20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Chiar dacă drumul vă este înţesat de piedici, acestea nu vă vor opri, deoarece sunteţi pregătit să depuneţi toate eforturile ca să vă vedeţi visul împlinit. Ambiţia dumneavoastră creşte atunci când drumul este dificil.

Taur

Vă merge mintea brici, ideile vin una după alta cu repeziciune şi aveţi replici spontane. Aţi putea da randament maxim în activităţile intelectuale, în care prezenţa de spirit este esenţială, dar şi capacitatea de a sintetiza informaţiile acumulate.

Gemeni

Aveţi noroc de companioni pe placul dumneavoastră, cu care puteţi comunica uşor. Vă completaţi reciproc în discuţii, vă expuneţi părerile şi vă simţiţi bine împreună. Dacă aveţi o întâlnire romantică, poate fi tonică, amuzantă şi plină de noutate.

Rac

Un plan care mergea bine a ajuns într-un punct mort, în care nimic nu mai funcţionează. Nu vă deranjează acest popas, deoarece vă mai relaxaţi şi vă detaşaţi de zbuciumul în care aţi trăit o perioadă. Uneori, o pauză este o soluţie pentru a vă debarasa de stres.

Leu

Aveţi ambiţia de a vă vedea materializat un vis. Depinde numai de dumneavoastră să-l duceţi la împlinire. Nimeni nu vă poate ajuta, de aceea nu trebuie să staţi şi să aşteptaţi ca lucrurile să evolueze de la sine, ci să depuneţi eforturi, să vă străduiţi să ajungeţi acolo unde doriţi.

Fecioară

Dacă acum sunteţi implicat într-o acţiune stresantă, ce vă solicită la maximum fizic şi mental, sunteţi mulţumit de perspective pentru că aveţi garanţia că vă îndreptaţi în direcţia bună.

Balanţă

Banii vă dau un sentiment aparte, deşi nu sunteţi o persoană materialistă, care să aprecieze calitatea vieţii după nivelul contului bancar, dar, de data aceasta, prin bani, vă puteţi oferi o plăcere personală, care vă face fericit. Poate ieşiţi la cumpărături şi vă înnoiţi garderoba.

Scorpion

Vă aflaţi într-un mediu foarte populat, dar şi foarte pestriţ din punctul de vedere al personalităţilor şi preocupărilor celor prezenţi. Trebuie să vă ajustaţi modul de comunicare în funcţie de interlocutor, dar nu reuşiţi să fiţi la fel de amabil şi de deschis cu toată lumea.

Săgetător

Nu ştiţi ce se întâmplă cu dumneavoastră: ba vreţi ceva, ba nu mai vreţi, aţi porni, dar v-aţi opri, iar această manifestare contradictorie poate crea animozităţi în jurul dumneavoastră, pentru că nici cei din jur nu vă înţeleg. Oscilaţi între două atitudini diametral opuse şi nimic nu vă împinge, deocamdată, spre vreuna dintre direcţii.

Capricorn

O sumă de bani apare exact atunci când aveţi mare nevoie de ea pentru a scăpa de o grijă financiară stresantă. Eraţi obsedat de bani, întrebându-vă de unde să faceţi rost de ei pentru a vă achita datoriile sau facturile urgente. Soluţia soseşte la momentul potrivit, pentru a vi se lua o piatră de pe inimă.

Vărsător

În viaţa de cuplu nu există doar momente romantice, ci şi dificultăţi pentru depăşirea cărora e nevoie de sprijinul partenerului. Unul dintre voi trece prin momente dificile, dar se va bucura din plin de susţinerea celuilalt, care va face tot posibilul să ridice moralul şi să preia o parte din griji.

Peşti

E veselie multă în jurul dumneavoastră. Acolo unde vă aflaţi, atmosfera este destinsă, lumea se simte bine, iar buna dispoziţie pluteşte în aer. Nu vă gândiţi la lucruri serioase sau problematice astăzi, ci vă impuneţi să uitaţi de griji şi să vă simţiţi bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS