10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Brusc, veţi ieşi din rutină şi veţi fi foarte meticulos/oasă în tot ceea ce veţi întreprinde astăzi. Este posibil să apară schimbări importante în viaţa dumneavoastră profesională, care pot îmbrăca diferite forme, însă acest lucru nu trebuie să vă sperie.

 Taur
Azi, nimic neobişnuit. Totuşi, e posibil să apară mici conflicte cu cei din jurul dumneavoastră. Fiţi mai tolerant, nu încercaţi întotdeauna să vă impuneţi punctul de vedere.

 Gemeni

Totul pare a vă merge din plin, nimic nu vă opreşte din avântul dumneavoastră de a muta munţii din loc, dar dorinţa de a-i mulţumi pe toţi vă epuizează.
 
 Rac
Familia pare a dori să stea în jurul dumneavoastră cu gândul de a vă ocroti de ceilalţi şi de dumneavoastră înşivă, dar felul în care le respingeţi afecţiunea ar putea să le rănească sentimentele unora.

 Leu
Momentele grele au fost depăşite, astfel că puteţi să priviţi cu încredere spre viitor şi, bineînţeles, să fiţi mai optimişti.

 Fecioară
Veţi primi o aprobare care vă va alunga grijile din ultimul timp. Perioada bună a zilei apare spre seară, când aflaţi că unele dintre cunoştinţele pe care le aveţi sunt dispuse să vă ajute necondiţionat.

 Balanţă
Îndoielile asupra propriei persoane îşi fac loc în mintea dumneavoastră astăzi. Lucrul ăsta se poate schimba dacă aţi avut grijă că în viaţa dumneavoastră să existe cineva care să vă susţină la greu. Dacă nu, să ştiţi că băutura nu-i ţine locul!

 Scorpion
Încercaţi să citiţi printre rânduri. Evitaţi să semnaţi contracte sau să ajungeţi la înţelegeri care s-ar putea să nu fie în interesul dumneavoastră.

 Săgetător
Partenerul de viaţă are nevoie de anumite răspunsuri ca relaţia să meargă bine. De asemenea, dacă astăzi veţi fi mai calm decât de obicei va fi în avantajul dumneavoastră. Aveţi grijă pe ce vă cheltuiţi economiile!

 Capricorn
Nu vă aşteptaţi ca relaţiile de la locul de muncă să fie strălucite dacă nu aveţi răbdare să ascultaţi şi problemele celorlalţi.

 Vărsător
Pregătiţi-vă de o întâlnire cu o persoană care a fost departe de dumneavoastră vreme îndelungată. Aspectul financiar tinde să devină mai sigur astăzi, chiar dacă veţi fi nevoiţi să faceţi câteva cheltuieli suplimentare după-amiază.

 Peşti
Astăzi aţi putea descoperi noi aspecte ale iubirii. Şi aţi putea demonstra că nu vă lăsaţi iubirea pradă bârfelor. Luptaţi cu opiniile celor din jur!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS