17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIdei pentru o zi minunată

Idei pentru o zi minunată

Fiecare zi poate fi un nou război cu boala secolului, de care suntem toţi afectaţi: stresul. Site-ul www.kudika.ro vă recomandă 11 idei pentru ca fiecare zi să fie minunată.

 

– Aveţi grijă cum trebuie de corpul dumneavoastră. Mâncaţi şi beţi în cantităţi rezonabile. Atunci când consumaţi mai mult alcool sau mai multă mâncare eliminaţi stresul pe moment, dar îl măriţi pe termen lung.

– Faceţi exerciţii fizice în mod regulat. Propuneţi-vă să faceţi acest lucru 30 de minute pe zi în aproape toate zilele săptămânii.

– Programaţi-vă o activitate relaxantă în fiecare zi. Poate fi vorba despre un hobby, de o plimbare sau de o simplă meditaţie.

– Ţineţi un jurnal. Dacă vă notaţi ceea ce vi se întâmplă puteţi privi lucrurile în ansamblu.

– Exprimaţi-vă convingerile. Apăraţi-vă drepturile şi credinţele – respectându-le pe ale celorlalţi. Nu vă gândiţi că trebuie să corespundeţi mereu aşteptărilor celorlalţi.

– Preluaţi controlul asupra vieţii dumneavoastră – până la un punct. Controlaţi ceea ce puteţi şi lăsaţi restul în urmă.

– Organizaţi-vă timpul eficient. Cereţi ajutorul atunci când este nevoie, stabiliţi-vă priorităţile, stabiliţi-vă un ritm propriu – şi rezervaţi-vă timp pentru dumneavoastră.

– Trăiţi în concordanţă cu valorile dumneavoastră. Cu cât acţiunile dumneavoastră vă vor reflecta mai mult convingerile, cu atât vă veţi simţi mai bine.

– Stabiliţi-vă obiective şi aşteptări realiste. Este sănătos să recunoaşteţi că nu puteţi avea succes 100% în toate domeniile în acelaşi timp.

– Dezvoltaţi-vă o atitudine iertătoare. Lăsaţi-i pe oameni în voia lor. Lăsaţi-i să-şi facă meseria. Amintiţi-vă că nu sunteţi managerul general al universului.

– Atunci când vă simţiţi copleşit, amintiţi-vă de acele lucruri pe care le faceţi bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS