12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Nu scapati de suparari si de deceptii, ceva nu iese bine. Porniti cu stângul intr-o actiune si, la primul hop, dezarmati.


Taur


Aveti numai motive de bucurie astazi. Poate sarbatoriti ceva alaturi de persoane amuzante si tonice si sunteti in centrul atentiei intr-un grup numeros.


Gemeni


Participati la un ceremonial, la un eveniment desfasurat dupa anumite reguli, fiind o placere sa urmariti povestea care vi se ofera. Poate treceti si pe la biserica sau pe la parinti.


Rac


O zi de succes, in care va bucurati de popularitate si de sanse de afirmare. Iesiti in evidenta, deci, daca participati la vreo competitie, veti fi printre cei mai buni.


Leu


Sunteti nevoit sa respectati niste reguli mai stricte, deci va lipseste libertatea de actiune si de miscare la care tineti atât de mult.


Fecioara


Va eliberati de o grija, de parca o veste mult asteptata ajunge la dvs. Rasuflati usurat ca toate au revenit la normal, desi e posibil sa fi exagerat cam mult gravitatea situatiei.


Balanta


Nu va bucurati de prea mult noroc astazi, dimpotriva, trece o umbra peste planurile dumneavoastra. Ceva nu merge bine.


Scorpion


Insistati pentru cele mai mici reusite, pentru ca azi lucrurile inainteaza doar prin eforturi serioase. Nu renuntati daca nu va iese ceva din prima, deci mai incercati o data!


Sagetator


Este o zi excelenta pentru afaceri si veti avea numai de câstigat daca veti risca. Sprijiniti-va pe familie si pe prietenii apropiati.


Capricorn


Se resimte o anumita tensiune in comunicare, va cam sare tandara la orice si nu puteti fi de acord cu alte opinii. Se incing usor dispute intre generatii sau intre frati.


Varsator


Puteti primi un telefon de la un prieten care va face o propunere pe placul dvs. Ziua poate fi perfecta pentru a va intâlni cu multa lume sau macar cu partenerul ce va ofera toata atentia sa.


Pesti


Nimic nu conteaza astazi mai mult decât iubirea, de aceea va dedicati ziua celui drag. Petreceti ore minunate impreuna si stati mult de vorba. Gesturile de dragoste sunt reciproce si intense.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS