5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Berbecii trec printr-o perioadă mai puţin favorabilă speculaţiilor financiare, ar fi preferabil să evite cheltuielile inutile şi să îşi diminueze apetitul pentru articole de lux care le sărăcesc buzunarele inutil, datoriile având prioritate. În plan personal vor avea de înfruntat o problemă mai veche cu un membru mai în vârstă din familie.

Horoscopul săptămânii

Vă place să vă jucaţi cu focul, însă, pentru binele dumneavoastră (adică pentru siguranţa financiară şi amoroasă) ar trebui să alegeţi între alb şi negru, între X şi Y sau între orice aveţi dumneavoastră de optat. Debutul de săptămână este destul de ezitant. Nici elementul material şi nici cel afectiv nu vă dau motiv de satisfacţie. Bazaţi-vă pe puterea dumneavoastră de persuasiune.

Taur

Horoscop de weekend

Taurii îşi vor petrece mare parte a zilelor care urmează încercând să îşi rezolve impasul financiar în care au intrat. O soluţie ar putea veni din partea unui prieten apropiat sau a unei rude din străinătate. În plan personal însă, nimic nu pare să le umbrească fericirea, partenerul de viaţă este foarte îndrăgostit.

Horoscopul săptămânii

În principiu sunteţi relaxat, doar job-ul vă consumă energia mai mult. Oricum, vă face plăcere ce faceţi. Simţiţi că nu vă plafonaţi! Totuşi, în loc să acceptaţi poziţia de victimă care tace şi înghite orice, ce-ar fi să vă ceriţi drepturile? Situaţia financiară nu este nici ea prea bună, cheltuielile făcute în ultima perioadă v-au sărăcit bugetul. Încercaţi să faceţi unele economii. Spre sfârşitul săptămânii este posibil să primiţi vizita unor prieteni sau să participaţi împreună cu persoana iubită la o petrecere mondenă.

Gemeni

Horoscop de weekend

Partenerul de viaţă le reproşează Gemenilor lipsa de afecţiune şi indiferenţa, ar fi bine să acorde mai multă atenţie planului afectiv. O problemă de sănătate mai veche revine şi ar fi indicată o vizită la medicul de familie. Încercaţi pe cât posibil să vă odihniţi pentru a vă reîncărca bateriile. O plimbare prin parc v-ar ajuta, de asemenea.

Horoscopul săptămânii

Vreţi urgent o schimbare, indiferent de natura sau amploarea ei, şi se pare că cineva vă aude acolo sus, pentru că săptămâna care vine aveţi parte de lucruri spontane: fie plecaţi într-o minivacanţă la munte, fie vă îndrăgostiţi, fie…. cine ştie, câştigaţi la Loto (chiar dacă nu mai e valabil potul cel mare).

Rac

Horoscop de weekend

Pentru Raci urmează o perioadă favorabilă călătoriilor. Un concediu într-o destinaţie exotică le va resuscita viaţa sentimentală, intrată într-un con de umbră în ultima vreme. Din punct de vedere al sănătăţii totul este bine.

Horoscopul săptămânii

La muncă nu prea vă daţi interesul de ceva vreme şi de fiecare dată când prindeţi din zbor vreo remarcă răutăcioasă ori pertinentă care vă vizează sau nu, vă simţiţi cu musca pe căciulă sau chiar vă sare ţandăra. Mai bine relaxaţi-vă şi faceţi ceva concret să schimbaţi lucrurile în bine. Ieşirea planetei Marte din retrogradaţie vă aduce acel aport de energie de care aveţi atât de multă nevoie. Relaţiile cu ceilalţi revin încet, încet la normal. Nu vă aşteptaţi totuşi la schimbări spectaculoase.

Leu

Horoscop de weekend

Leii vor trece printr-o perioadă de revigorare sentimentală. Fie vor încheia o relaţie care nu le aduce prea multe satisfacţii şi care îi opreşte să evolueze, fie, dacă sunt încă singuri, se vor hotărî să acorde o şansă unei persoane interesante cunoscute cu ceva timp în urmă.

Horoscopul săptămânii

Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten. Nu este o săptămână bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii. Puteţi însă să petreceţi momente plăcute în compania persoanei iubite şi a celor tineri din familie. Fiţi totuşi prudent în afirmaţii. Sănătatea vă dă unele bătăi de cap, aşa că ar fi bine să faceţi o vizită medicului de familie.

Fecioară

Horoscop de weekend

În plan personal lucrurile stau bine, nu există decât probleme minore de comunicare cauzate în mare parte de oboseala acumulată. Atenţie sporită la călătoriile cu autoturismul, „prudenţa“ este cuvântul de ordine.

Horoscopul săptămânii

O săptămână în care porecla de „yo-yo“ vi se potriveşte de minune. Stările de seninătate, veselie, tristeţe şi nervozitate alternează cu spontaneitatea, mai ales dacă sunteţi singur şi simţiţi nevoia să vă izolaţi de societate. Controlaţi-vă puţin şi o să aveţi parte numai de soare. Cu Saturn în semnul dumneavoastră zodiacal, viaţa vă va oferi multiple oportunităţi, mai ales de natură afectivă şi materială. Nu rataţi începutul de săptămână, pentru că finalul poate să vă aducă unele neîmpliniri.

Balanţă

Horoscop de weekend

Urmează o perioadă agitată şi plină de stres, dar nu există motive reale de îngrijorare. Dacă Balanţele îşi vor lua un răgaz să reflecteze asupra problemelor actuale, cu siguranţă vor vedea lucrurile mai clar.

Horoscopul săptămânii

Nu vă simţiţi prea grozav pentru că dragostea (sau mai bine zis, lipsa ei) vă dă de furcă. Nimic nu vă mulţumeşte, chiar dacă satisfacţiile financiare şi profesionale pe care le veţi obţine săptămâna asta ar trebui să vă aducă în al noulea cer. O mai mare atenţie trebuie acordată şi planului profesional, care a luat o turnură neaşteptată. Pe fondul unei personalităţi debordante şi al unei acute dorinţe de comunicare (mai puţin flirtul exagerat, ce vă poate aduce multiple neplăceri), energia este în creştere, ceea ce vă permite acţiuni benefice.

Scorpion

Horoscop de weekend

Pentru Scorpioni se anunţă o perioadă liniştită, cu multe reuşite în plan personal. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună şi este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea acesteia. Vă veţi simţi excelent în acest weekend. Veţi avea timp şi pentru micile plăceri personale.

Horoscopul săptămânii

Nu sunteţi în apele dumneavoastră! Stresat şi sătul de tot, aveţi un singur remediu – timpul petrecut alături de jumătatea dumneavoastră, mai veche sau mai nouă (poate o primă întâlnire care are şanse mari pe viitor). Pe plan profesional nu se întrevăd schimbări majore, de aceea ar fi de preferat ca Scorpionii să nu se agite inutil. Financiar stau bine, este posibil să le fie restituită o sumă importantă de bani sau să câştige ceva într-un mod surprinzător de uşor.

Săgetător

Horoscop de weekend

Pentru Săgetători, weekendul care urmează va fi plin de evenimente plăcute, posibil o aniversare sau un eveniment în familie ori un cadou de la un prieten recent întors de pe alte meleaguri. Nici planul financiar nu va fi mai prejos. Câştigurile sunt favorizate. Atenţie însă, nu cele care au vreo legătură cu jocurile de noroc.

Horoscopul săptămânii

Ce vă pasă că lumea se dărâmă în jurul dumneavoastră, atâta timp cât vă bucuraţi de sentimentul dragostei? Oricum, dumneavoastră sunteţi omul care trăieşte clipa, care nu se consumă inutil – nici când situaţia cere o atitudine matură şi serioasă. Ar trebui să vă canalizaţi surplusul de energie spre rezolvarea problemelor de la serviciu, care au trecut în plan secund. Şi, totuşi, spre sfârşitul săptămânii, două dintre cele trei planete malefice (Marte şi Saturn) sunt de natură să vă zădărnicească multe planuri. Fie nu veţi avea energia necesară, fie nu o veţi gestiona cu chibzuinţă pentru a penetra blocajul saturnian.

Capricorn

Horoscop de weekend

Capricornii sunt puşi pe treabă în această perioadă, au multe de rezolvat la serviciu, iar acest lucru ar putea crea oarecare tensiune în cuplu, căci persoana iubită aşteaptă mai multă atenţie din partea lor, cu atât mai mult cu cât s-a cam saturat să fie mai mereu pe planul al doilea.

Horoscopul săptămânii

Încercaţi să păreţi relaxat, încercaţi să râdeţi, dar nu e râsul dumneavoastră. Nimic nu vă merge prea grozav şi trebuie să vă mulţumiţi cu situaţia actuală, pentru că sunteţi legat de mâini şi de picioare. Şi, cum orgoliul e cât casa în cazul dumneavoastră, nu veţi recunoaşte în faţa nimănui că aveţi nevoie de ajutor. Ce-ar fi totuşi să accepţi sfaturile persoanei iubite? Va fi o săptămână bună, mai puţin duminică.

Vărsător

Horoscop de weekend

Starea permanentă de alertă în care se vor afla în zilele următoare Vărsătorii va avea consecinţe negative asupra sănătăţii. În cuplu, partenerul încearcă să le distragă atenţia de la problemele de serviciu, dar fără prea mult succes. Ar fi bine totuşi ca Vărsătorii să asculte sfaturile celor apropiaţi şi să încerce să se relaxeze puţin.

Horoscopul săptămânii

O săptămână plină de certuri cu iubitul, soţul, mama, şeful… şi lista continuă. Îngrijorător este că ajungeţi să spuneţi cuvinte grele pe care parcă nu le regretaţi. Nu vă pasă de urmări, ba chiar simţiţi nevoia să puneţi punct unor relaţii care nu merg de ceva vreme. Luna traversează miercuri şi joi acest semn. Tripleta diurnă Soare-Mercur-Neptun, alături de prezenţa Lunii în acest semn la mijlocul săptămânii, va aduce în planul trăirilor diurne multiple şanse şi oportunităţi.

Peşti

Horoscop de weekend

Durerea de cap persistă de fiecare dată când încercaţi să înţelegeţi ce vreţi de la viaţă, încotro trebuie să vă îndreptaţi profesional sau… în ce ţară să emigraţi. În contrast însă, sunteţi euforic fără motiv: vorbiţi mult, râdeţi din senin şi luaţi în derâdere orice problemă de care vă izbiţi dumneavoastră sau cunoscuţii dumneavoastră.

Horoscopul săptămânii

Zilele care urmează aduc pentru Peşti multe realizări profesionale. Colaborarea cu superiorii va fi excelentă şi pot participa la nişte discuţii foarte interesante legate de viitorul carierei lor. Totuşi, aceste colaborări reuşite nu se vor traduce încă în bani, aşa că Peştii nu trebuie să-şi facă încă planuri de buget. Asta nu înseamnă că starea lor financiară va fi proastă, ci doar că nu se vor înregistra salturi spectaculoase în acest sens. În dragoste, nu au nimic de pierdut dacă se arată puţin mai îngăduitori cu partenerul de cuplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS