7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Berbecii sunt cu gândul la tot felul de metode de a-şi spori finanţele. Vor încerca să obţină o promovare sau chiar vor aplica pentru un job mai bine plătit. Cei cuplaţi trebuie să fie atenţi să nu-şi neglijeze partenerul întrucât există riscul unor stări conflictuale serioase.

Horoscop săptămânal

Dacă nu vă concentraţi eficient la tot ce apare nou în program, aţi putea face erori regretabile. Ori rataţi o ocazie bună de a schimba ceva în viaţa dumneavoastră, ori scăpaţi din vedere un aspect care, lăsat să se desfăşoare în voie, poate cauza probleme greu de reparat. Neprevăzutul dă peste cap toată liniştea instalată, mai ales vineri, şi totul, numai din cauza indiferenţei sau a neatenţiei dumneavoastră.

Taur

Horoscop de weekend

În sfârşit, Taurii nu vor mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Poate pentru că proasta dispoziţie le va dispărea şi nu vor mai căuta astfel de motive. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase şi starea lor bună se va reflecta şi acasă. Această schimbare de dispoziţie va fi legată (sau chiar provocată) de o veste bună în privinţa banilor. Cei singuri vor fi din nou puşi pe flirt, însă celor cuplaţi li se va pretinde să repare nişte greşeli mai vechi. Ar fi bine să cedeze, dacă vor să-şi păstreze relaţia, pentru că pretenţiile partenerului vor fi justificate.

Horoscop săptămânal

Fiţi pe fază la toate propunerile sau invitaţiile care vă ajung la ureche săptămâna aceasta, pentru că este o perioadă generoasă în ocazii bune. O informaţie care vă parvine acum poate fi cheia unei probleme la care tot căutaţi rezolvare de ceva vreme sau o persoană pe care o cunoaşteţi zilele acestea poate deveni, în timp, actor important în destinul dumneavoastră. Nimic nu e întâmplător din ceea ce trăiţi sâmbătă!

Gemeni

Horoscop de weekend

Gemenii se vor bucura de o perioadă amoroasă foarte bine aspectată, mai ales în cazul celor care au relaţii stabile. Au nevoie de multă dragoste şi susţinere, pentru că vor avea nişte necazuri financiare şi conflicte de serviciu. Nu e nimic de nerezolvat, dar vor fi nevoiţi să acorde multă atenţie acestor probleme şi soluţionarea lor va dura destul de multă vreme. Banii, mai ales, le vor provoca multe insomnii, dar o vor scoate la capăt până la urmă.

Horoscop săptămânal

Contactele oficiale sunt la ordinea zilei, practic, în fiecare zi mai bateţi la uşa unei instituţii, mai faceţi anticameră la vreun funcţionar şi aşteptaţi să vi se rezolve unele solicitări cu tentă legală. Aşteptaţi un verdict, un document, o aprobare, de care depindeţi în totalitate, dar simţiţi că nu se face lumină în ceea ce vă preocupă. Aveţi ceva de învăţat datorită acestor întrevederi oficiale, dar zilele de joi şi sâmbătă pot fi frustrante şi obositoare.

Rac

Horoscop de weekend

Se pare că acest weekend este plin de dragoste pentru multe semne zodiacale, iar Racii nu fac excepţie. Se pot îndrăgosti fulgerător, aşa cum o fac ei de obicei, dar cu mai multe şanse de stabilitate şi chiar oficializare. Un incident neplăcut le-ar putea destabiliza temporar finanţele, dar gândul la iubire îi va face să minimalizeze tot ceea ce ţine de domenii mai prozaice.

Horoscop săptămânal

Priviţi spre viitor, dar vă este puţin teamă de ceea ce vă aşteaptă. Cineva vă prezintă perspectivele în lumini promiţătoare, dar ceva vă face să fiţi extrem de sceptic şi nu vă lăsaţi convins de vorbele lui înălţătoare. Practic, gândiţi că trebuie să vedeţi cu ochii dumneavoastră tot ceea ce el descrie atât de frumos, deci nu credeţi nimic până nu trăiţi totul pe pielea dumneavoastră. Îndoiala vă cam taie avântul…

Leu

Horoscop de weekend

Leii vor avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros. Acestea se leagă mult de relaţiile cu celelalte semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător). Asta nu înseamnă că surprizele vor veni direct de la aceste semne, dar pot, de exemplu, primi un sfat bun de la un prieten din semn de foc, care îi va încuraja să acţioneze. Dragostea se va face simţită sub forma unor tachinări, a unor conversaţii care îi vor stimula şi le vor incita imaginaţia. Tot de dragoste se va lega şi proiectul unei călătorii.

Horoscop săptămânal

Totul înaintează atât de lent, încât răbdarea dumneavoastră este pusă din greu la încercare. Aşteptaţi ceva important, care întârzie să apară, dar trebuie să vă înarmaţi cu răbdare ca să vedeţi totul aievea în faţa dumneavoastră. Nici nu ar fi indicat să vă grăbiţi să ajungeţi mai repede la scopul pe care îl visaţi, pentru că graba v-ar putea face să pierdeţi din vedere detalii importante.

Fecioară

Horoscop de weekend

Fecioarele vor avea ocazia să se gândească serios la viitorul lor afectiv şi familial. E posibil ca, pentru cele cuplate, să apară semne care să le pună pe gânduri în ceea ce priveşte viitorul relaţiei lor. În viaţa socială, se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri.

Horoscop săptămânal

Intuiţia dumneavoastră nu dă greş, ci trage imediat alarma atunci când nu este ceva în regulă. Cel mai repede simţiţi oamenii cu intenţii suspecte, care intenţionează să obţină ceva de la dumneavoastră pe căi necinstite. Nu vă lăsaţi înduioşaţi de vorbe mieroase şi linguşeli, mai bine rămâneţi rece şi distant, chiar şi cu cei care vi se bagă pe sub piele, pentru că ei nu sunt deloc oameni de încredere. Sâmbătă aţi putea fi pus în faţa unui adevăr crunt cu privire la caracterul unui fals prieten!

Balanţă

Horoscop de weekend

Balanţele ies dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi de emoţii. Acum vor fi dispuse să se ocupe şi de ele, la toate nivelurile, vor fi mai vesele şi mai răbdătoare. Nişte probleme de sănătate neglijate de ceva vreme şi potolite doar superficial le vor cere atenţia, dar nu e vorba de nimic grav. Vor primi o propunere legată de relaţiile sentimentale (poate chiar o cerere în căsătorie), care le va încânta şi chiar le va da de gândit.

Horoscop săptămânal

Ceea ce aşteptaţi parcă nu mai vine şi vă simţiţi ca într-o capcană, fără posibilitatea să mai faceţi nici un pas spre ce v-aţi propus. Nu sunt întrunite condiţiile unei evoluţii rapide spre ceea ce visaţi să atingeţi, ci toate piedicile parcă s-au aşezat acum în calea dumneavoastră. Amânări, limite, refuzuri, impedimente de tot felul vă pun din greu la încercare, dar vă puneţi ambiţia la treabă ca să le depăşiţi. Mai ales joi, aveţi impresia că toate merg
de-a-ndoaselea, deci… răbdare!

Scorpion

Horoscop de weekend

Pasionalii Scorpioni au toate şansele să întâlnească, în sfârşit, iubirea. Acest lucru îi va face mai emotivi, mai timizi şi mai stresaţi în privinţa imaginii lor. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire ca în filme, iar cei cuplaţi (şi mulţumiţi de relaţia lor) îşi vor redescoperi partenerul, iar sentimentele lor şi-ar putea recăpăta intensitatea de la început. În viaţa lor vor exista în continuare discuţii şi gânduri neplăcute legate de bani, dar acestea nu se vor concretiza în lipsuri financiare reale.

Horoscop săptămânal

Este vremea unei călătorii, spre locuri de care vă este dor, spre casa părintească, sau poate pentru o schimbare de domiciliu. Luaţi legătura cu persoane dragi de departe sau vă treziţi, pe nepusă masă, cu musafiri pe care-i primiţi cu braţele deschise. Legăturile cu cei din alte părţi ale lumii se strâng mai mult, pentru că faceţi tot posibilul să îi ţineţi aproape de inima dumneavoastră pe toate căile de comunicare accesibile. Dacă e vorba de o schimbare de decor, la destinaţie vă aşteaptă multă bucurie.

Săgetător

Horoscop de weekend

Pentru zodia Săgetătorului, dragostea va fi în prim-plan în acest weekend. Vor evalua şi vor socoti, vor trage linie şi vor aduna, se vor gândi la ceea ce au de câştigat sau de pierdut într-o relaţie. Pentru cei cuplaţi, acest lucru va avea loc, cel mai probabil, fără ca partenerul să-şi dea seama. Pentru cei fără partener, aceste meditaţii îi vor ajuta să decidă dacă vor sau nu să rămână singuri.

Horoscop săptămânal

Vă eliberaţi finalmente de o stare apăsătoare de stres şi nesiguranţă şi, după ce totul se va încheia cu bine, vi se va părea că v-aţi luat o mare povară de pe suflet. Sunteţi pe ultima sută de metri, mai aveţi doar puţin de suportat, după care orizonturile vor fi din nou luminoase şi inima dumneavoastră din nou uşoară. Nu vă lăsaţi până nu duceţi totul la capăt cu succes, ca să vă puteţi bucura de libertate. Sâmbătă, toate vor fi pe un făgaş normal.

Capricorn

Horoscop de weekend

Cu toată natura lor flexibilă, cei vizaţi vor fi destul de ezitanţi şi vor cântări foarte atent situaţia, deoarece schimbarea ar fi, într-adevăr, de proporţii. Cei cuplaţi se vor bucura de susţinerea şi atenţia partenerului în această problemă, iar cei singuri ar putea vedea în această şansă şi posibilitatea de a se apropia de cineva.

Horoscop săptămânal

Intraţi în legătură cu oameni foarte diferiţi, dar nu reuşiţi deloc să vă înţelegeţi cu ei. Parcă aţi vorbi fiecare altă limbă, de aceea nu găsiţi un teren comun pentru a vă pune de acord. Este o săptămână agitată în plan relaţional, primiţi critici, comentarii, refuzuri, bârfe pe care nu le meritaţi, motiv pentru care aproape că veţi refuza să mai vorbiţi cu ceilalţi. Nu fugiţi de lume, dar căutaţi să vă faceţi înţeles. Joi pare să fie cea mai dificilă zi în societate!

Vărsător

Horoscop de weekend

Pentru Vărsători, sfârşitul de săptămână va fi dedicat acţiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu vor fi stresaţi şi vor avea mai mult timp să se ocupe de ei şi de cei dragi. Au în continuare noroc la bani şi, ceea ce e şi mai bine, nu trebuie să facă mare lucru ca să-i obţină. În dragoste, cei cuplaţi sunt puţin amenintaţi de prezenţa unor persoane răuvoitoare în anturajul lor, aşa că li se recomandă discreţie şi loialitate faţă de partener.

Horoscop săptămânal

Toate merg strună în viaţa sentimentală, iubiţi intens şi vă simţiţi iubit aşa cum vă doreaţi. Viaţa în doi este frumoasă, intensă, de parcă
v-aţi afla amândoi sub o aripă protectoare. Evenimentele de cuplu pot fi acum dintre cele mai speciale, momente rare de care nu aveţi parte oricând, deci profitaţi de auspiciile norocoase. Miercuri, Cupidon vă surâde dacă sunteţi singur şi vă ajută să cuceriţi persoana care vă place!

Peşti

Horoscop de weekend

La acest sfârşit de săptămână pot apărea călătorii aşteptate şi amânate de multă vreme. Acestea vor fi, în principal, legate de bani, afaceri şi acţiuni oficiale şi au toate şansele să se finalizeze aşa cum doresc Peştii. În privinţa banilor, vor şi lua, vor şi împărţi în jur, însă balanţa va înclina în avantajul lor. În dragoste, se preconizează o revenire a pasiunii, pentru cei cuplaţi, însă cei singuri trebuie să se ferească de tentaţii.

Horoscop săptămânal

Banii sunt preocuparea principală în această perioadă, nu pentru că nu i-aţi avea, ci pentru că sunteţi interesat cum să-i administraţi mai bine pentru a vă asigura, fără probleme, şi cheltuielile curente, dar şi veniturile viitoare. Dacă decideţi să faceţi unele investiţii, nu vă aventuraţi în cheltuieli mai mari decât puteţi duce, ci calculaţi totul în aşa fel încât să nu rămâneţi fără bani în cont. Vestea bună e că banii au de unde veni!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS