impresia că toţi s-au aliat împotriva dumneavoastră şi sunteţi unicul defavorizat.

Gemeni

Finalul de săptămână este atât de agitat şi de obositor, încât abia aşteptaţi să vină weekendul şi să vă odihniţi. Cel mai dificil moment va fi atunci când va trebui să vă opuneţi ideii unanime a unui grup de persoane. Dumneavoastră aveţi altă viziune asupra situaţiei şi aveţi curajul să o exprimaţi, dar ceilalţi vă vor ataca.

Rac

Dacă intuiţia vă atrage atenţia asupra instabilităţii unui plan, mai bine îl opriţi acum, înainte de a fi prea târziu. Amânaţi orice decizie importantă, mai aşteptaţi o zi-două, ca să înţelegeţi mai bine încotro se îndreaptă lucrurile. Momentan, nimic nu pare să se îndrepte în direcţia dorită, deci puteţi lua o pauză.

Leu

Aveţi parte de o zi plăcută în compania prietenilor dumneavoastră. Sunteţi o prezenţă tonică şi amuzantă, care aduce un zâmbet pe chipurile tuturor. Vă comportaţi ca un copil lipsit de griji, vă distraţi şi profitaţi de fiecare moment plăcut. Veştile bune vă fac să zâmbiţi, iar relaţia cu amicii este valoroasă.

Fecioară

Sunteţi foarte reţinut când trebuie să vorbiţi în public, să vă exprimaţi părerile, să luaţi decizii, pentru că nu vă simţiţi pregătit. Consideraţi că nu aveţi experienţa necesară pentru a emite păreri într-un anumit domeniu şi nici nu credeţi că e momentul potrivit pentru a lua hotărâri majore, de aceea evitaţi pe cât posibil astfel de situaţii.

Balanţă

Este o zi capricioasă, în care cu greu veţi reuşi să vă păstraţi calmul. Mereu apare câte ceva care vă ia prin surprindere, iar toleranţa dumneavoastră are o limită, deci e foarte posibil, la un moment dat, să vă enervaţi. Uitaţi şi de diplomaţie, şi de amabilitate şi îi spuneţi celui care vă irită vreo două, să vă ţină minte.

Scorpion

Situaţia financiară cunoaşte o ameliorare considerabilă şi, pentru că aveţi mai mulţi bani în cont, sunteţi tentat să ieşiţi la cumpărături, căutând ceva mult dorit. În prim-plan pare să fie garderoba, care se va înnoi cu articole vestimentare scumpe şi moderne, dar meritaţi aceste plăceri personale.

Săgetător

Sfatul dumneavoastră este de ajutor unei persoane aflate în impas. Pentru că nu sunteţi direct implicat, vă puteţi spune părerea fără menajamente. Îi oferiţi şi o soluţie şi, dacă vă va asculta şi vă va urma sfatul, va avea numai de câştigat, pentru că mintea dumneavoastră este limpede şi percepe cele mai subtile detalii. Ştiţi perfect încotro trebuie să se îndrepte, poate şi pentru că aţi trecut cândva printr-o situaţie similară.

Capricorn

Atmosfera din cămin se destinde, după o perioadă în care vi se părea că planează numai nori deasupra dumneavoastră. Conflictele conjugale, neînţelegerile dintre copii şi părinţi dispar ca prin minune, şi puteţi sta din nou de vorbă fără tensiuni şi fără resentimente. O împăcare în cuplu se potriveşte perfect atmosferei acestei zile, deci întindeţi o mână celui drag, pentru a reface relaţia.

Vărsător

Viaţa de cuplu este tihnită, plăcută, armonioasă şi vă simţiţi foarte bine împreună. Dacă unul emite o părere, celălalt o preia, deci se poate vorbi de un tandem excelent între parteneri, prin care unul pune în practică tot ceea ce spune celălalt. Vă completaţi reciproc şi sunteţi mulţumiţi de ceea ce construiţi împreună.

Peşti

O reuşită deosebită în carieră vă oferă acea satisfacţie profundă de care aveaţi nevoie pentru a vă recăpăta părerea bună despre dumneavoastră. Eraţi pesimist, deprimat, nemulţumit de dumneavoastră, dar succesul de la serviciu apare exact atunci când aveaţi nevoie de o îmbărbătare şi de o dovadă că sunteţi mai bun decât mulţi alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS