20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi toată ziua pe drumuri, într-un trafic infernal, care vă indispune. Trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare pentru că nu vor fi călătorii uşoare, de aceea nu vă enervaţi la primul ambuteiaj. Sunteţi un conducător auto cu talent, dar nu înseamnă că veţi fi scutit de micile incidente de pe şosele.

Taur

Sunteţi cam agitat, faceţi valuri pe oriunde treceţi şi, cu atitudinea aceasta agresivă, veţi irita şi pe alţii, conflictele putând să izbucnească la primul dumneavoastră cuvânt. Aveţi noroc totuşi de interlocutori amabili, care vor şti să vă calmeze, deoarece se vor abţine să vă răspundă la fel de impulsiv.

Gemeni

Aveţi multe de învăţat de la o persoană în vârstă, care vă ia sub aripa sa protectoare. Un părinte, un profesor, un prieten matur dă dovadă de o imensă răbdare cu dumneavoastră şi vă explică totul pe îndelete, ca să vadă că aţi învăţat lecţia. Întâlniţi un profesor talentat, care vă ia cu binişorul, fără să vă privească de sus, de la înălţimea vârstei sau experienţei sale de viaţă.

Rac

Sunteţi debusolat pentru că lucruri pe care le aveaţi în plan pentru astăzi nu mai pot fi realizate. Decepţia poate fi mare, dar în loc să staţi şi să plângeţi că nu v-a ieşit afacerea, ar fi bine să vă propuneţi imediat alt ţel, către care să vă îndreptaţi eforturile. Uneori, fugiţi după himere.

Vi se mai dă câte o lecţie de realism, ca să nu mai visaţi fără rost.

Leu

Consideraţi că, în atmosfera tensionată în care aţi nimerit, cel mai înţelept lucru ar fi să vă abţineţi să comentaţi ceea ce auziţi, pentru că altfel vă aprindeţi singur paie-n cap. Cel mai deştept cedează, deci, dacă toţi sunt nervoşi, măcar dumneavoastră rezistaţi ispitei de a le spune vreo două, ca să nu stârniţi reacţii nedorite.

Fecioară

Colaboraţi excelent cu cei din echipă şi vă bucuraţi de susţinerea lor. Ideile dumneavoastră sunt îmbrăţişate de ceilalţi, tot aşa cum şi dumneavoastră vă arătaţi dispus să cooperaţi şi să ascultaţi sfaturile altora. Nu ar trebui să faceţi totul singur, pentru că azi se pune accentul pe schimbul de idei şi pe ajutorul reciproc, deci lăsaţi-i şi pe alţii să-şi dea cu părerea.

Balanţă

Oriunde vă mişcaţi, găsiţi regulamente, interdicţii sau un reprezentant al legii, şi vă simţiţi obligat să vă comportaţi ireproşabil, ca să nu primiţi vreo mustrare. Şeful stă cu ochii pe dumneavoastră, poliţistul vă trage pe dreapta, părinţii au şi ei ceva de comentat, de aceea aveţi senzaţia că sunteţi controlat de un sistem de supraveghere ce nu vă oferă libertate de mişcare.

Scorpion

Vreţi ceva nou în viaţa sentimentală. Nu mai sunteţi mulţumit cu binele şi calmul instalat, pentru că aveţi impresia că totul a devenit rutină. Chiar dacă v-aţi decis asupra unui partener oficial sau dacă aveţi pe cineva lângă dumneavoastră de multă vreme, tot e nevoie, uneori, de o schimbare. Dacă partenerul nu vine cu ceva nou, veţi căuta să condimentaţi viaţa de cuplu cu o idee nouă sau cu o propunere de a face ceva inedit.

Săgetător

Prietenii sunt, uneori, cei care vă rănesc profund, deşi dumneavoastră sunteţi dispus să faceţi orice pentru ei. Nu vă mai sacrificaţi pentru amici, când vedeţi că aceştia uită să fie la fel de săritori. Şi ce dacă un prieten vă cere ajutorul? Nu aveţi probleme mai importante de rezolvat?

Capricorn

Sunteţi gata să vă pierdeţi minţile din amor, uitaţi de dumneavoastră, uitaţi de toţi, doar pentru că v-aţi îndrăgostit de o fiinţă pe care o consideraţi perfectă. Puteţi trăi o pasiune nebună, devoratoare, dar atenţie, poate fi oarbă! Acum vi se pare că e Făt-Frumos călare pe cal alb, iar după ce focul se va stinge vă veţi întreba ce aţi văzut la el!

Vărsător

Sunteţi presat de timp şi nu mai puteţi face nimic altceva decât sarcinile care trebuie rezolvate rapid. Nu vă vedeţi capul de treburi, vă mişcaţi repede, dar tot aveţi impresia că nu vă veţi încadra în termenele impuse. Momentul predării unei lucrări este aproape.

Peşti

Ceea ce, nu demult, fusese cel mai urât coşmar, acum se dovedeşte a fi cea mai bună lecţie de viaţă, pentru că aţi învăţat ceva din toată această frământare. Aţi revenit cu picioarele pe pământ, aţi înţeles care este realitatea, deci, de acum, nu veţi mai ţinti nici spre vârfuri intangibile şi nici nu veţi mai crede că toţi cei din jur sunt buni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS