5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBlugi de firma pentru toate buzunarele

Blugi de firma pentru toate buzunarele

Blugii de firma, de obicei doar un vis pentru muritorii de rând, vor fi in curând disponibili pe piata la preturi mai accesibile.


„Tricourile si blugii sunt baza oricarei garderobe moderne“. Acestea au fost cuvintele cu care celebrul creator Karl Lagerfeld, de 68 de ani, si-a prezentat noua colectie, K Karl Lagerfeld, care va fi lansata in Europa in toamna acestui an. La Karl totul trebuie sa comunice o idee. De data aceasta, creatorul nu s-a mai axat pe haine elegante, haut-couture si accesorii luxoase, ci s-a ocupat de ceva mai comod si accesibil pentru toata lumea: blugii. Creatorul a prezentat in noua sa colectie diferite modele de blugi, cu croieli indraznete, atât pentru femei, cât si pentru barbati, iar pretul acestora variaza intre 120 si 220 de euro.


Negrul – una dintre culorile anului 2007


Blugii din colectia K Karl Lagerfeld avantajeaza toate siluetele, in special femeile mignone.


Lagerfeld, supranumit si Kaiser, a ales pentru noua sa creatie negrul, considerat una dintre culorile anului 2007, albastrul si nuantele de gri. Si pentru ca tricourile nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba, Lagerfeld a creat câteva astfel de articole vestimentare, a caror linie o completeaza cu succes pe cea a blugilor. K Karl Lagerfeld propune si ultimele tendinte in materie de pulovere, fuste si chiar veste si impermeabile. Colectia anterioara a celebrului creator s-a axat pe picioare lungi, pe pantaloni stretch din denim si haine-tunica pâna deasupra genunchiului, cu cizme strâmte si inalte. A continuat cu rochii inguste, pe sold, pastrând aceeasi linie de stretch, rochii ascunse sub haine tweed. Culorile s-au pastrat tomnatice: alb, negru, auriu, argintiu, maro si rosu. Lagerfeld colaboreaza cu renumitele case de moda Chanel si Fendi.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS