10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCozi imense la magazinele de firma

Cozi imense la magazinele de firma

Sezonul de reduceri a adus cu sine cozi uriase la magazinele din Milano, Venetia, Bologna, Trento, Florenta, Perugia, Potenza, Bari si Palermo.


Inca de la primele ore ale diminetii, amatorii de shopping s-au aliniat la usile magazinelor, cei mai multi dintre ei fiind straini. La Milano, de exemplu, cele mai populate magazine sunt cele apartinând marilor case de moda Gucci, Versace, Valentino, Hogan. Cu mic, cu mare, italiencele, la mare concurenta cu rusoaicele, ce se aflau in cautarea cizmelor cu tocuri inalte, sau cu japonezele, amatoare de genti si articole din piele, s-au asezat cuminti in fata magazinelor, atent pazite de bodyguarzi. Pâna pe 7 martie, magazinele din toata Europa si-au pus la vânzare marfurile, in speranta ca vor scoate profit fata de lunile precedente, când cifra de afaceri nu a fost mereu satisfacatoare. In Italia, sezonul de reduceri a inceput la Napoli, dupa care, incepând de pe 8 ianuarie toate magazinele s-au alinat la tarifele reduse. Roma isi incepe marile vânzari astazi.


Profituri maxime pentru comercianti


Speranta comerciantilor la un venit bun este in acord cu cea a clientilor, dornici sa dea mai putin pe o haina de firma. Reducerile variaza intre 10 si 50 la suta, insa o data cu trecerea saptamânilor vor ajunge pâna la 75 la suta. Pâna acum insa, aglomeratia de clienti nu a adus profiturile dorite in buzunarul comerciantilor. Potrivit unei statistici, incasarile de pâna acum s-au dovedit a fi similare mediei din sezonul trecut. Si in acest an, protagonistele sunt femeile. Grupele cele mai active la cumparaturi sunt cea medie si cea vârstnica. In ceea ce priveste cele mai cautate articole, acestea sunt paltoanele, care au ramas practic nevândute din cauza sosirii târzii a iernii, incaltamintea, articolele din piele, accesoriile, stofele si lenjeria intima. Doamnele nu i-au uitat nici pe cei dragi, pentru care au cumparat mai ales lenjerie intima si accesorii vestimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS