14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

În plan afectiv, comunicaţi mai bine cu partenerul, iar relaţia dumneavoastră începe să reintre pe un făgaş normal, după o perioadă în care aţi avut unele divergenţe. Sunteţi dispus să faceţi unele compromisuri.

Taur

Astăzi s-ar putea să aveţi o discuţie în contradictoriu cu un prieten, însă nu trebuie să vă îngrijoraţi. Acesta s-ar putea să fie puţin irascibil din cauza unor probleme cu care se confruntă, însă, din păcate, nu veţi avea cum să îl ajutaţi.

Gemeni

Poate că astăzi ar fi bine să vă schimbaţi preocupările obişnuite şi să încercaţi să faceţi şi alte lucruri noi, care să vă scoată din rutină. Încercaţi să observaţi şi să profitaţi de oportunităţile din jurul dumneavoastră, pentru că acestea vă pot oferi satisfacţii uimitoare.

Rac

Persoana iubită s-ar putea să vă facă unele reproşuri astăzi şi să nu fie de acord cu planurile dumneavoastră de viitor. S-ar putea să observaţi la ea o oarecare doză de egoism şi acest lucru vă va deranja.

Leu

Dacă până acum aţi fost foarte agitat şi aţi avut de rezolvat numeroase probleme care v-au epuizat, astăzi veţi avea o zi mai liniştită şi plină de bucurii.

S-ar putea să primiţi nişte veşti excepţionale sau să aveţi parte de o surpriză plăcută.

Fecioară

Este posibil ca astăzi să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu prea o agreaţi şi cu care vă contraziceţi de fiecare dată când discutaţi. Ar fi mai bine să o evitaţi, pentru că s-ar putea să vă pierdeţi răbdarea şi să ia naştere un adevărat conflict între voi.

Balanţă

Lucrurile ar putea scăpa astăzi de sub control dacă nu veţi fi mai atent în momentul în care luaţi unele decizii. Analizaţi toate riscurile posibile şi gândiţi-vă bine care sunt resursele pe care le aveţi la dispoziţie.

Scorpion

În plan sentimental vă simţiţi bine alături de persoana iubită, care este mereu lângă dumneavoastră şi vă oferă un sentiment de linişte sufletească şi siguranţă. Sunteţi impresionat de eforturile pe care este dispus să le facă partenerul.

Săgetător

Astăzi vă veţi simţi foarte bine în compania prietenilor, deoarece veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu ei şi veţi avea aceleaşi preocupări. Obiectivele voastre vor coincide, iar activităţile în care vă implicaţi vă vor apropia şi mai mult.

Capricorn

Dacă astăzi vă veţi simţi blocat şi dezorientat, ar trebui să vă aduceţi aminte de planurile de viitor, ca să ştiţi ce aveţi de făcut mai departe. Este foarte important să nu vă abateţi de la obiectivele stabilite şi să nu vă implicaţi în alte activităţi care vă ispitesc. Trebuie să vă concentraţi asupra scopurilor personale şi să nu fiţi tentat să acceptaţi tot felul de propuneri care vi se vor face.

Vărsător

Astăzi veţi avea o atitudine pozitivă şi veţi dispune de energia necesară pentru a vă implica în rezolvarea unor probleme importante. Veţi observa unele lucruri pe care nu le-aţi luat în seamă până acum şi care vă vor atrage atenţia.

Peşti

Păstraţi-vă calmul în momentul în care o anumită persoană va încerca să vă dea peste cap planurile şi să vă strice munca de până acum. Prima reacţie s-ar putea să fie aceea de a vă certa cu aceasta şi de a-i spune să nu se amestece în treburile dumneavoastră, însă ar fi bine să fiţi mai diplomat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS