17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Ispita periculoasă trece prin viaţa sentimentală şi poate lăsa urme adânci în suflet. Rezistaţi tentaţiei de a spune vorbe dure celor pe care-i iubiţi, de a călca strâmb sau de a vă lăsa cucerit.

 Taur
Staţi de vorbă cu cineva, dar nu vă place cum vă tratează. Îi toleraţi multe mofturi, vă faceţi că nu auziţi jignirile, pentru că ştiţi să fiţi diplomat şi tolerant la nevoie.

 Gemeni
Ar trebui să plătiţi nişte facturi sau să vă achitaţi nişte datorii care vă apasă pe umeri ca o povară, dar nu prea vă atrage ideea de a face acest lucru.

 Rac
Încă vă luptaţi cu nişte amintiri vechi, cu restanţe nerezolvate la timpul respectiv, cu inamici de odinioară de care tot nu aţi scăpat.

Leu
Dacă vă căutaţi un nou loc de muncă, azi ar fi bine să aruncaţi o privire şi în afara oraşului în care locuiţi, pentru că de acolo se iveşte şansa cea mai bună.

 Fecioară
Aţi tot analizat o situaţie până acum şi a sosit vremea să trageţi o concluzie şi să treceţi la fapte. Decizia pe care trebuie să o luaţi duce la altă evoluţie a unor acţiuni, de aceea trebuie să fiţi foarte atent ce alegeţi.  

 Balanţă
Vă simţiţi strâns cu uşa de termene-limită, dar, oricât v-aţi grăbi, tot nu vă puteţi încadra în timp. Aţi mai avea nevoie de câteva zile în plus, dar, dacă aţi solicita acest răgaz, cei care aşteaptă de la dumneavoastră rezultatul ar putea strâmba din nas.

Scorpion
Intraţi în contact cu persoane agitate, nervoase, puse pe critică şi pe scandal, dar, ca niciodată, vă prind nepregătit. În loc să răspundeţi provocării pe acelaşi ton, bateţi în retragere.
 

 Săgetător
O zi de apogeu în care luminile reflectoarelor se îndreaptă numai către dumneavoastră. Atingeţi un vârf al activităţii dumneavoastră şi primiţi o notă excelentă.

 Capricorn
Tot ce vă doriţi azi este să-l aveţi pe cel drag aproape, să staţi de vorbă, să vă petreceţi orele libere împreună. Discuţiile se leagă uşor, de la suflet la suflet, şi declaraţiile de dragoste sunt mult mai intense.

 Vărsător
Aveţi destui bani la dispoziţie, ceea ce vă inspiră stabilitate. Nu aveţi de ce să vă faceţi griji din cauza resurselor materiale, deci aţi putea începe să vă mai achitaţi din facturile curente sau să ieşiţi la cumpărăturile de Sărbători.

 Peşti
Şefii şi profesorii vă evidenţiază în faţa celorlalţi colegi şi sunteţi foarte mândru de dumneavoastră. Că laudele conţin, pe undeva, şi o critică, da, este posibil, dar sunteţi de acord cu ceea ce vi se spune şi aveţi ceva de învăţat din aceste comentarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII