14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Aveţi vise frumoase, dar vă lăsaţi furat de planuri imposibile, construite în glumă. Ar trebui să acordaţi mai multă atenţie dorinţelor dumneavoastră, pentru că ştiţi cum se spune, aveţi grijă ce vă doriţi, că s-ar putea să primiţi.

 Taur
Dragostea este tot ce aveţi mai de preţ şi apreciaţi enorm prezenţa celui drag în viaţa dumnevoastră. Tot ce face pentru dumnevoastră este de calitate şi veţi şti să vă arătaţi recunoştinţa pentru ajutorul oferit.

 Gemeni
Sunteţi prins într-un proiect de perspectivă, ce-şi va arăta roadele peste mai multe săptămâni, dar lucraţi cu pasiune, convins că totul va ieşi conform aşteptărilor. Jucaţi un rol central în bunul mers al acţiunii.

 Rac
V-aţi pus mari speranţe în ajutorul unui grup de prieteni, dar acum descoperiţi că nu au făcut ceea ce aveaţi nevoie, ci mai degrabă v-au dezamăgit. Nu cumva aţi sperat mai mult decât puteau ei face?

Leu
Vă place ca lumea să vă ceară sfatul, ajutorul, intervenţia, pentru că aveţi impresia că deţineţi adevărul absolut şi că aveţi soluţii la orice. Ajunge doar să vă caute cineva la telefon, că deja i-aţi rezolvat problema.

 Fecioară
Aţi dorit să încheiaţi azi o situaţie la care aţi lucrat mult, dar, când credeaţi şi dumneavoastră că aţi ajuns la final, brusc mai apare ceva care vă întoarce din drum. Nu puteţi pune punct astăzi acestei probleme, lucru care vă obligă să mai pierdeţi ceva timp căutând soluţii.

 Balanţă
Nu aveţi chef de lume azi, preferaţi singurătatea şi vă izolaţi într-un loc numai de dumneavoastră ştiut. Poate aveţi de lucru şi agitaţia din jur nu vă permite să vă concentraţi eficient sau vreţi să studiaţi înainte de un examen.

Scorpion
Prietenii vă dau mai multă atenţie, vă caută la telefon, vă invită la cafea. Aţi putea petrece câteva ore excelente în compania unui amic apropiat, care vă transmite informaţii interesante, ce vă fac plăcere.
 

 Săgetător
Deşi nu apar evenimente deosebite, sunteţi mulţumit de mersul lucrurilor astăzi, pentru că toate îşi găsesc locul potrivit. Vin veşti bune, vă întâlniţi cu persoane care vă fac plăcere şi repurtaţi tot felul de mici victorii care vă încântă sufletul.

 Capricorn
Nu daţi randament la serviciu, iar şefii ar putea să vă atragă atenţia asupra eventualelor greşeli comise. Gândul vă zboară în altă parte, sunteţi preocupat de ceva trist şi, dacă nu găsiţi soluţia acestor probleme, nu vă puteţi concentra la treabă.

 Vărsător
Vă simţiţi blocat de tot felul de obstacole ce nu depind de dumneavoastră personal şi nimic nu vi se pare mai frustrant decât să aşteptaţi ca alţii să se urnească. Atât cât depinde de dumneavoastră, luaţi taurul de coarne şi înlăturaţi piedicile care vă stau în cale.

 Peşti
Staţi cu sufletul la gură în aşteptarea unui telefon sau a unei întâlniri pe care o consideraţi decisivă, pentru că urmează să vă transmită o informaţie sau un răspuns de care depindeţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU