12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Nerăbdarea dumneavoastră dă în clocot, pentru că sunteţi nevoit să respectaţi un ritm de evoluţie foarte lent, care nu corespunde temperamentului dumneavoastră agitat şi grăbit. Când vedeţi cât de greu se mişcă lucrurile, începeţi să vă pierdeţi cumpătul, dar, dacă aţi încerca să săriţi peste unele etape, aţi putea face greşeli. Domoliţi-vă energia în exces.

 Taur
Liniştea vă este dată peste cap de un coleg nervos, care nu ştie decât să critice ori de câte ori îi spuneţi ceva. Modul lui de a vorbi este agitat, irascibil, fără să gândească nici o clipă că poate jigni fără motiv. Norocul dumneavoastră este că reuşiţi să-l dezarmaţi prin toleranţă. Atunci când va vedea că rămâneţi la fel de calm chiar şi după ce depăşeşte măsura, va începe şi el să se potolească.

 Gemeni
Când priviţi la cei din jur cât de încrâncenaţi şi de tensionaţi sunt, vă vine să râdeţi, ba chiar să faceţi haz de ei, pentru că nu puteţi înţelege de ce se agită atâta. Dumneavoastră sunteţi într-o pasă bună, nimic nu vă deranjează, ci găsiţi chiar şi în micile eşecuri un motiv de a glumi. Cu zâmbetul pe buze şi cu optimism debordant în suflet, orice problemă va părea minoră, deci, capul sus!

 Rac
Aveţi multe lucruri de făcut pe parcursul zilei, dar sunt numai chestiuni banale, de rutină, ce vă vor solicita la maximum atenţia. Trebuie să vă concentraţi la cifre, la detalii, la mărunţişuri, dar, dacă veţi scăpa ceva din vedere, efectele ar putea fi mai mari decât aţi putea crede. Ca atare, nu ignoraţi fleacurile, chiar dacă sunteţi sătul de ele.

Leu
Banii sunt principalul motiv al decepţiilor de astăzi, pentru că aţi fi vrut să ieşiţi la cumpărături sau să achitaţi nişte facturi urgente, dar, când deschideţi portofelul, nu aveţi motive de bucurie. Trebuie să amânaţi unele plăţi, deoarece situaţia financiară este precară şi chiar şi cel mai mic gest de a cheltui poate avea urmări nedorite.

 Fecioară

Aveţi alături un grup de colaboratori care vă ridică semne de întrebare în privinţa seriozităţii. Ceva vă spune că aşa-zisele lor intenţii bune ascund şi altceva, de aceea sunteţi prudent şi analizaţi totul cu multă atenţie. Nu vă bazaţi pe tot ce promit, pentru că unii dintre ei umblă cu cioara vopsită doar pentru a-şi atinge nişte scopuri egoiste, profitând astfel de munca şi de bunăvoinţa dumneavoastră.

 Balanţă
Problemele altora ar trebui să vă lase reci. Chiar dacă prietenii care trec prin momente dificile vă solicită prezenţa şi se plâng întruna atunci când le apăreţi în cale, trebuie să aveţi mai multă grijă de liniştea dumnevoastră şi să nu vă lăsaţi influenţat de aceştia. Prefaceţi-vă că-i ascultaţi, dar nu puneţi la inimă ceea ce spun, pentru că aţi putea prelua, fără motiv, ceva din necazurile lor şi nu aveţi nevoie de asta.


Scorpion

Este timpul să luaţi o decizie destul de tranşantă, prin care să puneţi punct unei stări de lucruri pentru a vă concentra, după aceea, atenţia asupra altei direcţii. Este un final de drum, voit sau nevoit, de împrejurări neprevăzute, dar sunteţi dispus să schimbaţi macazul, pentru că nu mergeaţi în sensul cel bun. Vă luaţi rămas-bun şi nu mai priviţi înapoi, chiar dacă pe moment sunteţi complet derutat.

 Săgetător
Dacă staţi pe loc, fără a face nimic, veţi descoperi că faceţi cel mai bun lucru pentru că exact de unde nu vă aşteptaţi se poate ivi o mare şansă. Dacă nu mai plecaţi la drum, dacă vă luaţi o zi de pauză, dacă aşteptaţi un moment mai potrivit, practic alegeţi cea mai bună soluţie de a vă întâlni cu norocul. Încercaţi să staţi o zi, să nu porniţi ceea ce aveaţi de gând!

 Capricorn
Folosiţi-vă intuiţia şi diplomaţia pentru a trece cu bine peste problemele pe care vi le face o persoană care nu prea vă suportă. Ar fi bine să nu cereţi ajutorul nimănui deoarece veţi reuşi să vă descurcaţi singur, poate mai bine decât v-aţi fi aşteptat. Încercaţi să vă detaşaţi şi să priviţi lucrurile în ansamblu şi veţi reuşi să vă relaxaţi şi să vedeţi ce este mai important.

 Vărsător
Priviţi puţin înapoi la vechile datorii, ori ale dumneavoastră către altcineva, ori ale vreunui prieten care a uitat să returneze ceea ce i-aţi dat. Este un moment bun pentru a aduce la zi diverse restanţe de ordin financiar: facturi pe care le-aţi uitat sau le-aţi amânat din cauza lipsei fondurilor sau bani promişi mai de mult, care au tot întârziat să apară. Faceţi ordine în buget, pornind dinspre trecut către prezent.

 Peşti
Intervenţia unei persoane în acţiunile începute de dumneavoastră se va dovedi frustrantă, pentru că vă pune beţe în roate şi vă obligă să renunţaţi la ceea ce aţi pornit. Este ca un pumn în gură, ca o critică greu de tolerat, ca un refuz definitiv, prin care sunteţi nevoit să abandonaţi calea curentă şi să reconstruiţi totul altfel. Nu vă speriaţi de turnuri bruşte, pentru că se va ivi o alternativă şi mai bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU