5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCroaziera de vis la bordul unei nave de lux

Croaziera de vis la bordul unei nave de lux

La inceputul lunii ianuarie a avut loc un eveniment deosebit: nava Silver Shadow, una dintre cele mai mari si mai luxoase din lume, a plecat la drum din Statele Unite pentru Ocolul Pamântului 2007, 126 de zile de vis – o calatorie fantastica pentru descoperirea minunilor ascunse ale Terrei.


Acest ocol al Pamântului l-ar face invidios si pe un explorator de talia lui Ferdinand Magellan, care sigur nu s-a gândit ca intr-o zi cineva ar putea descoperi minunile planetei noastre pe o nava de lux, intr-o atmosfera de vis, cu petreceri si tot confortul. Odiseea a inceput din Fort Lauderdale, pentru descoperirea a 61 de destinatii de pe trei continente. Printre acestea se afla locuri de vis precum Santiago, Auckland, Dubai, Roma sau Safaga. Turistii vor putea ajunge si in Mexic sau Peru, dupa care nava se va indrepta spre idilica Insula Robinson Crusoe sau in adevarate paradisuri terestre precum Bora Bora, Tahiti si Fiji. Calatoria continua in Noua Zeelanda, Australia si Orient.


O croaziera de vis


Silver Shadow va ajunge in India, apoi in Peninsula Arabica, pâna in Egipt, unde turistii au ocazia sa petreaca doua zile de vis la Luxor, cu o cina de gala in compania egiptologului Zahi Hawass, care va fi un ghid ce ii va ajuta pe vizitatori sa descopere comorile arheologice din Karnak, din Valea Regilor si celelalte minuni ale acestei civilizatii antice. Nava va face apoi turul Mediteranei, prin Strâmtoarea Gibraltar, spre insulele din Atlantic si spre Bermude. Calatoria se va incheia pe 22 mai, la New York. Pentru a va bucura de aceste tinuturi mirifice, nava dispune de ample spatii, de cabine cu vedere spre ocean. In plus, gurmanzii au posibilitatea sa se bucure de delicatesele pregatite de maestrii bucatari, premiati de toti specialistii in domeniu. In cazul in care nu aveti la dispozitie 126 de zile pentru aceasta croaziera de vis, puteti profita de calatoriile partiale puse la dispozitie de organizatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS