5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCupluri destramate si iubiri infiripate la Hollywood

Cupluri destramate si iubiri infiripate la Hollywood

Despartirile in rândul cuplurilor au fost mereu un subiect preferat de jurnalistii din presa de scandal, si nu numai. Un interes deosebit il stârnesc de fiecare data si perechile nou formate in lumea show-bizz-ului.


Viata vedetelor nu este defel linistita, ci plina de aventuri de tot felul, dragostea venind si plecând din viata acestora cu o rapiditate uluitoare. Vestea care a socat o lume intreaga la sfârsitul saptamânii trecute si la care, probabil, putini se asteptau, este cea legata de despartirea cântaretei australiene Kylie Minogue de iubitul ei, actorul francez Olivier Martinez. Dupa mai multe saptamâni de zvonuri neconfirmate si de speculatii de tot felul, Kylie a spart gheata si a anuntat in mod oficial despartirea de Martinez.


Kylie si Olivier intentioneaza sa ramâna buni prieteni si au dezmintit zvonurile legate de presupusele lor relatii cu alte persoane. Despartirea celor doua vedete a luat prin surprindere intreaga lume, mai ales pentru ca se stia ca actorul a fost un adevarat sprijin pentru cântareata ce a fost diagnosticata cu cancer. Artista, care a iesit invingatoare in lupta cu boala, se pare ca a luat hotarârea sa lase in urma aceasta perioada a vietii sale.


Alanis Morissette si Pamela Anderson – celibatare


Kylie nu este singura cântareata care s-a despartit in aceasta perioada, Alanis Morissette fiind si ea una dintre vedetele ce si-a „oficializat“ in aceste zile despartirea de logodnicul sau, actorul Ryan Reynolds. Cei doi s-au separat pentru prima data dupa o logodna oficiala care a durat o perioada lunga de timp. Ei au fost vazuti impreuna din nou dupa câteva saptamâni, in Canada, iar apoi in luna octombrie, la New York. Recent insa, purtatorul de cuvânt al cuplului a confirmat in mod oficial faptul ca cei doi s-au despartit si a tinut sa sublinieze, asa cum se intâmpla in cazul celor mai multe cupluri destramate, ca isi doresc sa ramâna foarte buni prieteni.


Alta despartire mai putin surprinzatoare decât celelalte este cea dintre bomba sexy Pamela Anderson si Kid Rock. Dupa doar patru luni de la nunta celebrata in iunie 2006, Pamela a cerut divortul.


Meg Ryan si Matthew Perry – cel mai recent cuplu de la Hollywood


Pe lânga despartiri, asistam insa si la formarea de noi cupluri, cum ar fi, de exemplu, cel dintre Meg Ryan si Matthew Perry. Actorul, de 37 de ani, a fost vazut in repetate rânduri intrând in casa lui Ryan. Daca tinem cont de aceste zvonuri, dar si de faptul ca Matthew s-a despartit recent de logodnica sa de 24 de ani, Lizzy Caplan, se pare ca suntem pe punctul de a asista la nasterea unei noi povesti de dragoste. Alt amor marca Hollywood este si cel nascut cu câteva luni in urma intre Denise Richards si Richie Sambora, divortat de vedeta serialului „Melrose Place“, Heather Locklear.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS