21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Indiferenţa cu care vă tratează sau cu care primesc unii propunerile dumneavoastră vă dezarmează şi vă pierdeţi interesul să mai faceţi ceva pentru alţii.

Taur
Nu vă mai vedeţi capul de treabă! Nici vorbă de timp liber, de aceea trebuie să vă concentraţi serios pentru a termina ceea ce v-aţi propus azi.

Gemeni
Viaţa de familie este plăcută, liniştită, e o reală plăcere să vă întoarceţi acasă după o zi de lucru. Nimic nu poate fi mai relaxant decât o cină cu cei dragi sau un ceai pe înserat cu prietenii.

Rac
Nu vă puteţi adapta într-un mediu ostil, cu persoane în vârstă sau cu oameni excesiv de critici, de conservatori, de rigizi în gândire, care nu pot accepta opiniile dumneavoastră.

Leu
Dialogul merge prost, nu va înţelegeţi deloc cu unii colegi, care vă ridică semne de întrebare. Nu cumva vinovat sunteţi chiar dumneavoastră pentru această situaţie creată?

Fecioară
La amabilitate vi se răspunde cu agresivitate, la vorbe bune – cu critici, încât vă este foarte greu să vă înţelegeţi azi cu cei pe care-i întâlniţi.

Balanţă
Nimeriţi într-un mediu cu reguli stricte, în care nu aveţi voie să faceţi nimic după bunul plac. Dacă veţi încerca să încălcaţi regulamentele interioare, imediat va apărea un „gardian“ gata să vă sancţioneze.

Scorpion
Relaţia cu persoanele care deţin o oarecare autoritate în faţa dumneavoastră merge anevoios, pentru că le toleraţi greu poziţia. Consideraţi că aveţi şi dumneavoastră ceva de zis, nu doar să le acceptaţi tacit ordinele.

Săgetător
O zi atât de ciudată nu aţi mai avut demult, de parcă acum ajungeţi pe culmea extazului, ca în clipa următoare să vă vedeţi visul spulberat pe nepregătite.

Capricorn
Porniţi la un drum care vă şi atrage, vă şi sperie, în acelaşi timp. Se dă o luptă de emoţii în interiorul dumneavoastră cu privire la scopul propus, dar trebuie să vă înfruntaţi temerile şi incertitudinile.

Vărsător
Nimeni nu vă poate opri azi din avânt. Vreţi să vă apucaţi de o activitate pe care o visaţi de multă vreme, dar nu vreţi să fiţi nici ajutat, nici influenţat de ceilalţi.

Peşti
Staţi cu ochii în patru, pentru că apare cineva care încearcă să profite de bunăvoinţa sau naivitatea dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS