31.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aveţi unele rezerve cu privire la călătoria de astăzi şi aţi dori să o amânaţi sau să trimiteţi pe altcineva în locul dumneavoastră, dar, dacă nu se poate contramanda, va trebui să faceţi un efort şi să plecaţi, deşi nu aveţi chef. Posibil ca, atunci când plecaţi la drum fără nici o plăcere, să aveţi parte de suficiente piedici pe parcurs, ce vă vor face să regretaţi că nu aţi ascultat intuiţia iniţială, care vă sfătuia să rămâneţi acasă.

Taur

Ceea ce ar fi trebuit să fie o şansă excelentă pentru dumneavoastră se va dovedi, în cele din urmă, un eşec, deci nu vă faceţi iluzii prea mari dacă azi programaţi cine ştie ce eveniment special. Nu va fi la nivelul speranţelor dumneavoastră, cam mari pentru împrejurările date, de aceea ar fi bine să aveţi aşteptări mai modeste ca să fie totuşi o realizare. Cine aşteaptă miracole şi nu are parte de ele îşi pierde speranţa.

Gemeni

Aveţi nevoie de cineva alături pentru că treceţi printr-un moment sensibil din punct de vedere emoţional şi nu suportaţi să staţi singur. Ajunge doar să cereţi ajutorul şi veţi descoperi cine vă este prieten cu adevărat, pentru că, la greu, nu se prea înghesuie mulţi. Puteţi avea surprize, în sensul că acela care se bate cu pumnii în piept că vă e prieten adevărat fuge, în timp ce altul, la care nu vă aşteptaţi, vă este aproape.

Rac

Sunteţi mulţumit de rezultatele eforturilor dumneavoastră, aţi muncit mult, dar cu un scop bine determinat, pe care începeţi să-l întrevedeţi din ce în ce mai clar. Dacă aţi fost şi susţinut de un colaborator care v-a completat foarte bine în ceea ce aţi vrut să atingeţi, a sosit vremea să vă arătaţi recunoştinţa faţă de el. Sunteţi mândru de dumneavoastră, de succese, de experienţa acumulată şi acum aveţi curaj să ţintiţi şi mai sus.

Leu

Faceţi un ultim efort pentru a încheia cu bine o activitate la care v-aţi adus contribuţia o vreme. Ca orice final, nu e bine să-l grăbiţi, ci să vă asiguraţi că aţi dus la capăt totul aşa cum trebuie, deci nu au rămas aspecte nerezolvate, abandonate pe parcurs sau uitate pe undeva. Trageţi concluzia finală care vă va ajuta în alte situaţii similare în viitor şi luaţi o pauză. Nu vă avântaţi deja spre altceva!

Fecioară

Apare exact la momentul cel mai potrivit persoana de care aveţi nevoie pentru a rezolva o problemă pe care o consideraţi importantă pentru carieră, reputaţie sau imaginea dumneavoastră. Simţiţi că aveţi de câştigat din această întâlnire capitală, care poate deveni în timp o prietenie adevărată, marcantă pentru dumneavoastră. Oamenii care vă apar azi în cale nu sunt trecători prin viaţa dumneavoastră, ci chiar pot juca roluri-cheie de acum încolo!

Balanţă

Nu puneţi la suflet criticile care vi se aduc astăzi, pentru că nu sunt meritate, ci sunt manifestări ale invidiei şi răutăţii celor din jur. Pentru că nu vă pot ajunge, unii vor să vă denigreze şi să vă bârfească, spunând despre dumneavoastră vrute şi nevrute, fără ca vreunul dintre zvonurile răspândite să fie real. Vă veţi lua revanşa altă dată, deci, azi nu vă agitaţi să vă dezvinovăţiţi. Lăsaţi lumea să vorbească, unii vă cunosc şi nu vor crede ceea ce aud.

Scorpion

Comunicarea dificilă cu lumea este motivul principalelor nemulţumiri ale zilei. Aveţi impresia că nimeni nu vă ascultă, că toţi ceilalţi nu vă înţeleg, că nimeni nu vă ţine partea în situaţiile critice şi alunecaţi lent spre depresie, privindu-i pe toţi cu ostilitate. Nimeni nu are nimic cu dumneavoastră, aşa cum vi se pare, deci, cel care refuză socializarea şi comunicarea sunteţi chiar dumneavoastră. Trebuie să luptaţi cu stările negative care vă copleşesc.

Săgetător

Tot calmul vă este dat peste cap de o surpriză neplăcută, ce vă ia pe nepregătite. Pe moment, sunteţi gata să abandonaţi planul care s-a poticnit aici, sunteţi disperat, gata să faceţi o criză, dar există cineva alături de dumneavoastră care vă mai trage de mânecă şi nu vă lasă să stricaţi totul la primul impuls. Piedicile sunt inerente în evoluţia oricui, deci nu faceţi din asta o catastrofă, pentru că nu e! Cu un dram de înţelepciune, veţi trece peste.

Capricorn

Succesele de altădată sunt cele mai bune stimulente în momentele în care se naşte un vis nou în mintea dumneavoastră. Dacă altădată v-a mers bine sau cei din jur apreciază planul la care vă gândiţi, aveţi mai mult curaj de a porni la drum, indiferent de situaţia actuală. Sunteţi convins că vă îndreptaţi spre o reuşită, iar susţinerea celor de pe margine vă este de folos. Singur v-ar fi mai greu; în echipă merge mai uşor!

Vărsător

Banii sunt refrenul zilei. Sunteţi preocupat de bugetul personal, de profituri, de facturi mai mult ca oricând. Aveţi plăţi mari de făcut şi nu aţi vrea să declanşaţi vreun dezastru în contul propriu, de aceea trataţi cu maximă prudenţă orice decizie cu impact financiar. Sunteţi prudent în chestiuni economice, deci veţi face cele mai bune alegeri în legătură cu banii de care dispuneţi. Aveţi convingerea că vor veni imediat alţi bani la loc, chiar dacă azi aveţi cheltuieli imense.

Peşti

O zi banală şi plăcută în viaţa dumneavoastră; sunteţi preocupat de chestiuni gospodăreşti, de treburile casnice, de rolul dumneavoastră de părinte, de curăţenie şi mâncare. Chiar dacă nu apare nimic nou sau interesant în program, dumneavoastră vă place atmosfera aceasta tihnită şi monotonă, pentru că vă puteţi concentra la sarcinile care vă revin în familie. Relaţia cu părinţii sau copiii este în prim-plan, staţi mai mult de vorbă cu cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS