26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Cu puţin ajutor, veţi putea duce la capăt ce aţi început. Totul e să nu renunţaţi la idee pentru că vedeţi că nu înaintează conform aşteptărilor. Cu calm, dar şi cu sfaturi de la ceilalţi, lucrurile vor evolua foarte repede.

Când nu găsiţi ieşirea din impas, nu intraţi în panică. Povestiţi problema celui de lângă dumneavoastră şi cereţi-i un sfat.

Taur

Cariera a ajuns într-un punct sensibil. Dacă sunteţi genul de om răbdător, nu vă va deranja acest răgaz, dar dacă aveaţi planuri de atins şi piedicile nu vă lasă, aceste oprelişti vi se vor părea deranjante.

Cineva mai matur vă trage de mânecă şi nu vă lasă să înaintaţi. Detaşaţi-vă de miezul problemei şi vedeţi unde greşiţi!

Gemeni

Liniştea zilei, lipsa de evenimente vă sunt pe plac, pentru că aşteptaţi o ieşire din ritmul infernal în care aţi fost o perioadă. Vă puteţi relaxa şi vă bucuraţi de lucrurile mărunte ale vieţii. Redescoperiţi fleacurile pe care le-aţi neglijat din cauza unei vieţi trepidante.

Rac

Dacă vreţi să duceţi mai departe un plan, trebuie să respectaţi nişte reguli. Trebuie să vă informaţi ce anume se aşteaptă de la dumneavoastră şi să vă conformaţi. Orice abatere de la norme, de la reguli ar putea atrage sancţiuni şi nu vreţi să vă stricaţi reputaţia cu vreo greşeală.

Leu

Dacă vreţi să începeţi ceva nou, ar fi mai bine să vă eliberaţi de proiectele de până acum. Unele se apropie de final, deci vă veţi simţi liber să vă apucaţi de ceva nou. Nu porniţi pe altă cale dacă una veche nu e încheiată, altfel vă veţi încurca. Că este un final dorit sau impus de împrejurări negative, tot e bun, pentru că aveţi calea deschisă spre altceva.

Fecioară

Sunteţi un romantic incurabil. De la un banal zâmbet, dumneavoastră creaţi poveşti de iubire, de la o întâlnire oarecare, visaţi la căsătorie. Nimic din ceea ce v-a spus persoana iubită nu a dat de înţeles tot ceea ce inima dumneavoastră înfloreşte atât de frumos, deci reveniţi cu picioarele pe pământ.

Balanţă

Sunteţi cam nervos şi nu reuşiţi să vă păstraţi calmul şi diplomaţia proverbiale. Pentru că vă pierdeţi cumpătul foarte uşor, veţi vedea în ochii rivalului o satisfacţie, pentru că are impresia că v-a învins. Abţineţi-vă de la replici dure sau contraatacuri. Cea mai bună armă ar fi indiferenţa, nu violenţa.

Scorpion

Începeţi un drum nou cu entuziasm, visând la perspective încântătoare. Altcineva v-a atras în această nouă aventură, v-a convins să vă alăturaţi. Nu veţi accepta să fiţi un simplu asociat sau colaborator, ci vă veţi implica şi mai serios dacă aveţi ocazia de a prelua conducerea acestui proiect. Doar aşa veţi avea satisfacţii depline.

Săgetător

A sosit timpul să redresaţi o situaţie. Acum aveţi soluţii la problemele de atunci, totul e să aveţi curajul să înfruntaţi eşecul de odinioară. Dacă vă tot faceţi că l-aţi uitat, lucrurile nu se vor mai repara niciodată. Acum aveţi şansa de a reconstrui podul dărâmat odată.

Capricorn

Rezistaţi ispitei de a cheltui, pentru că banii vă vor fi de mai mult folos peste câteva zile. Rezultatele financiare ale unei activităţi pot ajunge abia acum la dumneavoastră, deşi aţi aşteptat multă vreme. Tot ce ţine de bani implică variabila „timp“, fie că e vorba de necesitatea de a amâna unele plăţi sau de a intra în posesia unor bani.

Vărsător

Nu staţi în umbră când se iveşte ocazia de a vă evidenţia. Este şansa dumneavoastră de afirmare. Nu vă gândiţi să împărţiţi succesul cu ceilalţi, fiţi egoist, nu trageţi după dumneavoastră un întreg alai de colaboratori. De data aceasta este numai reuşita dumneavoastră: mândriţi-vă cu ceea ce aţi realizat.

Peşti

Daţi un telefon persoanei care deţine cheia problemei dumneavoastră, chiar dacă sunteţi timid. Veţi fi mult mai mândru de dumneavoastră după ce problema se va fi rezolvat fără ajutorul altora. Sunt suficiente persoane în preajmă la care aţi putea apela, deci lăsaţi emotivitatea deoparte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS