12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMuzică în parcare pentru olteni

Muzică în parcare pentru olteni

Crush, Alexandra Ungureanu şi Fly Project au încălzit vineri seară publicul oltean prezent în parcarea hipermarketului PIC.

Publicul, format în majoritate din tineri şi liceeni, a fost plăcut impresionat de spectacolul în aer liber. Vremea a ţinut cu organizatorii, iar concertul s-a putut desfăşura în condiţii bune.
Încălzirea a fost făcută de MC/DJ Da Vibe (MC Roland, cum mai este numit), care, de fapt, a şi întreţinut atmosfera pe tot parcursul evenimentului. Alexandra Ungureanu şi Crush au fost primii care au intrat pe scenă. Trupa a programat pentru luna octombrie lansarea oficială a albumului „Hello“, care va fi făcută într-un concert cu mulţi invitaţi. În curând, va putea fi vizionat şi videoclipul pentru piesa care dă numele albumului. Despre acesta se spune că va fi deosebit, aşa cum s-a întâmplat şi cu „Inima mea“, în care regizorul Vali Vlad a imaginat un decor inspirat de cultura asiatică.

Crush şi Alexandra revin cu noul album

Radu a declarat că piesele de pe album sunt produsul talentului şi imaginaţiei lor. „Avantajul nostru este că am ajuns să facem ceea ce ne place. Pe lângă studiile de la facultate, care nu au nimic în comun cu muzica, noi cântăm“, a declarat Radu Cernăuţan, membru Crush.
Noul album „Hello“ are un sound un pic mai agresiv. „Este o maturizare care s-a produs odată cu trecerea timpului. Nu este ceva ce ne-am impus noi. Pur şi simplu aşa a ieşit. Este un sound cu piese care se pot reţine mai uşor şi care au un impact mare la public“, a menţionat Radu.
Pentru Alexandra revine perioada colaborărilor. Are câteva planuri de colaborare atât în ţară, cât şi în străinătate şi se bucură că va avea ocazia să cânte, în curând, stilul country.

Fly Project face muzica să „zboare“

Tudor Ionescu are 26 de ani şi este originar din Braşov. Muzica este pasiunea sa. Printre preferaţii săi se numără Red Hot Chili Peppers şi Boyz II Men. Este student la Facultatea de Relaţii Publice şi Publicitate din Braşov şi lucrează ca DJ şi producător la un post local de radio din Braşov. Dan Deneş are 31 de ani şi lucrează ca inginer de sunet la un studio de înregistrări tot în oraşul de la poalele Tâmpei. A absolvit Universitatea Tehnică şi se consideră un om foarte norocos pentru că face ceea ce iubeşte cel mai mult: muzica. Fly Project, trupa care a încântat publicul cu piese precum „Raisa“ sau „Chayenne“, a lansat anul acesta un album şi un single. Piesa „K-Tinne“ are deja un clip filmat la Barcelona şi a urcat vertiginos în topurile din România.
Formaţiile prezente la concertul de vineri seară au cântat cele mai cunoscute piese ale lor şi au făcut publicul să aplaude fiecare piesă şi să cânte împreună cu membrii trupelor.
Acest concert este începutul unei astfel de serii de spectacole. Toamna aceasta, parcarea hipermarketului va mai găzdui câteva evenimente de acest fel.

Eurodance 2007

Crush şi Alexandra Ungureanu au fost de curând nominalizaţi la Eurodance 2007. Ei vor reprezenta România la acest concurs alături de formaţii din 43 de ţări şi fiecare va cânta în limba maternă. Cei care doresc să contribuie la premierea trupei pot accesa site-ul www.eurodanceweb.net.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS