10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSampanie cu pretentii pentru Ziua indragostitilor

Sampanie cu pretentii pentru Ziua indragostitilor

Acum, când Sfântul Valentin bate la usa, nimic nu poate fi mai frumos decât un pahar cu sampanie in compania persoanei iubite.


Pentru un moment asa de special nu merge orice sortiment de sampanie. De exemplu, puteti achizitiona Clicquot 1996 La Grande Dame, o sticla prezentata intr-un ambalaj creat special. Cum era si normal, pretul este pe masura: 199 de dolari. Atentie insa ca acesta este un pret moderat in comparatie cu alte tipuri de sampanie, disponibile pe piata. Daca va permite buzunarul, va puteti arunca o privire peste un top al revistei Forbes, care include cele mai scumpe tipuri de sampanie din lume. Locul intâi revine sampaniei Krug Clos du Mesnil din 1995. Daca dorti sa savurati o astfel de sampanie nu trebuie decât sa scoateti din buzunar 573 de euro si sticla va fi a dumneavoastra.


Sampania frantuzeasca – la loc de cinste


Pentru o sticla de Bollinger Blanc de Noirs Vieilles Vignes Françaises 1998 trebuie sa scoateti din buzunar 439 de euro, in timp ce daca doriti sa va rasfatati iubita cu un Dom Pérignon Rosé 1996 trebuie sa stiti ca trebuie sa platiti 305 euro pentru a va vedea visul cu ochii.


Ceva mai ieftina este sampania Salon Le Mesnil 1996, care poate fi achizitionata cu 229 de euro, in timp ce o sticla de Krug 1995 costa 152 de euro. De precizat ca acest clasament ar putea fi dat peste cap daca ultimele zvonuri se dovedesc a fi reale.


Pernod Ricard, producatorul francez de vinuri si bauturi spirtoase, va introduce pe piata, in perioada urmatoare, cea mai scumpa sticla de sampanie din lume.


Patrick Ricard, presedintele companiei franceze, a anuntat ca exclusivista sampanie va fi vânduta sub eticheta Perrier Jouet Belle Epoque si va costa 1.000 de euro.


Paradoxal, noul sortiment nu se va comercializa si in Franta, pentru ca putinele lazi produse vor lua calea Statelor Unite. Din pacate, nu se stie inca data lansarii si de unde va putea fi achizitionata sampania cu pricina.


Pernod Ricard, care va lansa si un coniac de aproape 200 de euro, incearca astfel sa ridice standardele brandului francez si sa intre pe piata de lux a bauturilor spirtoase. „Clientii nostri vor un brand care sa-i reprezinte, sa fie cu adevarat exclusivist, ca si ei. Este o realitate, fie ca este vorba de fashion, masini si, de ce nu, bauturi spirtoase“, a spus Pierre Pringuet, director general la Pernod Ricard.


Sfântul Valentin cu bauturi de lux


Si daca sampania nu este pe gustul dumneavoastra, puteti opta pentru Alizé, un amestec fin de coniac si votca frantuzeasca, perfect pentru a incinge atmosfera.


Sticla creata special pentru aceasta ocazie este acoperita in intregime cu cristale Swarovski. Rezultatul este un ambalaj extrem de atragator, caracterizat de contrastul intre alb si rosu. Realizat intr-o editie limitata, Alizé poate fi un cadou original pentru jumatatea dumneavoastra. Atentie insa la pret: 1.500 de euro. Pâna la urma, important este sa va simtiti bine, iar un pic de sampanie roz, cocteiluri cu zmeura si capsuni sau vin rosu sunt un ingredient esential pentru o zi a indragostitilor reusita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS