5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinArta seducţiei se învaţă

Arta seducţiei se învaţă

A merge la o întâlnire şi a impresiona pe cineva nu este o misiune prea uşoară. Într-o lume în care chiar şi vedete ca George Clooney sau Eva Herzigova au fost refuzate şi au plecat acasă cu mâna goală sau cel mult cu o pizza pe care să o mănânce în faţa televizorului, este nevoie de specialişti în „arta seducţiei“.

Americanii par să nu mai facă nici un pas fără a avea alături un specialist care să îi sfătuiască. Indiferent că e vorba de afaceri, alimentaţie sau dragoste, tot mai mulţi americani apelează la ajutorul unui personal specializat, care îi va îndruma pe drumul corect.

Mai nou, sunt „pe val“ aşa-numiţii „love-trainer“, adevăraţi experţi în domeniul amoros. Singurul lucru care îi deosebeşte de instructorii de aerobic este faptul că, în loc să lucreze asupra corpului, modelând fiecare muşchi, aşa-zişii „love-trainer“ se ocupă de viaţa sentimentală.

Jo Hemmings, una dintre specialistele în domeniu, dezvăluie câteva secrete pentru a nu da greş la o întâlnire. Deşi serviciile sale costă în jur de 125 de dolari pe oră, specialista americană spune că, în cazul în care îi urmaţi sfaturile, succesul este garantat. „Ceea ce învăţ eu nu este altceva decât marketing, pentru că fiecare trebuie să ştie să-şi vândă propria persoană. Multe dintre clientele mele sunt femei care tocmai au încheiat o relaţie de lungă durată. Sunt nesigure şi nu se simt pregătite să o ia de capăt. Nici bărbaţii mai tineri nu ştiu de unde să înceapă. Ceea ce au în comun cele două sexe este lipsa de încredere. Deseori, manageri aflaţi în fruntea unor mari companii sunt izolaţi de societate. În realitate, metodele de a se realiza pe plan profesional sunt identice cu cele care funcţionează în cazul unei întâlniri. Este nevoie de siguranţă şi de capacitate de comunicare“, crede Hemmings.

 

Sfatul specialistului

 

În opinia specialistei americane, în primul rând trebuie să ştiţi ce vreţi. De obicei, atunci când sunt întrebaţi care este principalul criteriu de care ţin seama în alegerea partenerului, mulţi respondenţi sunt tentaţi să facă pe „lupul moralist“ şi să indice personalitatea. De multe ori se dovedeşte că în locul unui bărbat sau al unei femei cu personalitate, mulţi ar preferea un domn cu un cont gras în bancă, respectiv o domnişoară cu un trup de zeiţă. „Înainte de toate, gândiţi-vă ce căutaţi la sufletul-pereche. Mult prea mulţi bărbaţi se cred Brad Pitt şi la fel de multe femei au tendinţa să se considere un fel de Angelina Jolie“, a explicat specialista. După ce vă acceptaţi propriile limite, puteţi trece „la treabă“. Dacă aveţi în program o seară romantică, nu ar strica să treceţi înainte pe la coafor sau pe la cosmeticiană, pentru că orice schimbare se poate dovedi un mare ajutor. Restul este doar o chestiune de tehnică.

 

Agăţat ca la carte

 

„Un bun început ar putea fi să vă apropiaţi de cineva şi să îi spuneţi pur şi simplu «Bună». Aţi fi surprinşi să aflaţi câţi oameni nu iau niciodată iniţiativa. Atunci când ieşiţi cu cineva la întâlnire trebuie să vă concentraţi permanent asupra limbajului trupului. Îmi învăţ clienţii să înţeleagă mesajele pe care le transmite corpul, astfel încât să îşi modifice comportamentul în funcţie de situaţie“, a spus Hemmings. De exemplu, în cazul în care o doamnă e interesată de cel pe care îl are alături este tentată să se joace cu părul.

În caz contrar, priveşte fix în podea. Testul final este conversaţia. Specialista americană vă recomandă să nu daţi înapoi la primul refuz, confirmând vechea vorbă din popor, potrivit căreia „din greşeli învaţă omul“. În plus, aveţi grijă să zâmbiţi permanent.

Alt secret care asigura reuşita ar fi generozitatea. Cu cât amorezul este dispus să cheltuiască mai mulţi bani pentru a-şi răsfăţa partenera, cu atât şansele de a o cuceri cresc simţitor. Mare grijă şi la ţinută şi, mai ales, nu consumaţi prea mult alcool, altfel riscaţi să vă faceţi de râs în faţa potenţialului partener.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS