27.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRevoluţie în estetică

Revoluţie în estetică

Ridurile, firele de păr şi leziunile pigmentate pot deveni amintiri în urma şedinţelor cu aparatul cu lumină pulsată.

Aparatul cu lumină pulsată distribuit de firma Eurofeedback, care deţine patentul mondial, a ajuns şi în România. Anthelia Lumină Pulsată foloseşte tehnologia luminii filtrate pentru a încălzi selectiv anumite zone ale pielii. Corvoada lunară a epilatului poate dispărea datorită acestui aparat, care poate fi găsit într-unul dintre cele mai elegante şi dotate saloane de frumuseţe din Craiova.

„În funcţie de lungimea de undă folosită, regiunile asupra cărora poate să lucreze lumina intens pulsată sunt leziunile pigmentare şi firele de păr. În şase până la opt săptămâni, de la primul tratament cu lumină intens pulsată, firele de păr tratate vor fi distruse, iar celelalte se vor afla în faza de creştere, care le permite să fie supuse tratamentului. Lumina intens pulsată acţionează asupra melaminei din firul de păr şi încălzeşte selectiv foliculii la o temperatură de peste 60 de grade, fără să afecteze pielea. Numai firele în faza de creştere activă sunt pigmentate, deci numai asupra lor va acţiona lumina. Principiul de bază în epilarea cu lumină pulsată este că lumina va pătrunde prin piele până la rădăcina firului de păr, va fi absorbită de folicul şi transformată în căldură. Datorită temperaturii, firele în creştere vor dispărea definitiv. Pentru celelalte fire, este nevoie de mai multe şedinţe de tratament. Reducerea maximă a pilozităţii se observă după trei până la şase şedinţe, depinzând de numărul de fire aflate în faza de creştere la momentul începerii tratamentului. Aproximativ 30 la sută din foliculii de păr dispar după fiecare şedinţă cu Anthelia IPL, iar după trei şedinţe, rezultatele sunt evidente“, a precizat esteticiana salonului Monique.

Tratamentul trebuie făcut de două ori pe an pentru a avea rezultate bune. Dacă v-aţi gândit că tot acest tratament va însemna şi durere, lucrurile nu stau aşa. „Anthelia are o suprafaţă mare de contact, aşa că durerea este incomparabil mai mică decât atunci când doamnele şi domnişoarele apelează la epilarea cu ceară sau cea cu aparatul. Anthelia este primul aparat care acţionează şi asupra firelor albe şi blonde, asupra cărora procedurile tradiţionale de fotoepilare nu au efect“, a precizat esteticiana.

 

Aparatul-minune

 

Aparatul cu lumină pulsată este eficient şi în cazul combaterii ridurilor. Pe parcursul şedinţelor este nevoie de demachieri corespunzătoare, creme şi măşti faciale performante. Pentru înlăturarea ridurilor, este nevoie de şase şedinţe. Alimentaţia, odihna, sportul sunt alţi factori care trebuie luaţi în considerare.

De asemenea, petele şi acneea se diminuează în mod vizibil, chiar după prima şedinţă cu aparatul de la Eurofeedback. Tenul va fi luminos, curat şi sănătos timp îndelungat, dacă luaţi în calcul şi întreţinerea acestuia.

„Este ideal ca tratamentul să fie făcut toamna sau iarna, pentru că pielea nu mai este expusă direct, iar razele soarelui nu mai sunt atât de puternice“, a mai spus esteticiana salonului Monique.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII