11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Viaţa de cuplu este plăcută, luminoasă, vă simţiţi bine numai alături de cel drag şi de familie. Relaţia dintre soţ şi soţie, dintre părinţi şi copii merge excelent, fiecare contribuie la buna funcţionare a vieţii domestice cu tot ce are mai bun în el. Nimic nu pare mai relaxant decât o cină în familie, la finalul unei zile agitate, iar discuţiile se leagă uşor.

Taur

Încercaţi să vă abţineţi de la replici dure şi reacţii agresive, pentru că sunteţi predispus la gafe din cauza impulsivităţii. Dacă nu rezistaţi ispitei de a răspunde răutăcios unui coleg, dumneavoastră veţi fi cel care va avea mai mult de suferit, pentru că şi celălalt are ceva de spus. Cel care cedează primul în confruntările faţă în faţă se va dovedi cel mai înţelept.

Gemeni

Apare ceva neprevăzut, care destabilizează starea de bine în care vă aflaţi zilele trecute. Nu mai sunteţi la fel de sigur de sensul în care mergeţi, de rezultatele finale şi nici măcar de forţele dumneavoastră, ci vă îndoiţi de toată lumea. Poate aflaţi unele informaţii care vă dau motive de nesiguranţă şi, până nu găsiţi soluţii de ieşire din impas, nu vă puteţi linişti.

Rac

Nu aţi rezolvat o problemă din trecut, care îşi arată şi acum consecinţele negative. E vina dumneavoastră că nu aţi dus acea situaţie până la capăt şi nu v-aţi asigurat că acel capitol este încheiat, pentru că are şi acum un efect asupra dumneavoastră, oprindu-vă din avânt în alte direcţii. Trebuie să pierdeţi timp preţios reparând ceea ce nu aţi rezolvat altă dată.

Leu

Lucraţi cu sârg la un proiect pe care îl consideraţi important pentru cariera dumneavoastră, dar aveţi în preajmă oameni care mai mult vă trag înapoi. Sunt acei cârcotaşi care nu ştiu altceva decât să comenteze. Lăsaţi-i în pace, prefaceţi-vă că nici nu i-aţi auzit şi vedeţi-vă de treabă cu seriozitate, pentru că sunt răutăţi şi piedici inerente în calea oricărui om spre victorie.

Fecioară

Nervii dau în clocot la serviciu, pentru că nu vă puteţi abţine să nu daţi replici dure şi să nu comentaţi agresiv tot ceea ce nu vă convine. Şi alţii au făcut la fel când ceva nu le-a plăcut la opiniile dumneavoastră, dar, de data aceasta, tensiunile devin exagerate, dând naştere unor dispute. Dumneavoastră ştiţi că aveţi dreptate, de aceea nu vă agitaţi, dar rivalii vă contrazic permanent.

Balanţă

Viaţa de cuplu este cea mai mare bucurie a zilei, pentru că numai alături de cel drag aveţi parte de momente frumoase. Puteţi ieşi undeva împreună, într-un loc aglomerat unde veţi lăsa o impresie excelentă. Vă plac societatea, relaţia cu oamenii şi, pentru că nu vreţi să fiţi singuri în această zi plăcută, veţi căuta şi compania prietenilor.

Scorpion

Viaţa de familie este foarte emoţionantă, pentru că se petrec evenimente care vă încarcă pe toţi de emoţii intense, de nostalgii şi doruri ce vă leagă şi mai mult. E ca o întoarcere în timp, spre o perioadă tandră şi idilică a vieţii de cuplu, sau ajungeţi într-un loc de care vă leagă amintiri frumoase. Vreţi să staţi mai mult timp cu copiii.

Săgetător

Dacă vă place de cineva anume, nu staţi pe gânduri, luaţi iniţiativa şi treceţi la atac. Nu vă ajută să staţi în umbră şi să aşteptaţi doar de la celălalt atenţie, pentru că a venit vremea să preluaţi dumneavoastră conducerea. Aveţi toate calităţile să vă faceţi remarcat de cel care vă atrage şi să-l cuceriţi cu o singură privire.

Capricorn

Aveţi tot felul de griji pe cap, deşi nu s-ar zice că sunt probleme capitale. Sunt fleacuri, dar sunt atât de multe şi mărunte încât creează un fel de zumzet care devine insuportabil la un moment dat. Nu le puteţi rezolva pe toate odată, deci încercaţi să scăpaţi de ele una câte una.

Vărsător

Viitorul creează o stare de nesiguranţă şi de emoţie, nu pentru că v-ar fi teamă de ceea ce urmează, ci pentru că nu ştiţi clar ce aduce. Dacă aţi avea garanţii că vă îndreptaţi într-o anumită direcţie, nu v-aţi comporta atât de oscilant, dar se citeşte pe chipul dumneavoastră un mare semn de întrebare. Încotro? Oare e bine? Oare voi reuşi?

Peşti

După lupte seculare, puneţi punct unui capitol care a consumat mult timp, mult efort şi enormă răbdare din partea dumneavoastră. Acum aţi ajuns la final şi puteţi răsufla uşurat întrucât ce a fost mai greu a trecut şi puteţi culege roadele eforturilor dumneavoastră. Sunteţi mulţumit de dumneavoastră, consideraţi că aţi mai învăţat ceva din toate cele petrecute şi aveţi de acum experienţa necesară pentru ceva şi mai bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS